Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
400
...
410
>
LethianDream
Цитиране
26 март 2025
Аз до босове не съм стигал никога, нито в соулс игри, нито в метроидвании
Rostik79
Цитиране
26 март 2025
Бих първия бос на Кухия рицар, не беше труден, но предполагам като за първи бос е нормално и стигнах до втория. Обаче именно дългите пасажи на платформинг скок-подскок преди боса ме отказаха да продължа. Иначе играта наистина е много яка като атмосфера, дизайн, музика... Някой ден може пак да я пробвам.

Играх веднъж и една Guacamelee 2 подобно и то по странни причини. През 2020-та като бях с ковид 10 дена с температура нон-стоп и от кабелната намерих един канал, на който стриймваха игри (ТВ канал) и в състоянието на температурен полу-сън гледах/слушах точно тази игра и мелодийката ми влезе в главата и ми действаше много успокояващо. Тогава реших, че е знак да играя играта и като се оправих си я взех. И впрочем е доста забавна и с хумор.

LethianDream
Цитиране
26 март 2025
Пичове, някой играл ли е Tainted Grail: The Fall of Avalon, изглежда някаква много по-яка версия на Avowed?
Пише в Steam, че е още в Early Access, демек не е готова, но оценките са много положителни..
lyubohar
Цитиране
26 март 2025
The_Doctor46 написа
dzhiny написа
А майкоо, че то Hollow Knight-a по-фрустрираща и трудна в някой отношения от Секиро ще ми дойде Аз не очаквах точно това...
Не знам дали имаш DLC-тата.Там има зона наречена Path of pain.Въпросната зона наистина е pain.В Hollow Knight не босовете са толкова тегави,а платформинга на места.

Точно, Path of pain е брутален (пусни си видео), но ако някъде е екстремно трудно, вероятно има някакъв опционален предмет. Останалото си е обикновено трудно
vldir
Цитиране
27 март 2025
Взех си Казана поредната-соулс игра. Само да не изстряскам пак контролера в земята
Stelar blade също ми е в полезрението.
The_Doctor46
Цитиране
27 март 2025
Що ги играете тези игри като се напрягате,че и контролери мятате?Игрите са са за разтоварване и развлечение според мен.Даже като мъчих Радан в DLC-то не съм рейджвал.Аз съм винаги с нагласата,че ще ям яко бой в този тип заглавия и заради това не се нервя може би. Аз Stellar Blade я чакам за PC през юни.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
27 март 2025
Така е, иска си правилната настройка и очаквания. При тия игри е по-важен пътят, а не дестинацията. Например допреди 2-3 години малкия се дразнеше много като го бият и аз все му обяснявах, че не е това идеята и ако се дразни, по-добре да играе друго. И сега цъка Cuphead и Hollow Knight и се кефи Не, че напредва особено много, но не му дреме и се кефи на самото изживяване.
vldir
Цитиране
27 март 2025
Случва се. Като си почина и спра да се ядосвам и ги бия.
The_Doctor46
Цитиране
27 март 2025
Не е въпроса дали почиваш и ги биеш,въпроса е да не се ядосваш докато играеш.В живота има достатъчно стрес,че и като вършиш хобито си да се нервиш. Като се заговорихме,има някакъв стриймър,чернокож по либерално му,или печка по нашенски .Та въпросния тип умря на Радан над 1000 пъти,буквално над 1000,щото си броеше колко пъти е умрял в DLC-то с брояч.До Радан бяха 300+ след това над 1300.Не умееше човека,но беше решил да го минава соло.Това не знам колко дни го е мъчил,но накрая си взе психолог и й обясняваше,че това му влияе на живота.Не можел да излиза с приятели,даже да спи,защото не може да бие Радан соло.Не го следя,но един от стриймърите,които гледам пусна някакво видео по въпроса.Представяте ли си колко трябва да си откачил,за да ти влияе някакъв шеф в игра на реалния живот.Филмирани типове.Не разбрах дали го е минал накрая.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
vldir
Цитиране
27 март 2025
Еее, не се припознавам. Чак пък толкоз.
Няма да чупя нищо. Аз се кефя на париранията в соулс игрите. Секиро, борна, Ds 3 абис гледачите Пинокио.
lyubohar
Цитиране
27 март 2025
Аз не вярвам на подобни истории, според мен е измишльотина за повече view-та. Верно, че Z-поколението са тотални лигльовци, ама чак пък толкова
The_Doctor46
Цитиране
27 март 2025
Всичко може.Сигурно го е нагласил за гледания.Частта с психолога де,но иначе си мре като куче и чупи контролери на колограм. Както казах не го гледам,но от видеото съдя,че чупи здраво,щото там хвърли контролера 3-4 пъти и мисля,че и други неща хвърля
LethianDream
Цитиране
27 март 2025
Сега го гледах черния маймун с хилядата смърти, и аз мислех, че е за абонати в началото... ама тоя пич толкова си може, тотално, завършено дъно Дори аз съм по-добър от него в соулс игрите. И умира за 500-ен път и вика на другата черна маймуна- Братле, почти го убих! Другия -Ама не е нужно да се биеш, той е опционен бос! Стани силен и се върни после! - Абе, ти луд ли си, почти го свалих, пак го почвам.. Завършен oлигофрен
Rostik79
Цитиране
27 март 2025
Който не е хвърлял контролер/мишка през живота си, пръв да хвърли камък

(аз леко си счупих клавиатурата преди няколко години, ама е евтина, но с контролера не смея, че 150 лева от глупост не ми се дават)

lyubohar
Цитиране
27 март 2025
Аз май не съм, дори ако избеснея псувам и удрям стола или нещо такова, но нещо скъпо няма да счупя никога
<
1
...
400
...
410
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.