Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
401
...
410
>
The_Doctor46
Цитиране
27 март 2025
Аз хвърлям камък.Не съм чупил ни клавиатура,ни мишка,ни контролер. Веднъж ударих здраво бюрото,когато бях 16 годишен и веднъж клавиатурата.Спейс-а се откачи,но не се счупи,сложих си го пак.Това е,два пъти за 33 години.Още тогава си бях по-спокоен,сега хептен.Имай предвид,че тогава бях малко състезател по Quake 3 Arena на местно ниво и някакъв почна да печели,но накрая го бих с два фрага.Ако не беше състезателно,нямаше и да се ядосам.

П.С ако на днешно време ударя клавиатурата и я счупя,оридоха 500 кинта в канала.Сестра ми ми я подари де.Не съм да и лев,ама пак.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
vldir
Цитиране
27 март 2025
Кой е тоя, че нищо не намирам?
The_Doctor46
Цитиране
27 март 2025
Не му знам даже името.Летиан може да помогне ако му е запомнил "заглавието".
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
27 март 2025
The_Doctor46 написа
Аз хвърлям камък.

Къде го хвърляш тоя камък, ако е вкъщи по-добре мишката хвърляй - ще земеш да уцелиш телевизора с камъка
dzhiny
Цитиране
27 март 2025
Много позитивни отзиви за The First Berserker: Khazan, дори до момента. Направо се чудя да купувам ли. Гледам, че имала Денуво, така че да не разчитам на другото (поне да я пробвам преди да купя), скоро време. Че да не стане както с маймуната, купих, а не се изкефих. и там много позитивен отзвук имаше...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
27 март 2025
Ам ти като не си фен на жанра,къде си се засилил.Казаня е супер за фенове. Любо,на мен PC-то ми е в стая без телевизор.Той е в друга.
dzhiny
Цитиране
27 март 2025
Ами ей го не съм фен, ама Секирото виж как ме изкефи. А и Казаня в чистия смиъл ли е соулслайк? Чета трудности можело да се сменят, тва онова..? И като гледах, преди ми изгледаше нещо по хибридно. А доста я сравнявавт със Секиро btw.
The_Doctor46
Цитиране
27 март 2025
Чист соулс като механики,не е хибрид,но може да избираш трудност,да.Аз само демото играх,но ще я взема със сигурност.
Не знам как е на ниските,но на най-високата си е обичайно тегаво.
nightwarrior
Цитиране
27 март 2025
Ми нещо средно между Секиро и традиционен Дарк Соулс. Имаш парирането, скилове като в секиро, вдигаш левели и се играе като Соулс. Но да има лесно, не съм го пробвал, нормалното ми е тамън.
LethianDream
Цитиране
28 март 2025
vldir написа
Кой е тоя, че нищо не намирам?

Пиши в търсачката на тубата elden ring 1000 deaths, сам ще си излезе

Ако не намериш, пиши Kai Cenat, завършен ретард, не само че умира, но и псува на майка всичко като умира

Иначе аз се зарибих на стари години по канала на един пич в тубата, хем никога не ме е кефело да гледам как някой играе игри, но този е някъв адски странен и вкарва тънки лафчета, не знам дали сте му фенове - Asmongold му е канала. И го питат някакви- пич, имаш милиони фолоуъри, вземи си някакъв як диван- той: аз си спя на тоя диван от 25 години и ми е удобно. И пари не харча за нищо, само за храна, за друго не. Голям образ е

Rostik79
Цитиране
28 март 2025
Е ти баш тоя истерик ли си избра
LethianDream
Цитиране
28 март 2025
Предлагайте някакви по-нормални, тоя ми беше първата "забивка"
vldir
Цитиране
28 март 2025
Казана засега ме кефи. Усещам парирането. Трябва си още ппрактика. На втория бос съм и леко ме гърчи но почвам му схващам номерата.
The_Doctor46
Цитиране
28 март 2025
Аз гледам много Туич ,но главно CS турнири и други е-спортове.CS най-много.Остана ми от времената,когато цъках CS,сега само зяпам.Иначе гледам спийдрънъри,няма да са ти интересни.Виж Elajjaz.Той навремето рънваше,сега си е кежуъл.
dzhiny
Цитиране
28 март 2025
Ще си чакам South of Midnight значи за сега. Пък Казаня ако падне може да го купя по-натам. Имам какво да играя. Яко се зарибих по Hollow Knight-a, a май има доста за игра.
<
1
...
401
...
410
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.