Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
402
...
409
>
lyubohar
Цитиране
28 март 2025
dzhiny написа
Яко се зарибих по Hollow Knight-a, a май има доста за игра.

А така. Аз сега съм си поръчал картата на света от Temu като картина за стена Малкият има плюшени играчки. Големи фенове сме
nightwarrior
Цитиране
28 март 2025
Asmongold (aka Roach King) е много странен образ, но и аз го гледам от време на време. Човека буквално е милионер, живее като клошар.
dzhiny
Цитиране
29 март 2025
lyubohar написа
dzhiny написа

А така. Аз сега съм си поръчал картата на света от Temu като картина за стена Малкият има плюшени играчки. Големи фенове сме

Aбе Любо... 10 пъти поне загубих сите паре по 1000 и по 2000 рубли , понеже не успявам да се добера до Spirit-a Е тва е най изнервящото до момента. Ама като гледам клиповете по напред в играта май големи паре се правят.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
hyper
Цитиране
29 март 2025
The_Doctor46 написа
Като се заговорихме,има някакъв стриймър,чернокож

Когато някой не знае някой толкова известен като Кай Сенат се замислям в мен ли е проблемът, че го виждам това като обща интернет култура... Може би не напълно, щом хората чак сега откриват може би НАЙ-известната twitch персона в гейминга за последните, колко, 5 години? Асмон, нали.
А Летиане, защо си такъв брутален расист? Не те имах за такъв човек, да не са те били чернокожи в парка като дете или подобни несподелени травми?

P.S. Иронията на пиша това докато преслушвам нова (за мен) музика и очевидно чернокож напъва микрофона

dzhiny
Цитиране
30 март 2025
Чук е трака, типично за дръм и бас ритми с джънгъл звучене да има чернокожи вокали, които забиват в бекграунд
The_Doctor46
Цитиране
30 март 2025
Колега ,Hyper,от къде накъде трябва да знам някакъв рандъм пич от Туич?Сериозно.Гледам както казах главно е-спортове и спийдрънъри,не някакви дето умират по над 1000 пъти и то в DLC.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
30 март 2025
dzhiny написа
lyubohar написа
dzhiny написа

Aбе Любо... 10 пъти поне загубих сите паре по 1000 и по 2000 рубли , понеже не успявам да се добера до Spirit-a Е тва е най изнервящото до момента. Ама като гледам клиповете по напред в играта май големи паре се правят.

Ами не трупай пари, като събереш за нешо - купувай го, иначе лошо Аз и Souls игрите така играя...Голямо обикаляне пада, ама иначе милиони в бездната - не, мерси
dzhiny
Цитиране
30 март 2025
То имало и банка да си ги оставяш на влог
lyubohar
Цитиране
30 март 2025
Да, там ще се случи нещо по едно време - няма да се плашиш
dzhiny
Цитиране
30 март 2025
То реално играта няма някакъв ред, в който да я караш. Аз уж бях в една зона, а на няколко пъти се заврях на кучетата, в съвсем други. Гледам из нета по малко само на къде да карам за да взема някой умения и кой трябва да убия, но се стремя да е минимално.
lyubohar
Цитиране
30 март 2025
Има дотолкова, доколкото достъпването на някои зони изисква умения, които още нямаш (което е същността на метроидвания жанра). Но дали можеш да се набиеш някъде, за където не си готов още - определено То и това е част от емоцията - да намериш пътя обратно до "безопасно" място, освен ако не си пълен мазохист
Rostik79
Цитиране
31 март 2025
Значи не ме дразни ни най-малко чернокож самурай в Асасина или гейове-мейове (каквито след 30 часа в играта не съм видял да има), но ме подразни историята как за 3 месеца нашето момче от африкански роб стана пръв самурай. Буквално години са нужни да се научиш как правилно само да вадиш и прибираш катаната, какво остава да рещеш глави наляво и надясно. Същата тъпотия беше и във филма Последният самурай с Том Круз - и там пиянката-лейтенант от американската армия след кратко обучение стана баш-самурая.
Но това е стар холивудски наратив. То и Люк Скайуокър докато си играеше с модели на корабчета във фермата след ... примерно две седмици обучение при изкуфелия Йода, стана юбер-джедай. В същото време Анакин на 8 години му казаха, че е твърде стар да се учи за джедай

Иначе Асасинчето ми става все по-интересна с напредване на историята. Някои от мишените за асасинация, макар и да са в зони равни на твоето ниво, се появяват с черепчета, т.е. са над твоето ниво и действително един срещнах, който ме one-shot-ваше и освен това не се поддаваше на асасинация. С малко зор успях да го смъкна все пак.
Много липсва обаче връзката със съвременната времева линия. До момента няма почти нищо от Abstergo, или Animus.
Във Валхалата и предните игри поне малка част от действието се развиваше в наши дни и беше хубава връзка с историята.

LethianDream
Цитиране
31 март 2025
hyper написа
Летиане, защо си такъв брутален расист? Не те имах за такъв човек, да не са те били чернокожи в парка като дете или подобни несподелени травми?

Нямам нищо против чернокожите, имам против малоумници като тоя глупак, който крещи и вика като откачалка с цел да има повече абонати. Даже две от най-любимите ми футболистки са чернокожи и специано за тях ще ходя на световното в Бразилия през 2027 година - Тринити Родман (дъщерята на "червея" Денис Родман) и Свайне Йонсдотир (ако Исландия се класира, разбира се)

А относно туич величията, имам туич, ама съм си забравил паролата

Асмонголд мегаслучайно го загледах, не бих казал, че бих гледал как играе игри, които играя или ще играя, по-скоро бих гледал как играе разни фрий простотия, които никога не бих пипнал То не че мога да издържа повече от пет минути от несвързаното му бръщолевене

The_Doctor46
Цитиране
31 март 2025
Рос,мен също ме дразнят такива нелогични неща.Примерно сега в FF7 Rebirth, в едни чаптър те пленява за малко(теб и аверите ти)някакъв абсолютен прошляк,шеф на бандити,а в същото време трепеш наред елитните войници на корпорация Шинра,да не говорим,че пердашиш и Сефирот,който е нещо като божество.Смях,баце.Там ти правят засада,а елитните войници те наобикалаят по същия начин,ама ядат кютек.Абсолютен смях.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
31 март 2025
Offtopic:

Всъщност Йода казва за Люк, че е прекалено стар за обучение, а Анакин си го взе Оби-Уан да го учи, макар и той да е прекалено стар по джедайските разбирания. Така че няма противоречие там

Относно двете седмици обучение се разчетох - понеже hyperdrive-ът на Сокола е счупен, пътуването на Хан и Лея отнело 8-10 седмици, така че поне толкова се е обучавал Люк

<
1
...
402
...
409
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.