Когато някой не знае някой толкова известен като Кай Сенат се замислям в мен ли е проблемът, че го виждам това като обща интернет култура... Може би не напълно, щом хората чак сега откриват може би НАЙ-известната twitch персона в гейминга за последните, колко, 5 години? Асмон, нали.
А Летиане, защо си такъв брутален расист? Не те имах за такъв човек, да не са те били чернокожи в парка като дете или подобни несподелени травми?
P.S. Иронията на пиша това докато преслушвам нова (за мен) музика и очевидно чернокож напъва микрофона
Иначе Асасинчето ми става все по-интересна с напредване на историята. Някои от мишените за асасинация, макар и да са в зони равни на твоето ниво, се появяват с черепчета, т.е. са над твоето ниво и действително един срещнах, който ме one-shot-ваше и освен това не се поддаваше на асасинация. С малко зор успях да го смъкна все пак.
Много липсва обаче връзката със съвременната времева линия. До момента няма почти нищо от Abstergo, или Animus.
Във Валхалата и предните игри поне малка част от действието се развиваше в наши дни и беше хубава връзка с историята.
Нямам нищо против чернокожите, имам против малоумници като тоя глупак, който крещи и вика като откачалка с цел да има повече абонати. Даже две от най-любимите ми футболистки са чернокожи и специано за тях ще ходя на световното в Бразилия през 2027 година - Тринити Родман (дъщерята на "червея" Денис Родман) и Свайне Йонсдотир (ако Исландия се класира, разбира се)
А относно туич величията, имам туич, ама съм си забравил паролата
Асмонголд мегаслучайно го загледах, не бих казал, че бих гледал как играе игри, които играя или ще играя, по-скоро бих гледал как играе разни фрий простотия, които никога не бих пипнал То не че мога да издържа повече от пет минути от несвързаното му бръщолевене
Всъщност Йода казва за Люк, че е прекалено стар за обучение, а Анакин си го взе Оби-Уан да го учи, макар и той да е прекалено стар по джедайските разбирания. Така че няма противоречие там
Относно двете седмици обучение се разчетох - понеже hyperdrive-ът на Сокола е счупен, пътуването на Хан и Лея отнело 8-10 седмици, така че поне толкова се е обучавал Люк