Хах, те я водят Свейндис Джейн Йонсдотир, пълен смях, все едно баща й се казва Джейн
Свейндис Яне Йонсдотир е момето, и изненада, черна е! Но супер готина и красива Бих я взел за жена на секундата! Ще бъда първия расист с черна съпруга, ма дреме ми, тя е набор 2001
Опалянка, <3
https://www.instagram.com/sveindisss/?hl=bg
Разни хора, разни идеали- аз си падам по кечистки и футболистки, спортни натури харесвам, а не моделки, плеймейтки и ходещи скелети
За Атомфейла, чета доста добри оценки- седмици и осмици, явно не е тотален траш. Има я от ден първи в Гейм Паса, ако имам време, ще я пробвам скоро..
И това е така, дано има добро сърце, а и като излезем да ритаме топка, ще ме прави луд и после ще ме обижда, че съм слабак. А скандалите ни ще започват с "Дееба скапаната чернилка! Една манджа не можеш да сготвиш!", на което ще ми се отговори - "Малък ти е като на мишка, белчо!" Изобщо модерно и сплотено семейство ще сме
За да си продължим спама- кажете бихте ли били с чернокожа и ако да, коя би била тя? Има вкарани тертипи за чернокожи, които само Дисни руши с грозната си Малка чернокожа русалка
Любо, само първия Спайдърмен съм играл, там MJ беше супер готина, леко пълна, но много сладка мацка
А, да, Тайра е чук, скоро гледах някакво реалити, в което беше водеща и си е топ.
Пари да ми дават Риани, Мриани, Бионсета- пращам ги при Джей Зи и Пи Диди