Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
403
...
407
>
dzhiny
Цитиране
31 март 2025
LethianDream написа
Нямам нищо против чернокожите, имам против малоумници като тоя глупак, който крещи и вика като откачалка с цел да има повече абонати.
Koй бе, тоя на трака ли визираш?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
31 март 2025
Оня, за който говорим, черната, гадна, гнусна маймуна, с хилядата смърти на Елдън Ринг

Хах, те я водят Свейндис Джейн Йонсдотир, пълен смях, все едно баща й се казва Джейн
Свейндис Яне Йонсдотир е момето, и изненада, черна е! Но супер готина и красива Бих я взел за жена на секундата! Ще бъда първия расист с черна съпруга, ма дреме ми, тя е набор 2001
Опалянка, <3
https://www.instagram.com/sveindisss/?hl=bg

The_Doctor46
Цитиране
31 март 2025
Таз девойка дето си я постнал ,не ме кефи много.Има доста по-красиви чернокожи жени.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bojosan
Цитиране
31 март 2025
Атомфейл. Полъгах се, че е на Ребелиън, още играем Zombi Army Trilogy, ама не съобразих че Трилогията е правена от старата генерация а не от новите ебалници дека кучка от бъз с кило салам не могат да изкарат.Замина дееба боклука. Язък за трафика дека ми съсипва SSD то само
bojosan
Цитиране
31 март 2025
Rostik79
Цитиране
31 март 2025
Следя я тази геймка и ще я играя или като падне на 30-40 лева или в абонамента като я пуснат. Сравнително средняшко АА заглавие според отзивите, но не е и тотал щета.
Харесва ми, че се набляга на английската локация и изобщо сетингът изглежда готин Fallout/Stalker рип-оф.
LethianDream
Цитиране
31 март 2025
The_Doctor46 написа
Таз девойка дето си я постнал ,не ме кефи много.Има доста по-красиви чернокожи жени.

Разни хора, разни идеали- аз си падам по кечистки и футболистки, спортни натури харесвам, а не моделки, плеймейтки и ходещи скелети

За Атомфейла, чета доста добри оценки- седмици и осмици, явно не е тотален траш. Има я от ден първи в Гейм Паса, ако имам време, ще я пробвам скоро..

The_Doctor46
Цитиране
31 март 2025
Прочети малко мнения на играчите.Доста я хранят,най-вече заради слабия комбат и повърхностни механики.Колкото до жените,аз също не харесвам скелети.Като gym rat от 22 години,винаги съм си падал по фитнес девойки.Имах предвид лицето й.Макар и да познавам две футболистки,едната играеше още по времето,когато женския футбол никой не го развиваше,или почти никой в България.Тренираше с мъже,а в НСА имаха някакъв отбор от жени.Та тя беше като Сашо Александров в краката. Другата имаше по-прави крака,но пък походката й беше като на мъж и твърдеше,че 90% от съотборничките й "тъчат на другия стан".
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
31 март 2025
То това си е безспорен факт, 90% е преувеличено, но вероятно 50-60% са лесбийки Йонсдотир си е супер мацка, лице, краката са й топ- дълги, хубави и стройни бедра, дълга е за жена (1.76 м), гледал съм й мачове, не само снимки в инстаграма. В лице не знам какво не ти харесва, много повече ме радва от Наоми Кембъл и Холи Бери примерно, много по-естествена ми стои. Малко й е черно лицето, прекалила е със солариума Иначе за краката на повечето футболистки си прав- има една американка Макарио, която краката са й като на мъж
dzhiny
Цитиране
31 март 2025
Lethian-е, ти ако хванеш такава, на късия ден ще те бие по 2-3 пъти, какъвто си плеснат през устата хахаах
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
31 март 2025
Аз да използвам да се оплача от MJ в spider-man 2. Беше яка мацка, не тип Ергенът, а хубаво и секси момиче. Сега е някакво полу-безполово същество - плоско отпред, плоско отзад, без ханш и талия - мъжка структура. Явно готвят в следващата серия някоя транс драма и да стане трети спайдър-транс-мен. А в лицето е като дебелана, която е на диета и краката ѝ са станали клечки, но в лицето още си е пухкава.
The_Doctor46
Цитиране
31 март 2025
Това мисля,че е тренда в момента.Да правят женските персонажи грозни.Имаше даже няколко женски стриймърки,които недоволстваха от това.Да не говорим за нас,които сме от мъжката страна.Този тренд трябва да спре.Виж само какво са сторили с главния персонаж на римейка на Fable.Отврат.
LethianDream
Цитиране
31 март 2025
dzhiny написа
Lethian-е, ти ако хванеш такава, на късия ден ще те бие по 2-3 пъти, какъвто си плеснат през устата хахаах

И това е така, дано има добро сърце, а и като излезем да ритаме топка, ще ме прави луд и после ще ме обижда, че съм слабак. А скандалите ни ще започват с "Дееба скапаната чернилка! Една манджа не можеш да сготвиш!", на което ще ми се отговори - "Малък ти е като на мишка, белчо!" Изобщо модерно и сплотено семейство ще сме

За да си продължим спама- кажете бихте ли били с чернокожа и ако да, коя би била тя? Има вкарани тертипи за чернокожи, които само Дисни руши с грозната си Малка чернокожа русалка

Любо, само първия Спайдърмен съм играл, там MJ беше супер готина, леко пълна, но много сладка мацка

The_Doctor46
Цитиране
31 март 2025
Бейонсе,Рина,доста красиви изглеждат.Веднага ги взимам. Забравих и Тайра Банкс.Тя сигурно вече е над 50 ,но още я бива,а като по-млада беше супер красива.
LethianDream
Цитиране
31 март 2025
От актрисите и певиците само Зендая харесвам в тъмната палитра, всичко друго е леш Излъгах, Леона Луис и Алиша Кийс също ги обожавам, Тони Бракстън също...

А, да, Тайра е чук, скоро гледах някакво реалити, в което беше водеща и си е топ.

Пари да ми дават Риани, Мриани, Бионсета- пращам ги при Джей Зи и Пи Диди

<
1
...
403
...
407
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.