Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
404
...
406
>
Rostik79
Цитиране
31 март 2025
То и във филмите за Спайдър-Мен вкараха Задная, за която всички ми обясняват колко красива била, което наблюдение аз не споделям. А Кирстен Дънст каква сладуранка беше ...
LethianDream
Цитиране
31 март 2025
Дънст много бяла, и ти си расист като мен Дънст най-силната роля си направи като детенцето в Интервю с вампир, след това кариерата й тръгна надолу, за да стигне до Мария-Антоанета и "като няма хляб, яжте пасти"
Mitko6000
Цитиране
31 март 2025
Кирстен Дънст ставаше в първия Спайдър-Мен. В другите два, не толкова. Зендая, никога не е била кой знае какво, визуално. Още от ранните й дни в Дисни.
The_Doctor46
Цитиране
31 март 2025
И аз не харесвам много Зендая.Само това,че е висока.Аз обичам високи девойки.Колеги,в Спиндерман 1 MJ си беше слабичка,поне във версията за компютър.Чета,че са променили баш Спиндермана визуално,дали не са пипали и MJ?
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
31 март 2025
Сега гледах клипове за разликата на MJ в двата Спайдърмена. Ми много тривиална ми е в двойката, то даже е обратното на уок, по-слаба е спрямо единицата, ама някаква супер .. търся думата... обикновена? без излъчване, като кифла-фенка на Емилия или Aнелия
Mitko6000
Цитиране
31 март 2025
Ми не изглежда толкова зле в 2-ката, честно казано. Ама в първата беше по-добре.
dzhiny
Цитиране
31 март 2025
Джеската Алба из топ
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
31 март 2025
Джини,pls,Алба не е черна.Майка й е бяла, а баща й от мексикански произход.Готина е в главата,но ми е малко "глетава" в тялото.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
31 март 2025
Аз ги обичам фиданки, та за тва.
lyubohar
Цитиране
31 март 2025
Явно не сте гледали Challengers със Зендая

LethianDream написа
Сега гледах клипове за разликата на MJ в двата Спайдърмена. Ми много тривиална ми е в двойката, то даже е обратното на уок, по-слаба е спрямо единицата, ама някаква супер .. търся думата... обикновена? без излъчване, като кифла-фенка на Емилия или Aнелия

По-слаба е само в краката, в лицето е по-пухкава някак. Ако беше кифла пак жена щеше да е, а тя напълно равна от краката нагоре, никакви извивки. Направили са я някаква безполова. Отделно колко са им зле лицата на всички в двойката, само черните изглеждат нормално, белите са като с атопичен дерматит всички. Може да е нарочно, да е топ-уок играта В комбинация с гейските мисийки в кампуса тикват всички чекбоксове.
The_Doctor46
Цитиране
31 март 2025
lyubohar написа
Явно не сте гледали Challengers със Зендая

LethianDream написа

По-слаба е само в краката, в лицето е по-пухкава някак. Ако беше кифла пак жена щеше да е, а тя напълно равна от краката нагоре, никакви извивки. Направили са я някаква безполова. Отделно колко са им зле лицата на всички в двойката, само черните изглеждат нормално, белите са като с атопичен дерматит всички. Може да е нарочно, да е топ-уок играта В комбинация с гейските мисийки в кампуса тикват всички чекбоксове.
Тоя кораб май отплава с избора на Тръмп.Днес чета,че в Юта официално забранили LGBTQ знамена по сгради и училища.Още няколко щата мислят да последват примера. Insomniac са си частна фирма де,не знам доколко ще има отражение политиката на Тръмп върху тези неща,но знае ли човек. Само Юръп ще остане бастион на уокщината
lyubohar
Цитиране
31 март 2025
Абе не мисля, че ще спре ей така само защото някакъв ненормалник е въвел някакъв закон. То тия хора си ги вярват тия неща и ще се борят за тях още по-яростно. Всъщност някои от тях има смисъл и логика, но другите идваха прекалено. И не е само в Европа - Канада е най-напред от всички, там има невероятни безумия. Иначе в Централна и Източна Европа сме доста консервативни. На юг - Гърция, Италия, Испания - също. Само на север е толкова уок...
Mitko6000
Цитиране
31 март 2025
dzhiny написа
Джеската Алба из топ

Джесика Алба във Фантастичната Четворка преди 20 години, ми беше един от първите celebrity cursh-ове, така че съм склонен да се съглася. Бонус точки, понеже има и tramp stamp.

BundyBari
Цитиране
31 март 2025
Момчета, само да напомня, че раздела е "Какво играете в момента" , а не "Какво ви се ебе в момента..."
dzhiny
Цитиране
31 март 2025
Само джобен тетрис в момента
<
1
...
404
...
406
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.