Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
dzhiny
Цитиране
31 март 2025
Eйй, тая Хорнет, голям зор ми даде:

А сигурно дори не се води от толкова трудните...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
01 април 2025
Тя ще е протагонистът в Silksong.
The_Doctor46
Цитиране
01 април 2025
lyubohar написа
Тя ще е протагонистът в Silksong.
Ако сме живи още,когато излезе.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
01 април 2025
What? Това бях почти сигурен, че отдавна е излязло вече. Аз като си вземах играта някъде преди ок. 5 години още имаше тийзър ... Или нещо се бъркам
The_Doctor46
Цитиране
01 април 2025
Обявиха я през 2019,а първите видеа мисля,че се появиха 2022,но не съм сигурен.То това е било планирано като DLC или експанжън,но проекта е станал твърде голям и са решили да го отделят като цяла игра.Имай предвид,че първата е изцяло разработена от двама човека.Ако и върху втората работят само двамата,не се знае кога ще излезе.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
01 април 2025
Ем да бяха платили на трети човек барем

Пак ми се иска да я пробвам тази игрица някой ден, защото има страхотна амосфера, арт и музика. Най-големият ми проблем е, че няма чекпоинти близко до боса. Писва ми да минавам всеки път половин ниво и после босът ме убива, защото трябва да му научиш ходовете и няма как от първия път. И така 5-6 пъти минаваш трасето и накрая ми писва и DEL.

The_Doctor46
Цитиране
01 април 2025
Така са доста игри от жанра и от соулс жанра също,но все повече разработчици(включително FROM) изоставиха този подход.Отдавна не съм попадал на игра,която те праща на майната си,когато пукясаш при боса,а играя главно такива игри.Ей го,вчера си взех Казаня до поцъкам докато чакам The Last of Us 2 в четвъртък и там сейв точките са баш преди босовете.Между другото Казаня е страхотен клонинг наистина.Демото беше ток,а цялата игра също,въпреки че съм играл общо към 7 часа с демото.Копирано е безсрамно от ФРОМ(то кой ли не),но е направено супер компетентно.Доказателство,че не е важно да има някакви иновации,а да копираш най-доброто.
lyubohar
Цитиране
01 април 2025
Е как бе, това е основно меме по всички гейминг сайтове - кога ще излезе Silksong Мисля, че ще бие и Duke Nukem навремето

Май са трима девовете иначе, но все тая

Иначе имаше шорткъти по спомен, но дали ще ги откриеш преди боса е друг въпрос.

The_Doctor46
Цитиране
01 април 2025
Duke вече го биха.Beyound Good and Evil 2 на Юби е в разработка от 2008 или нещо такова.
Rostik79
Цитиране
01 април 2025
Там е работата, че даже не е и в разработка. И друго заглавие да напомня в този смисъл - 2018-та се появи първи тийзър на The Elder Scrolls VI, но по-рано от 2026-та не се очаква. Сигурно и тя ще направи едно десетилетие от обявяване до излизане.
Пък и дето се вика следващото поколение конзоли чука на вратата. Като нищо ще си кажат "я да забавим с 1-2 години още и направо да пускаме за новите плейстейшъни/ексбоксове."
The_Doctor46
Цитиране
01 април 2025
Официално е в разработка и заради това й дадоха рекорда за най-дълго разработвано ААА заглавие,но реално не знам.Даже назначили нов директор на проекта октомври месец,защото стария починал.Само те си знаят.
LethianDream
Цитиране
01 април 2025
Той човека се е споминал като видял какви калитковци правят играта, както беше казал Божо- гладна кучка от бъзов храст с парче салам не могат да извадят
lyubohar
Цитиране
01 април 2025
The_Doctor46 написа
Duke вече го биха.Beyound Good and Evil 2 на Юби е в разработка от 2008 или нещо такова.

Е, не е същото, аз говоря за много популярни заглавия. Това буквално 2-3 пъти съм го чувал, то сигурно има и други игри, които са чакани от шепа хора още по-дълго Докато Silksong беше най-watchlist-натата игра в Steam до скоро, Duke Nukem няма нужда да казвам колко се чакаше от всички Подобно беше и с Half-Life 3 положението. Целият интернет и форумите бяха в мемета. В момента е така със Silksong, докато за тази другата игра, която спомена, май на хората им е все тая
Rostik79
Цитиране
01 април 2025
Beyond Good And Evil си е доста култова и известна игрица от началото на 2000-те, недей така.
Mitko6000
Цитиране
01 април 2025
Ако трябва да сме честни, Beyond Good And Evil, не се продаде добре, заради лош маркетинг. Но не бих казал, че е непопулярна.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.