Доколкото четох, Nixxes този път участват в PC порта. След като не са го оставили изцяло на Iron Galaxy, нищо чудно, че е читав.
Иначе, аз започнах отново да играя Assassin's Creed 2. Като по-малък ми беше може би любимата игра на всички времена и съм я превъртал много пъти, но последно преди 10 години, сигурно. Засега си ми остава любима, доста добре влиза.
Black Flag като пиратска игра е супер, но като игра от поредицата, според мен е леко прехвалена. Unity беше добра откъм геймплей въпреки бъговете, но историята ми беше скучна. AC2 винаги ще ми остане като номер 1 и AC3 като номер 2. Но, за двойката просто нямаше такъв хайп. Така не съм се вълнувал за никоя друга игра, никога. И то разбрах, че ще излиза, точно след като минах първата. Че и още чаках за PC версията, че и да я кракнат тогава. Помня, че 1 месец отгоре отне. След това я врътнах сигурно 6 пъти, последователно. После и на PS3 я имах. Еххх, спомени...
В момента за първи път играя ремастъра от Ezio Collection на PS5, и има някой друг бъг. Също така, ми изглежда значително по-зле от оригиналната версия. Отделно като отворя картата и лагва по някаква причина. Четох, че това било бъг, който така и не е бил оправен. Ама, добре че самата игра е все още толкова страхотна, че да не ми пука много. За първи път я цъкам без да купувам брони.
Като приключа, може пък и да дам втори шанс на Brotherhood. Превъртях я само 1 път като излезе през 2011 за PC, и нещо хич не ми хареса. В класацията ми е на дъното заедно с Valhalla. Ама пък и тогава, бях на 14. Може пък да си променя мнението този път.