Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
09 април 2025
Mitko6000 написа
Аз преполових AC2. След като я приключа, си поръчах Cyberpunk Ultimate Edition за PS5, че е на промоция. Имам PC версията в GOG, но разликата в цената не а кой знае колко по-голяма за конзолната версия. Последно я бях цъкал, преди големия пач който реално оправи всичко, а и на DLC-то се точех. След всички позитивни мнения от обкръжението ми и форума, мисля да се разцепя.
То си е направо различна игра.Преправили са почти всичко,а експанжъна е страхотен според мен.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
09 април 2025
Странно, сега забелязах, че South of Midnight всъщност е в Early Access, а нямам да беше обявена като такава за 8ми Април...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
10 април 2025
Rostik79 написа
Видях трейлър на едно любопитно изглеждащо заглавие от компанията Don't Nod - казва се JUSANT и ми изглежда доста интересно.

Два дена след като го сложих в списъка, го намалиха на 20 лева и си го взех. Направих няколко часа снощи и игрицата е много приятна. Основната механика с катерене е почти 1:1 с една друга инди игра на ... Ubisoft - Grow Home. Дори и стилът на графиката е същия. Казвам "инди", макар да е на Юби, защото доколкото знам е бил някакъв вътрешен проект-занимавка, който решили, че може и да го пуснат като игра. T.e. изглежда като нискобюджетно, но иновативно заглавие със странна история, което няма да се седиш, че е правено и издадено от един от гигантите. Та в Jusant (което е френска дума за "прилив") се катериш се като последователно натискаш съответстващ бутон за едната и другата ръка. Изкачваш една гигантска кула, която някога е била дом на някакви хора и изглежда е имало океан, който я е заливал. Затова из кулата виждаш останки от кейове, корабчета, вкаменелости на морски животни и откриваш писма, олтари и спомени от миналия свят.

Rostik79
Цитиране
10 април 2025
Хм, зачетох се в Уикипедия за френското студио DontNod, което е зад Remember Me, Life is Strange, Vampyr, Banishers и споменатата от мен по-горе Jusant и гледам в компанията
"Founding investment partners were Kostadin and Mariana Yaneva, Douglas and Claudie Hawes and Viktor Kalvachev"
Може би е известен факт, но сега разбирам за "българската следа" в тази компания. Нещо съм изтървал.
Виктор Калвачев видях, че е художник със сериозно име в множество проекти, но за тази двойка Костадин и Марияна не открих какви са.
The_Doctor46
Цитиране
10 април 2025
dzhiny написа
Странно, сега забелязах, че South of Midnight всъщност е в Early Access, а нямам да беше обявена като такава за 8ми Април... :\(
Джини,нещо си се объркал. При мен на никоя платформа не е early access.Играта имаше early access с някоя от по-скъпите версии,но това е съвсем различен early access. Това си е абсолютно завършената версия на играта.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
10 април 2025
Да, май се оказа, че е било някакъв си early access 2-3 дни преди официалния release... Ти запука ли я?
The_Doctor46
Цитиране
10 април 2025
Не,аз имам да играя още The Last of Us Part 2,а после и Казаня трябва да довърша и чак тогава ще я взема.

P.S. ся погледнах колко чаптъра са в TLoU 2 и ми остава бая да играя.Даже не съм и до половината,а съм завъртял едни 20 часа,но аз изследвам всичко,а и играя на предпоследна трудност.

dzhiny
Цитиране
10 април 2025
Аз поцъкаквам малко Rise of the Ronin. След като играх Секиро, направоо очебийно, колко са се опитвали да взаимстват, само чееее, е доста по различно. Тва с парирането и тайминга му е съвсем друга бира, а и като цяло... И пак като при Nioh, десетки контроли и бутони
The_Doctor46
Цитиране
10 април 2025
dzhiny написа
Аз поцъкаквам малко Rise of the Ronin. След като играх Секиро, направоо очебийно, колко са се опитвали да взаимстват, само чееее, е доста по различно. Тва с парирането и тайминга му е съвсем друга бира, а и като цяло... И пак като при Nioh, десетки контроли и бутони
Е ,NIOH не е толкова зле,ама аз съм свикнал де.Между другото Казаня е копирал повече от Team Ninja отколкото от FROM.Има доста общо с NIOH сериите.
dzhiny
Цитиране
10 април 2025
Еми аз там два пъти пробвах да я почна и тва ме отказваше. Та и тука, с F-овете са ти шорткътите за поушъни и прочие, 1,2,3,4 специалните атака, па с X и Z сменяш оръжията като те са две разновидности, па с други бутони се прецелваш за рендж атака, па с дясно копче парираш специалните атаки на противника, ама с контрол има друг норнален блок.... абе претрупано яко, не знам кому е нужно тва, ама явно си е в почерка на Team Ninja.
dzhiny
Цитиране
10 април 2025
Иначе графиката ми е малко странна за съвременна игра както и озвучаването. Въпреки, че не съм махнаджия.
Mitko6000
Цитиране
11 април 2025
Днес ми пристигна Киберпънка. Като приключа работа го пускам да се инсталира и се мятам.
logout
Цитиране
11 април 2025
Вчера пробвах новите Командоси - твърде лесна са я направили играта (не вярвам аз да съм станал по-умен). Не разбрах много смисъла на механиката с приспиването на противниците - ако ги оставиш на земята се събуждат след известно време (имат си кръгов таймер над главата), но ако ги преместиш в храст или някъде където можеш да се скриеш и ги оставиш там таймера за събуждане спира?!?
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
dzhiny
Цитиране
11 април 2025
Съня им става по-дълбок и сладък на тъмно у храста
logout
Цитиране
11 април 2025
dzhiny написа
Съня им става по-дълбок и сладък на тъмно у храста

Има някаква логика

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.