Два дена след като го сложих в списъка, го намалиха на 20 лева и си го взех. Направих няколко часа снощи и игрицата е много приятна. Основната механика с катерене е почти 1:1 с една друга инди игра на ... Ubisoft - Grow Home. Дори и стилът на графиката е същия. Казвам "инди", макар да е на Юби, защото доколкото знам е бил някакъв вътрешен проект-занимавка, който решили, че може и да го пуснат като игра. T.e. изглежда като нискобюджетно, но иновативно заглавие със странна история, което няма да се седиш, че е правено и издадено от един от гигантите. Та в Jusant (което е френска дума за "прилив") се катериш се като последователно натискаш съответстващ бутон за едната и другата ръка. Изкачваш една гигантска кула, която някога е била дом на някакви хора и изглежда е имало океан, който я е заливал. Затова из кулата виждаш останки от кейове, корабчета, вкаменелости на морски животни и откриваш писма, олтари и спомени от миналия свят.
P.S. ся погледнах колко чаптъра са в TLoU 2 и ми остава бая да играя.Даже не съм и до половината,а съм завъртял едни 20 часа,но аз изследвам всичко,а и играя на предпоследна трудност.
Има някаква логика