Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
lyubohar
Цитиране
12 април 2025
logout написа
Вчера пробвах новите Командоси - твърде лесна са я направили играта (не вярвам аз да съм станал по-умен). Не разбрах много смисъла на механиката с приспиването на противниците - ако ги оставиш на земята се събуждат след известно време (имат си кръгов таймер над главата), но ако ги преместиш в храст или някъде където можеш да се скриеш и ги оставиш там таймера за събуждане спира?!?

И аз ще я пробвам, но за съжаление не са кой знае колко позитивни мненията. Но Mimimi толкова вдигнаха летвата, че някаква случайна фирма да направи наистина добра stealth tactics игра ми се струваше доста невероятно. Оплакванията са, че не са прецизни действията с героите, което ако е така е game breaker за такъв тип игра.
dzhiny
Цитиране
12 април 2025
Аз също след Shadow Tactics, каквото и да играя ми се струва спад. Пробвайте Shadow Gambit-а (последната на Mimimi), доста позитивни отзиви имаше и за нея.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
12 април 2025
Аз съм си я оставил за по-натам, че нали затвориха врати и няма да има повече. А и скоро играх DLC-то на Shadow Tactics и ми е прясно (беше супер).
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.