И после почнах отново Dead Space Много солиден римейк. Аз я изиграх миналата година, но сега пак ми се доигра нещо и пуснах New Game+. Брутална касапница!
П.С. Любо,промени ли си малко мнението за Принца или не?На мен ми хареса.Със сигурност е една от добрите метроидвании и една от най-силните игри излязла под шапката на Юби в последните години.Не е на нивото на Hollow Knight или другите топ заглавия в жанра,но е доста добре според мен.
Да, определено бях прибързал да го критикувам, затова си трая Като понавлязох нещата са доста добре. Особено като смених скина на геройчето и сложих езика на персийски (или фарси, не знам дали е баш едно и също).
Метроидвания си е отвсякъде, макар че се усеща, че е и АА игра. Не непременно с лошо, но има улеснения, на които АА/ААА играчите са свикнали, но които не са типични за инди-метроидваниите. Например онова със снимането на препятствието, за да можеш после да се върнеш с правилното умение. Автоматичната карта също и твърде лесното разкриване на предметите по нея.