Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
28 април 2025
Не знам как е в Клеър,но в соулс игри като Dark Souls ,дефлекта е супер труден и изисква много практика,за да го научиш.Понякога часове срещу определен противник,за да нучиш таймингите и да имаш успех поне в 9 опита от 10.В някои като Секиро очевидно е доста по-леснен,но там това е основната механика.Едва ли в Клаър е някакво супер трудно.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
28 април 2025
То за всяка игра си са научава наново, ей го сега в Принца на Персия метроидванията - пак трябва да свиквам, да не говорим, че и вразите не са еднакви в това отношение и с всеки е различен таймингът.
Rostik79
Цитиране
28 април 2025
Аз приключих уикенда Atlas Fallen и мога да кажа, че беше много приятна игра. Не е нещо, което да преиграя или да изрина цялото съдържание и добре, че беше в абонамента, иначе едва ли щях да я купувам, но си е съвсем прилично заглавие, което мога да препоръчам.

И после почнах отново Dead Space Много солиден римейк. Аз я изиграх миналата година, но сега пак ми се доигра нещо и пуснах New Game+. Брутална касапница!

The_Doctor46
Цитиране
28 април 2025
Римейка е супер и като някой го спомене,веднага се сещам за идиотите от ЕА.Не стига,че закриха Visceral,но след успеха на римейка,хората им предложили да направят римейк на двойката също така и след това да направят четвърта част.Не си спомням кое студио прави римейка,но тъпанарите от ЕА отказали и двете предложения,без да казват защо точно.Това го каза в интервю този,който е водил разработката на римейка.Мамичката им аз да...

П.С. Любо,промени ли си малко мнението за Принца или не?На мен ми хареса.Със сигурност е една от добрите метроидвании и една от най-силните игри излязла под шапката на Юби в последните години.Не е на нивото на Hollow Knight или другите топ заглавия в жанра,но е доста добре според мен.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
28 април 2025
Много бих се изкефил на римейци на втората и третата част. (Даже третата част най-ми допада, въпреки, че генерално не се хареса, понеже не е достатъчно страшна.) Доколкото си спомням продажбите на римейка не са оправдали очакванията и затова не продължиха по поредицата. Т.е. играта сама по себе си се продаде добре и се възприе отлично, но явно са имали прекалено завишен таргет.
The_Doctor46
Цитиране
28 април 2025
Недей сега да богохулстваш. Едно и две са култ,но аз също съм на мнение,че тройката не беше лоша игра,просто не беше на нивото на предните две.Там проблема не беше дали е страшна,а че отплеснаха твърде много на екшън часта,вкараха микро тъпотии,а и дизайна на нивата не беше баш добре.Колкото до продажбите,ти съмняваш ли се?ЕА затвориха точно Visceral,защото минимума на продажби на тройката при,който щяха да продължат е бил 5+ милиона.Те продадоха общо на всички платформи към милион и нещо мисля.Сега сигурно пак са очаквали 5+.Т'ва е ЕА все пак.
Rostik79
Цитиране
28 април 2025
Механиката сам да си сглобяваш оръжие беше много яка, препратките към The Thing също, отвориха света, защото колкото и да са яки първите две, за мен беше доста освежаващо да не си отново само в тесни коридори, саундтракът беше добър, графиката подобрена, историята с извънземните беше интересна. Може би твърде много промени наистина вкараха, които хората не оцениха или не искаха. Изигравал съм я поне 3 пъти, включително и един рън направих в ко-оп с един пич.
lyubohar
Цитиране
28 април 2025
The_Doctor46 написа
П.С. Любо,промени ли си малко мнението за Принца или не?На мен ми хареса.Със сигурност е една от добрите метроидвании и една от най-силните игри излязла под шапката на Юби в последните години.Не е на нивото на Hollow Knight или другите топ заглавия в жанра,но е доста добре според мен.

Да, определено бях прибързал да го критикувам, затова си трая Като понавлязох нещата са доста добре. Особено като смених скина на геройчето и сложих езика на персийски (или фарси, не знам дали е баш едно и също).

Метроидвания си е отвсякъде, макар че се усеща, че е и АА игра. Не непременно с лошо, но има улеснения, на които АА/ААА играчите са свикнали, но които не са типични за инди-метроидваниите. Например онова със снимането на препятствието, за да можеш после да се върнеш с правилното умение. Автоматичната карта също и твърде лесното разкриване на предметите по нея.

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.