Не е ядрена физика това.. едно време в първата част на Бордърлендс за първи път видях нещо подобно.
Аз вместо да гледам гайдчета в нета, смятам да почета малко по-детайлно туториълите в самата игра за Лумина и Пиктоси, там всичко е описано.
Ам, този трябваше да е много труден ли ? Просто го бих от първия път, не помня как точно, но ме поизпоти малко.
Свалих го щита. Мисълта ми беше, че не ми трябваше гайд да го бия. Аз за жалост напоследък рядко намирам време за цъкане, но днес минах една сайд мисия, в която се биеш с уж бъфната версия на Ultimate Sakapatate и то само с Густав. Не му ли парираш/доджваш всичко, никакъв шанс за победа .
Дагър, Маелето и мен ме кефи.
Mисля схема какъв билд да направя за Луна президент, че да ползвам магийки, който ползват малко AP, а да ми дават тези Stains за силните магии, щото то AP-са кът. Трудничко е хем да трупаш Stains, който фит-ват силния скил/магия, пък хем да имам 5-6 АП и за него. Иначе и аз си свикнах с тва трио, което е от началото Gustave, Maelle, Луна президент. Обачее, като гледам то различните босове си имат различни weakness-и като например 'Dark', така че ще трябва да се менкат най-вероятно задълже и да искам да остана с едно трио до края може би няма да мога да прогресирам лесно, не знам. А между другото как се сменя избора кой да ти е в триото преди битка, още не съм видял.