Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
416
...
427
>
dzhiny
Цитиране
16 май 2025
Докторе, както споменах, видях че се се говореше за статусите, ама тва с ескпериментирането съм го паснал. Не бих експериментирал десетки пъти и внимавал до толкова кой към какво е weak, защото и тва си е сериозна загуба на време. Та за тва гайдчето... При Дивинитито и вероятно Балдурс-а си ги пише тия неща.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
16 май 2025
Джини, то веднага се усеща - примерно с Луна правиш Огън магия и като ти даде Resist! ти е ясно, че трябва да си малоумен да удряш с огън. Ако видиш Weak! ти е ясно, че е податлив и го почваш само така.

Не е ядрена физика това.. едно време в първата част на Бордърлендс за първи път видях нещо подобно.

Аз вместо да гледам гайдчета в нета, смятам да почета малко по-детайлно туториълите в самата игра за Лумина и Пиктоси, там всичко е описано.

dzhiny
Цитиране
16 май 2025
Схванах ги Лумините и Пиктусите г/д аз, Логаут добре ги обясни. Иначе не е рокет сайънс, но май не винаги изписва Weak и Resist, a повечето си имат weakness.
dzhiny
Цитиране
16 май 2025
А кажете ми, като сте маЙсторчета, този 'Ultimate Sakapatate' бихте ли го без гайд и видео ? А вие с кои трима активни играете в парти? Току що взех Sciel, но тъкмо свикнах г/д с скиловете на другите трима и се чудя.
The_Doctor46
Цитиране
16 май 2025
dzhiny написа
А кажете ми, като сте маЙсторчета, този 'Ultimate Sakapatate' бихте ли го без гайд и видео ? А вие с кои трима активни играете в парти? Току що взех Sciel, но тъкмо свикнах г/д с скиловете на другите трима и се чудя.
Не съм стигнал до там,но има само един начин да се минават босовете-git gud
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
17 май 2025
Ай да те видим... че аз го мъчих по-нормален начин няколко битки, а той регенерира щит, който трябва да свалиш изцяло, за да почнеш да сваляш от кръвта и след малко пак го регенерира, докато не отворих гайда да видя какво трябва да направя.
BloodDagger
Цитиране
17 май 2025
dzhiny написа

Ам, този трябваше да е много труден ли ? Просто го бих от първия път, не помня как точно, но ме поизпоти малко.

dzhiny
Цитиране
17 май 2025
Ами той не е много труден, но ако му свалиш щита, иначе го регенерира постоянно и постоянно. Ти как го би? Без да сваляш щита ли?
bojosan
Цитиране
17 май 2025
Еее нивото с Дракона в Doom много ме изкефи, отдавна не съм се радвал така, върна ме назад в годините и ме накара пак да усетих тръпката и магията на гейминга, дано и натам да има такива изненади в играта.
BloodDagger
Цитиране
17 май 2025
dzhiny написа
Ами той не е много труден, но ако му свалиш щита, иначе го регенерира постоянно и постоянно. Ти как го би? Без да сваляш щита ли?

Свалих го щита. Мисълта ми беше, че не ми трябваше гайд да го бия. Аз за жалост напоследък рядко намирам време за цъкане, но днес минах една сайд мисия, в която се биеш с уж бъфната версия на Ultimate Sakapatate и то само с Густав. Не му ли парираш/доджваш всичко, никакъв шанс за победа .

dzhiny
Цитиране
17 май 2025
Ами като цяло на мен не ми светна, че тоя щит се сваля с 4 aim шота. Нормалните шефчета, слабите точки им се видими/открити, при тоя боЗ беше скрита с щит и освен това трябваха 4 aim шота, за това нямаше да се сетя без гайда...
Тази Sciel механиките и са доста complex, но гледайки видеата, схванат ли се направо кърти мивки. Логаут, обясни пак като за прости 'ора хаха
The_Doctor46
Цитиране
17 май 2025
Вие и додж ли ползвате? Аз поне до там докъдето съм стигнал,не съм ползвал нито веднъж.Само париране и контра му е майката.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
BloodDagger
Цитиране
18 май 2025
Аз също си взех Sciel, до някъде схванах механиките и, но някак си не ми кликва. За мен Maelle е турбо счупена като се научих на stance-овете. Буквално one-shot-нах един мим бос след perfect parry докато е във Virtuose Stance.
dzhiny
Цитиране
18 май 2025
Ееее Доктора пак изпъкна... тва като едно време в гимназията, имахме отличници и такива, които стояхме най-отзад (няма да ползвам епитети). Додж си ползвам аз предимно хаха

Дагър, Маелето и мен ме кефи.
Mисля схема какъв билд да направя за Луна президент, че да ползвам магийки, който ползват малко AP, а да ми дават тези Stains за силните магии, щото то AP-са кът. Трудничко е хем да трупаш Stains, който фит-ват силния скил/магия, пък хем да имам 5-6 АП и за него. Иначе и аз си свикнах с тва трио, което е от началото Gustave, Maelle, Луна президент. Обачее, като гледам то различните босове си имат различни weakness-и като например 'Dark', така че ще трябва да се менкат най-вероятно задълже и да искам да остана с едно трио до края може би няма да мога да прогресирам лесно, не знам. А между другото как се сменя избора кой да ти е в триото преди битка, още не съм видял.

The_Doctor46
Цитиране
18 май 2025
Колеги,Маел има най-висок потенциал за DPS от всички в партито и не виждам защо бихте избрали друг персонаж вместо нея.Дори да не я играете правилно,вероятно пак ще вкарате повече щети с нея от всеки друг.
<
1
...
416
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.