Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
417
...
427
>
BloodDagger
Цитиране
18 май 2025
Маел си е счупеният персонаж в партито и се надявам сторито да не ми я отнеме в някакъв момент . То има и едно OP-нато за нея оръжие, което се изпуска лесно в началото (после се взема чак към Акт 3 ако правилно съм разбрал), което я дефаултва във Virtuose Stance в началото на битката. В комбинация с правилните пиктота/лумини и виждам как ще one-shot-ва босове.
Expedition 33 я усещам като по-интерактивнa Persona и се чувствам в свои води откъм мениджмънт на AP и кой каква роля да заеме в партито.
dzhiny
Цитиране
18 май 2025
Medalum се казва оръжието и като гледам го дава best weapon и за 2 и 3 акт. За да го докопате по-рано ползвайте Маеле на арената, която така или иначе трябва да минете за прогрес на мейн куеста. Трябва да се бие Gestral с Маеле. Аз съм го взел на късмет като гледам, защото съм ползвал нея, без да знаех тази подробност. Е щете нещете гайдове, аз ще ви спойлвам
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
19 май 2025
Аз съм вече при Дуелиста, от раз му стигнах до втората фаза, ама втората фаза кучето е като Маления, постоянна сечня с двата меча (огнен и дарк) и засега не мога Никакви гайдове не ползвам и няма да ползвам в тази игра. Само седиш, мъчиш се, пробваш различни партита, комбота и мечове. Ако забиеш на бос, върни се из света и бий малко дребосъци, за да вдигнат нива героите и да се "назобят".

Играта е уникална! Тези 35 човека направиха не само ААА компании за смях, ами и ФРОМ като гледам- такива яки и интересни босове не бях виждал... Не само че ще ми стане Игра на годината, бих казал, че последните 5 години не съм виждал толкова изпипана и прекрасна игра..Може би само Киберпънка беше толкова велика, а тя е реално издадена през 2020 година...

Сциел e страхотна, направо ми е любимка, особено в Дарк версията си, а с Густав..гледай да не свикваш, Джини Почнаха вече трите пастърми да се карат здраво, както в живота. Маел почна да се сдухва и отчайва като най-малка, и двете какички Луна и Сциел имам чувството, че искат да я ошамарят

logout
Цитиране
19 май 2025
Маел във виртуозна позиция + положителен шанс от пиктоса Рулетка има 400% увеличение на демиджа (и то трябва да си отключил пиктоса за махане на ограничението за максимален демидж от 9999 иначе си е чиста загуба на ресурс), а ако сложиш и допълнителни пиктоси за допълнителен демидж с намаляване на кръвта, ако останеш сам в партито и още няколко подобни, направо убиваш с един удар босовете, за това е счупена. С последния пач я нерфнаха, но пак прави много. Няма да ви спойлвам историята, но се отключва още един персонаж, който има много потенциал за поражения, дори да бие директно през щитовете, които си слагат NPC-тата. А тези щитове са и много голям плюс, ако намериш оръжието на Маел, което и прехвърля всеки свален щит директно на нея.
Слабостите и ресистите, ако не се ползва гайд, трябва да се експериментира и да се помнят, но по външния вид на NPC-тата можеш да предположиш най-вероятните (примерно огнените са ресист към огън и слаби към лед и т.н.)
Аз додж ползвам единствено за тъмните атаки (то така или иначе нямаш избор за тях и то не е точно додж), парирането е основата за успешни битки.
Като се отключи летенето на дебелака има една инстанция в небето, в която NPC-то не иска да говори с никой, кото е в нормални дрехи, трябва да е облечен с някой от костюмите (бански, от мимовете или дадени от някои от страничните мисии).
Дори и да не стане GOTY играта си заслужава поне едно минаване, най-малкото заради разчупването на стандартния модел на походовите битки и историята.
Почивните дни реших да догледам кредитите на Death Stranding и Director's Cut версията - Коджима е ненормален, DS2 се надявам да е поне толкова оригинална историята и да има по-малко клишета Иначе оригинално е замислил разказване на историята през определени интервали на кредитите, иначе никога нямаше да ги изгледам
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
The_Doctor46
Цитиране
19 май 2025
Пичове, някой да каже ще ми стигне ли месец да я мина щото я играя през пас-а,или да си я купувам направо.Работа,ангажименти и в последните два месеца играя по-малко от обичайното.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
19 май 2025
Купувай направо, тази игра си заслужава всяка стотинка За месец иначе би следвало да я врътнеш, но ако играеш повечко време на ден.
The_Doctor46
Цитиране
19 май 2025
Щом на мен ми харесва,човек,който до сега не е завършвал докрай turn-based игра,значи има нещо. Лошото е,че съм донякъде в историята и ако я купувам,сигурно пак на XBOX app-a трябва да е,щото тези сейвове едва ли ще станат за Steam версията.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
19 май 2025
Според сайта How long to beat, за Completionist (всичко да изринеш от играта) го дават 61 часа средно и 26/27 часа само за основната мисия. По два часа на ден идва тъкмо месец, ако искаш всичко от света да видиш.

Специлано при мен обикновено тези статистики почти никога не ми се връзват - винаги ми се събират много повече часове.

LethianDream
Цитиране
19 май 2025
Дава ми, че съм на 33% след 18 часа игра, а аз доста си обикалям и се мъча с босовете, на Доктора би следвало да му е по-лесно, вероятно около 50-60 часа игра е разумното.
The_Doctor46
Цитиране
19 май 2025
За сега нямам проблем,но съм в началото още.Около 6 часа имам до тук.В момента ми е лесно на последна трудност,но подозирам,че ще стане тегаво,или поне по-тегаво натам,което малко или много ще увеличи времето.При мен в повечето случаи е като при Ростик,никога не ми излизат еднакви данните от How long to beat.И аз винаги въртя повече часове,като в някои случаи е колосална разликата.Последно така беше с The First Berseker Khazan.Completionist му дават средно 59 часа ,а Leisure 83.Според Steam имам 92 часа навъртяни за платината,а не е като да съм зациклял на някой бос или нещо друго.Всичко бързо си минавах.
lyubohar
Цитиране
19 май 2025
The_Doctor46 написа
При мен в повечето случаи е като при Ростик,никога не ми излизат еднакви данните от How long to beat.И аз винаги въртя повече часове,като в някои случаи е колосална разликата.Последно така беше с The First Berseker Khazan.Completionist му дават средно 59 часа ,а Leisure 83.Според Steam имам 92 часа навъртяни за платината,а не е като да съм зациклял на някой бос или нещо друго.Всичко бързо си минавах.

Не съм само аз значи, почти всичко ми излиза значително повече като време. На Elden Ring чукнах примерно 220 часа за едно изиграване при средно 140ч за "Completionist". Но това е средното, в разбивката на HLB има и крайни варианти, например Leisure Completionist, който е 320 часа Та има и по-зле.
logout
Цитиране
19 май 2025
Сега си погледнах паса и съм на 64 часа, но не съм отключил всичко (логове, ония мъници, ъпгрейднато до максимум оръжие, някакъв опционален бос и още няколко подобни) . Историята, ако я ръшнеш може и за 30-тина часа да се мине.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
igra4
Цитиране
20 май 2025
Погледах 2 мин на Expedition 33, да видя аджеба, какво всички се празнят на тая игра и.. разочарование. Тва съм го играл преди 12 години и кусур в Персона, поредна аниме простотия, иначе хубава графика и нула геймплей. Явно нищо стойностно няма да излезе до 26 май 2026…
LethianDream
Цитиране
20 май 2025
Е, за две минути си видял един голям кур от 33 Чакай си GTA6, аз си продължавам смело с "Персона-та" Аниме не видях, но щом казваш
dzhiny
Цитиране
20 май 2025
При такива игри, геймплея се крие във влагането на няква мисъл и стратегия ако щеш... трудно би допаднала на някой, който харесва инфантилни игри като GTA, която играх като луд в 5ти клас, мисля за последно. Нищо лично mr. играч.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
<
1
...
417
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.