Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
28 май 2025
LethianDream написа
Аз се чудя дали да се хвърля на римейка на Сайлънт Хил 2. Никога не съм играл игрите..Много ли са трудни пъзелите? Че много се дразня като забия на някой пъзел и стоя дълго време, без да има развитие
Зависи кои пъзели смяташ за трудни.На мен не ми бяха.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
28 май 2025
И аз не се сещам да е имало трудни пъзели, честно казано. Ама за атмосферата си струва.
The_Doctor46
Цитиране
28 май 2025
Играта е пушка.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
29 май 2025
Снощи поиграх новата:

И никак не е лоша. Ако има фенове на Oblivion и Skyrim, може да пробвате. Доста по добре е от шарения Avowed, според мен. Също така може и third person, въпреки че dev-овете са казали, че не е замислена за third person, но аз така я играя.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
29 май 2025
Зачесах Final Fantasy VII Rebirth най-накрая. Първо тествах Замунда "демото", понеже имах съмнения за новата посока с отворения свят. Все още имам съмнения, но някак светът ме грабна и си я купих за PS5. Язък, че трябва да преигравам 10 часа.

Но искам да се оплача от разликата в графиката. Покъртителна е. На 4к/30 кадъра играта е в най-добрия случай 70% от графиката на PC. Разбира се, никой не иска да играе на 30 кадъра и включих на performance. Там положението е неописуемо, все едно играя игра от 2015 година. Даже съм сигурен, че примерно първият Tomb Raider от новата трилогия изглежда по-добре. Графиката е максимум на нивото на Remake, ако не и по-зле.

Всичко е мега-замазано (това е "sharp" настройката, щото има и по-замазана!). Никакви детайли, сенки, светлина, абе всичко е леш. Не мога да повярвам PS играчите как са ОК да ги онождат по този начин с Тему-графика за една и съща игра, която за PC играчите е пълен оргазъм за окото. Ако не бях дал пари щях да си я доиграя на PC-то. Но просто ми е по-комфортно на дивана такъв тип игра.

Rostik79
Цитиране
29 май 2025
Случайно преди няколко дена си сложих Tomb Raider (първата от новата трилогия) и гарантирам, че не е по-добре нейната графика. И аз имах спомени, че е доста яка, но сега ми се стори грозновата. Също играх преди няколко дена Final Fantasy VII Remake и тя е осезаемо по-добре изглеждаща от TR.

А FFVII Римейк я махнах, че нещо взе да ме дразни диалогът. Не ме зариби за няколкото часа игра.

The_Doctor46
Цитиране
29 май 2025
Това си е един от плюсовете на master race гейминга.При някои игри графиката е брутално по-добра като Cyberpunk,FF и тн.Ако не те дразни толкова ,не е проблем,но на Любо очевидно не му харесва .
lyubohar
Цитиране
29 май 2025
Дразни ме, но ще я играя на конзолата. Пари се е давало, както казваше баба ми 🙂 и предполагам ще спре да ми прави впечатление след няколко часа. Вероятно и първата е била така, но не съм имал база за сравнение. Но за една и съща цена, че даже и по-скъпо за конзола, ми се вижда грабеж. С игри като на Фром го няма това, понеже те са си със слаба графика поначало.
Rostik79
Цитиране
29 май 2025
Хм, СТАЛКЕР-ът се появи в абонамента на Сони, чудесно! Цялата трилогия + май и енханснатите версии, които тъкмо излязоха. Предполагам, че колкото и да енхансват за конзоли няма да достигнат нивото на модовете, ама какво да се прави. Избрал съм пътя на конзолната селяния вече. Ще разцъкам малко, макар, че сега пак съм се зарибил с Death Stranding-а в навечерието на втората игра. Кое по-напред да се играе, хаха!

Вечер буквално не искам да си лягам, че ми се гейми.

lyubohar
Цитиране
29 май 2025
Rostik79 написа
А FFVII Римейк я махнах, че нещо взе да ме дразни диалогът. Не ме зариби за няколкото часа игра.

Диалогът е странен, образите също, историята - и тя. Класическа японска (софт) извратенийка. Но има нещо в тази игра, което ме грабна и си я изиграх с кеф цялата. Както и втората изглежда ще бъде, само да не бяха предобрили с мини-игрите.

Също доста са усложнили/разширили механиките на битките. Адски много неща станаха за мислене и следене и ужасно много комбинации от копчета. Не е баш моето, макар че като се понаучи и вземат да се получават нещата е доста удовлетворяващо.

Rostik79
Цитиране
29 май 2025
Май и Alone In The Dark (2024) ще се включи в абонамента на Сони, която ми стои иначе в уишлиста.
Според ревюта е по-скоро посредствено заглавие, но бих го пробвал. Навремето се забавлявах с The New Nightmare, плюс, че финалната песен беше една от най-яките от игри евър. Даже си мислех тогава, че е на една група DANZIG, понеже гласът беше 1:1, но впоследствие се оказа, че е някой друг.
bojosan
Цитиране
29 май 2025
Rostik79 написа
Вечер буквално не искам да си лягам, че ми се гейми.
И аз сега сядам да си взема дневната доза дрога 😁
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.