Но искам да се оплача от разликата в графиката. Покъртителна е. На 4к/30 кадъра играта е в най-добрия случай 70% от графиката на PC. Разбира се, никой не иска да играе на 30 кадъра и включих на performance. Там положението е неописуемо, все едно играя игра от 2015 година. Даже съм сигурен, че примерно първият Tomb Raider от новата трилогия изглежда по-добре. Графиката е максимум на нивото на Remake, ако не и по-зле.
Всичко е мега-замазано (това е "sharp" настройката, щото има и по-замазана!). Никакви детайли, сенки, светлина, абе всичко е леш. Не мога да повярвам PS играчите как са ОК да ги онождат по този начин с Тему-графика за една и съща игра, която за PC играчите е пълен оргазъм за окото. Ако не бях дал пари щях да си я доиграя на PC-то. Но просто ми е по-комфортно на дивана такъв тип игра.
А FFVII Римейк я махнах, че нещо взе да ме дразни диалогът. Не ме зариби за няколкото часа игра.
Вечер буквално не искам да си лягам, че ми се гейми.
Също доста са усложнили/разширили механиките на битките. Адски много неща станаха за мислене и следене и ужасно много комбинации от копчета. Не е баш моето, макар че като се понаучи и вземат да се получават нещата е доста удовлетворяващо.