Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
31 май 2025
Тя и първата беше така,но за съжаление геймплея беше зле и това ме отказа да взема втората.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
01 юни 2025
Мнее, първата е мнооого мека версия Иначе битките са си все така бавни и дървени, да.
Rostik79
Цитиране
02 юни 2025
Ще се пробвам, викам на още едно соулс заглавие - Another Crab's Treasure
След солидна сесия от 4-5 часа rage-куитнах и rage-дилийтнах заглавието - нещо, което май не ми се е случвало друг път. Междувременно обаче бях изпил и солидно количество бира, имах отвратителен ден на работа и за капак се карахме с приятелката ми по телефона.

На следващия ден пак го инсталирах и продължих и играта ми е забавна и интересна. Минах три боса, които изобщо не бих казал, че са трудни. Може би защото още се водят tutorial-босчета, ще видим нататък. Има някои интересни механики като това, че бронята ти е чуплива. Т.е. след определено количество бой и блокове се разрушава и или продължаваш без "черупка", или трябва да намериш нова. Обикновено се срещат доста често по пясъка, но по-високите нива се срещат по-рядко. Имаш опция да си купиш перманентно и като се "раждаш" на огнището да си избираш. Всяка броня си има специално умение + имаш още един специален удар, който не се влияе от бронята. Сетингът е много приятен, лековат и майтапчийски. Нещо, което сякаш не съм срещал в друга соулс-игра - все ги правят някакви депресии. Тука си все едно във филмче на Дисни с една много приятна чил-музичка.

Играта е и със силна еко-ориентация по линия замърсяването на океаните. Всъщност това е основната идея - как океанът е замърсен, но обитателите му са обсебени от отпадъците, всеки се кичи с всевъзможни боклуци и дори валутата в играта е микропластмаси. И понеже ти си рак-отшелник, въпросните черупки, които сменяш са разни отпадъци - кенчета, кутийки, капачки, счупени чаши и т.н...
Ще видим доколко ще я докарам.

dzhiny
Цитиране
02 юни 2025
lyubohar написа
Разцъквам Senua: Hellblade 2 в почивките от FF7 Rebirth. Такава брутална психария не помня някога да съм играл. Голям mindfuck, особено на слушалки...Много са ескалирали нещата от първата. Игри като Alan Wake или Resident Evil вече ми се виждат като детски приказки откъм хорър

Мен първата много ме изкефи, но четох че втората била с много по малко геймплей и по-скоро walking simulator, докато в първата имаше и интересни пъзели и битки и т.н. и заради това не я почнах. Та да кажеш така ли е?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
02 юни 2025
Рос,не очаквай трудни шефове.Аз я играх на релийза и нямаше някакво предизивкателство,но пък и аз не съм баш мерило ,щото съм свикнал с извращенията на ФРОМ. Иначе има и други соулс загалвия с "по-весела" и цветна атмосфера,като Code Vein,но това не й пречи да е брутален соулс.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.