Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
03 юни 2025
Rostik79 написа
Не изглежда никак зле Hell Is Us! Дано не е много соулс. Взеха да се оливат вече всяко второ заглавие да се раждаш на "огнище" и да си губиш "душите" като умираш и да ходиш да ги търсиш, а всички караконджули пак са се навъдили.
Няма нищо общо със соулс игра.Поне от това,което аз играх,не видях нито една соулс механика.Това си е RPG.Аз не съм играл много де,но не се притеснявай.Акцента ще е на сторито.Поне така ми се струва.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
03 юни 2025
Аз от което видях в тюториала (който се случи на стрийма) - пишеше си буквално, че ако те гътнат, се връщаш на Save Point и губиш каквото междувременно си натрупал в инвентара, което си е класическа соулс-механика. Не знам дали се респаунват враговете, но предполагаемо да. Имаш и стамина, която се изразходва като удряш. Ок, това не е измислено от соулс-игрите, но се асоциира силно с тези механики вече. То и да губш инвентара не е измислено от Фром, но и то се свързва вече с тези игри.
The_Doctor46
Цитиране
03 юни 2025
Стамината не е като в соулсите.Тук колкото по-малко кръв имаш,толкова по-малко стамина.Тук ми се стори,че ще залагат яко на пъзели.Говориш с хората,научаваш неща,които да използваш за изпълняване на куестовете.Има си и баш пъзели.Аз не съм умирал,та може и да се респаунват вразите.Нямах време да играя много.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
03 юни 2025
The_Doctor46 написа
Аз не съм умирал

"Коги соулс играч играе обикновена игра и никога не вижда механиките при умиране"
nightwarrior
Цитиране
03 юни 2025
То ако губиш всичко от инвентара, звучи по-скоро като псевдо-екстракшън шуутър, отколкото соулско. Щото в соулските реално губиш сам неизползваното към момента XP(с опция да си го върнеш). При екстракшън шуутърите имаш някаква постоянна екипировка, но ако умреш, губиш всичко натрупано през ръка. Тук да не са се опитали да направят нещо подобно в сингъл игра?
Rostik79
Цитиране
03 юни 2025
Всъщност пуснах сега да проверя и пише:

Upon defeat any conversations, datum discovered, puzzles completed, or enemies eliminated will all be preserved regardless of save points used.
However weapon progress and loot gathered from enemies will be reset to the state of the last save point used.

Което ми е малко странно, ако го тълкувам правилно - хем победените противници остават победени, но ако умреш преди save point реално няма как да възстановиш същия луут, защото и противниците ти няма да се респаунат

Доктора да казва как е точно.

LethianDream
Цитиране
03 юни 2025
Нема да умирате, просто е, пускате я на Story трудност
The_Doctor46
Цитиране
03 юни 2025
Rostik79 написа
Доктора да казва как е точно.
Ще пиша рапорт по-натам,че още имам от Експедицията.
bojosan
Цитиране
04 юни 2025
в момента съм на south of midnight не е нещо уау игрицата но за разлика от много други излезли напоследък е играема, отнасям се с уважение към хората създали я, не ги хейтя за разлика от тия дето усраха последния doom,толкова са могли, толкова са направили, пипали са по малко от други игри не е претенциозна играта, скипвам бойните сцени щото са еднообразни и тъпи, най ме израдва как един крокодил изяде цръквата 😂🤣
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.