Теорията ми, че толкова се набляга на това е, че на първи трейлър изглежда почти като високобюджетно ААА заглавие и се бърза да се уточни, че не е такова.
Иначе си мисля и аз за Banishers - също е френска игра, също мрачно фентъзи в новия свят горе-долу в тази колониална епоха, също от не голямо студио, но на мен ми изглеждаше това заглавие съвсем добре, впрочем, не го усещах "евтино" и ми остави много добри спомени от изиграването.
Сега, няма как да се отрече, че ако до вчера си играл TLOU, Death Stranding, GoW и подобни високопрофилни заглавия и после скочиш на такова, в което гледаш как уж се мърдат устните на героите като говорят с тотална липса на синхрон малко тъпо ти става, ама айде сега - няма как всяка игра да е с 200 млн бюджет.
Като погледнеш реално и големия бюджет не е гаранция - примерно МЕ Андромеда- в нея лицевите анимации бяха по-зле
Иначе Греедфала си е стабилно РПГ и е интересна поне за едно изиграване, двойката гледам че нещо не се харесва но е още в ранен достъп, винаги има надежда че ще я "оправят" за официалния релийз.
Но примерно игри като RDR2 без бюджета си нямаше да може да го има и е добра игра именно защото е ААА с голям бюджет, който е позволил всички безбройни механики и детайли в света и т.н...
Почвам сега Greedfall до излизането на Дед Страндинг 2.