Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
10 юни 2025
Първо ,леля ми отдавна не е между живите и второ,от кога АА заглавие е високобюфжетно.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
10 юни 2025
Прав е доктора, бюджета и не беше голям и това си се виждаше в анимации, ефекти. Лошо няма де, то няма нужда всяка да е с бюджета на малка държава. Играта си имаше чар, аз лично я изиграх с кеф, даже с два билда. Ако си играл Banishers горе долу така ще се усеща, не като геймплей/стори, а по-скоро като качество. Ако не те притеснява, че е сравнително евтина откъм изпълнение, скачай и. Наистина има си чар и може да го играеш Ернан Кортез с магия
Rostik79
Цитиране
11 юни 2025
Защо толкова голямо внимание се отделя на това, че не е високобюджетно заглавие? Не само тук, но и като чета ревюта, първото нещо, което казват за тази игра "не очаквайте високобюджетно заглавие", на Псето ревюто също го казва 5-6 пъти.
От друга страна за инди-игрите, правени от един човек в мазето на майка му никой нищо не казва, че "ами това не е високобюджетно заглавие".

Теорията ми, че толкова се набляга на това е, че на първи трейлър изглежда почти като високобюджетно ААА заглавие и се бърза да се уточни, че не е такова.

Иначе си мисля и аз за Banishers - също е френска игра, също мрачно фентъзи в новия свят горе-долу в тази колониална епоха, също от не голямо студио, но на мен ми изглеждаше това заглавие съвсем добре, впрочем, не го усещах "евтино" и ми остави много добри спомени от изиграването.

Сега, няма как да се отрече, че ако до вчера си играл TLOU, Death Stranding, GoW и подобни високопрофилни заглавия и после скочиш на такова, в което гледаш как уж се мърдат устните на героите като говорят с тотална липса на синхрон малко тъпо ти става, ама айде сега - няма как всяка игра да е с 200 млн бюджет.

LethianDream
Цитиране
11 юни 2025
Изобщо не ги слушай, плащай 17 лева и я започвай! Пак казвам- много силна и впечатляваща игра!
Вчера си я свалих заедно с DLC-то!
logout
Цитиране
11 юни 2025
Rostik79 написа
Сега, няма как да се отрече, че ако до вчера си играл TLOU, Death Stranding, GoW и подобни високопрофилни заглавия и после скочиш на такова, в което гледаш как уж се мърдат устните на героите като говорят с тотална липса на синхрон малко тъпо ти става, ама айде сега - няма как всяка игра да е с 200 млн бюджет.

Като погледнеш реално и големия бюджет не е гаранция - примерно МЕ Андромеда- в нея лицевите анимации бяха по-зле
Иначе Греедфала си е стабилно РПГ и е интересна поне за едно изиграване, двойката гледам че нещо не се харесва но е още в ранен достъп, винаги има надежда че ще я "оправят" за официалния релийз.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
God
Цитиране
12 юни 2025
Отдавна една игра дали е ААА не е определящо за нейните качества.
Rostik79
Цитиране
12 юни 2025
За някои от качествата може да е определящо. Дали обаче едно заглавие ще е универсално смятано за "добра игра" - не винаги.

Но примерно игри като RDR2 без бюджета си нямаше да може да го има и е добра игра именно защото е ААА с голям бюджет, който е позволил всички безбройни механики и детайли в света и т.н...

The_Doctor46
Цитиране
12 юни 2025
Принципно е така,но при равни други условия,ААА заглавие винаги ще е по-добро от нискобюджетно.Да речем,че са еднакви в историята и геймплей механиките,но всичко останало ще е по-добро в ААА игра заради парите.Мащаб,озвучение,графика,дребни детайли в света на играта,физика ако щеш.Друг въпрос е,че много ААА игри на днешно време са зле(повечето неща на Юби примерно).
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
12 юни 2025
Докторе, ти май беше играл Nine Sols? Малко ме е шубе от трудността, чудя се дали да се хващам. Чета, че пред последния бос на Nine Sols Маления и финалния на Sekiro били лесни Сравняват я с dream босовете на Hollow knight, мен малко в повече ми идваха и не ги играх.
The_Doctor46
Цитиране
12 юни 2025
Не съм я играл,в листа ми е,но пък гледах доста стриймове.Изглежда интересна,а последния шеф си е тегав,да.Не мога да кажа точно колко обаче.Ти ходи да пробваш Маленията,че колко време стана откакто не си играл.Вземи и DLC-то,там е баш извращението накрая.
lyubohar
Цитиране
12 юни 2025
Ех, как ме дебнеш за тая Маления, няма измъкване След Nine Sols идва редът на Erdtree-то, карам ги по списък на излизане. Та тогава ще си мина и Маленията.
The_Doctor46
Цитиране
12 юни 2025
Е,как,нЕма да се скатаваме ся.
Rostik79
Цитиране
12 юни 2025
Приключих с Alone in the Dark - бива играта, приятна графика, озвучаване, музика и звук, Дейвид Харбър ... Наистина е много кратка, историята е малко хаотична, пъзелите са доста елементарни. Даже не са истински пъзели като в Мист, примерно, а повечето са буквално пъзели - имаш плочки, които трябва да подредиш така, че да направят цяла картинка. Почти всички са така.

Почвам сега Greedfall до излизането на Дед Страндинг 2.

lyubohar
Цитиране
12 юни 2025
The_Doctor46 написа
Е,как,нЕма да се скатаваме ся.

Ти и да не ме дебнеш, мен ще ме човърка отвътре. Ще изляза в някой хубав, слънчев ден, ще си си свиркам и ще си мисля: "ех, колко е хубаво всичко", а един скрит глас ще ми прошепне: "да, но не си бил Маления". Това е реална история, макар и с други босове И да се опитвам, няма как да забравя.
LethianDream
Цитиране
12 юни 2025
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.