Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
444
...
495
>
The_Doctor46
Цитиране
29 август 2025
То т'ва беше целта,да е като Мафия 1 и 2.Линейна,без странични неща за правене.В оригиналната Мафия имаше една,две странични мисии при автомонтьора,дето е под големия мост,но това беше.В новата може да събираш лисици и вестници,в Мафия 2 се събираха списания плейбой мисля.Аз все се надявам някой да направи RPG Мафия игра.Има доста потенциал.BTW,на кой чаптър си?
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
29 август 2025
The_Doctor46 написа
Аз все се надявам някой да направи RPG Мафия игра.Има доста потенциал.

От една страна - да, но от друга - ако вкарат в такава игра система за тежък инвентар, дърво с умения, да разпределяш точки за ъпгрейди, да обличаш дрехи с разни бонуси и т.н... ще се размие формулата. Може би по-олекотена система като в TLOU игрите ще е на място. Уменията да са малко на брой, както и опростени ъпгрейди за оръжия ... нещо такова би паснало идеално.

Минах иначе тъкмо 4-та (отвличането на онзи зализания) и започвам 5-та глава.

The_Doctor46
Цитиране
29 август 2025
Да и аз така мисля.Не баш класическо RPG.Не знам защо,но годините покрай сухия режим в САЩ винаги са ми били най-подходящи.5 глава,значи си баш на една трета от сторито.Тя е кратичка де.12-14 часа.В този диапазон.Зависи дали игреш стелт или рамбо стайл.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
29 август 2025
То линейността не пречи, но трябва историята да е много силна и яко направена. И след години да се сещаш за играта, както аз през някоя и друга година се сещам за Remember Me, която буквално ме е сцепвала от кеф и помня всеки един детайл от нея, толкова е велика. Двете части на Dishonored, двете последни Deux Ex, трите последни Лара Крофт ми влияят по същия начин. Това отличава великите игри от пълнежа.

Иначе Юби тотално ни разглезиха, колкото и да ги плюят, на мен лично ми доставя огромно удоволствие да имам големи стрелки, които да ми сочат коя ми е текущата основна мисия (и да НЕ ми заключва всичко останало). Да си отворя лога и да си избера странична мисия и пак да си я следвам без проблеми. А не педалски да ми заключва всичко като тръгна да правя главна мисия.

Мафиите никога не съм ги играл и никога не са ми били интересна като игра. Но като ви чета, май по-добре, звучи като средняшка работа. Май бях пробвал трета част и след 15 минути я изтрих

lyubohar
Цитиране
29 август 2025
Абе 1 и 2 са си супер, аз 2 я изиграх преди година някъде и дори към днешна дата пак беше супер.
The_Doctor46
Цитиране
29 август 2025
Оригиналната Мафия е една от най-добрите игри.Летиан е играл единствената Мафия,която не става чеп за зеле.
dzhiny
Цитиране
29 август 2025
Някой играл ли е някоя от тези: Factorio, RimWorld, OxygenNotIncluded? Мега яки зарибявки изглеждат, но според мен трябва да се вложи мноого време да се разберат механиките и т.н.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
29 август 2025
Oxygen Not Included я гледах в една класация за "най-трудни игри" и изглежда сложна. После гледах и геймплей, че ми стана интересна, но наистина е от тези игри, които изискват много часове да инвестираш в опит-грешка, докато нацелиш успеха.
LethianDream
Цитиране
29 август 2025
The_Doctor46 написа
Оригиналната Мафия е една от най-добрите игри.Летиан е играл единствената Мафия,която не става чеп за зеле.

Да, доста зле беше. Може и да седна да извъртя римейка на първата, макар че като не съм я играл едно време, вероятно ще ми е също толкова куха и тъпа като тройката. Което идва да покаже, че огромна част от любовта ни към дадена игра се състои в носталгията, че преди време сме се кефили много, като сме я играли...

Mitko6000
Цитиране
29 август 2025
Тройката и аз не съм й фен. Наскоро изиграх и 2-ката отново, но нещо този път не бях толкова впечатлен, колкото предишните пъти. Може би защото играх ремастъра.

Иначе, вчера врътнах Heavy Rain на един дъх за 1 път. Днес почнах Beyond Two Souls. Преди няколко години взех колекцията за 20 кинта от Озон, но чак сега ми дойде мерака да ги мина. На Beyond й гледах let's play като излезе за PS3, ама доста неща от историята съм забравил за 12 години.

И като споменах, отделно с това, отново ми се доиграха малко по-стари класики като Infamous 1 и 2 и реших пак да си взема PS3 Slim отново за 100 лева, като сам й инсталирах CFW. Ще я държа като машина за по-стари игри. Вярно, имам лаптоп с все още хубави характеристики за подкарване на игри и емулатори, ама нещо ми е по-удобно да се излегна пред телевизора последно време.

bojosan
Цитиране
29 август 2025
Mitko6000 написа
Тройката и аз не съм й фен. Наскоро изиграх и 2-ката отново, но нещо този път не бях толкова впечатлен, колкото предишните пъти. Може би защото играх ремастъра.
Иначе, вчера врътнах Heavy Rain на един дъх за 1 път. Днес почнах Beyond Two Souls. Преди няколко години взех колекцията за 20 кинта от Озон, но чак сега ми дойде мерака да ги мина. На Beyond й гледах let's play като излезе за PS3, ама доста неща от историята съм забравил за 12 години.

И като споменах, отделно с това, отново ми се доиграха малко по-стари класики като Infamous 1 и 2 и реших пак да си взема PS3 Slim отново за 100 лева, като сам й инсталирах CFW. Ще я държа като машина за по-стари игри. Вярно, имам лаптоп с все още хубави характеристики за подкарване на игри и емулатори, ама нещо ми е по-удобно да се излегна пред телевизора последно време.

Много правилно си постъпил, направо настръхнах като видях какво си направил, нема такава тръпка да подкараш тия славни игри на хакнатата ПС3 ка, баси кефа, все едно се връщаш назад във времето
Mitko6000
Цитиране
29 август 2025
Точно това беше идеята. Последно време, започнах да усещам лек burnout от модерния гейминг и реших, че трябва малко да се върна към корените. PS3-ката я асоцирам с по-простички и забавни времена, когато бях ученик, без много пари, но и без много грижи. Разбира се, грижите сега няма как да ги игнорирам, ама ще мога да се пречистя и "презаредя". Такова е усещането, поне за мен.

Отделно, никога досега не бях хаквал PS3-ка сам. Беше ми интересен процеса, който в днешно време е доста опростен. 10-15 минути работа за нещо, което ми беше висш пилотаж като малък, и хората си плащаха за това преди 15 години.

А и за 100 лева, конзола в много добро състояние, доста голям късмет.

The_Doctor46
Цитиране
01 септември 2025
В петък си взех Stary,че беше на намаление, да видя как ще е да цъкаш с коте.Доста приятно изживяване беше.Сигурно най-разпускащата игра,която съм играл.Супер арт и музичка.Историята беше интересна,че даже почна да ми пука за дрончето дето ти е аверче.Може би,защото нямах никакви очаквания.Жалко само,че е твърде кратка.На едно сядане я минах.Времето в играта показва нещо от сорта на 3 часа.
dzhiny
Цитиране
01 септември 2025
И на мен много ми хареса и все ми се играе нещо подобно, ама немааа...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
01 септември 2025
Имам добри спомени и аз от котешкия симулатор. Приятна, лека игрица с емоционално въздействие. Даже има трофей за минаване под 2 часа

От тази категория бих сложил Journey и ABZU (и двете на едно студио) - емоционални пътувания с леки пъзели, платформинг и стелт моменти, фокусирани върху някакъв вътрешен катарзис и израстване. Има и една, където играеш с едно лисиче: Far North или нещо подобно. Не беше Far North, но имаше "North" в заглавието.

<
1
...
444
...
495
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.