Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
29 август 2025
То т'ва беше целта,да е като Мафия 1 и 2.Линейна,без странични неща за правене.В оригиналната Мафия имаше една,две странични мисии при автомонтьора,дето е под големия мост,но това беше.В новата може да събираш лисици и вестници,в Мафия 2 се събираха списания плейбой мисля.Аз все се надявам някой да направи RPG Мафия игра.Има доста потенциал.BTW,на кой чаптър си?
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
29 август 2025
The_Doctor46 написа
Аз все се надявам някой да направи RPG Мафия игра.Има доста потенциал.

От една страна - да, но от друга - ако вкарат в такава игра система за тежък инвентар, дърво с умения, да разпределяш точки за ъпгрейди, да обличаш дрехи с разни бонуси и т.н... ще се размие формулата. Може би по-олекотена система като в TLOU игрите ще е на място. Уменията да са малко на брой, както и опростени ъпгрейди за оръжия ... нещо такова би паснало идеално.

Минах иначе тъкмо 4-та (отвличането на онзи зализания) и започвам 5-та глава.

The_Doctor46
Цитиране
29 август 2025
Да и аз така мисля.Не баш класическо RPG.Не знам защо,но годините покрай сухия режим в САЩ винаги са ми били най-подходящи.5 глава,значи си баш на една трета от сторито.Тя е кратичка де.12-14 часа.В този диапазон.Зависи дали игреш стелт или рамбо стайл.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
29 август 2025
То линейността не пречи, но трябва историята да е много силна и яко направена. И след години да се сещаш за играта, както аз през някоя и друга година се сещам за Remember Me, която буквално ме е сцепвала от кеф и помня всеки един детайл от нея, толкова е велика. Двете части на Dishonored, двете последни Deux Ex, трите последни Лара Крофт ми влияят по същия начин. Това отличава великите игри от пълнежа.

Иначе Юби тотално ни разглезиха, колкото и да ги плюят, на мен лично ми доставя огромно удоволствие да имам големи стрелки, които да ми сочат коя ми е текущата основна мисия (и да НЕ ми заключва всичко останало). Да си отворя лога и да си избера странична мисия и пак да си я следвам без проблеми. А не педалски да ми заключва всичко като тръгна да правя главна мисия.

Мафиите никога не съм ги играл и никога не са ми били интересна като игра. Но като ви чета, май по-добре, звучи като средняшка работа. Май бях пробвал трета част и след 15 минути я изтрих

lyubohar
Цитиране
29 август 2025
Абе 1 и 2 са си супер, аз 2 я изиграх преди година някъде и дори към днешна дата пак беше супер.
The_Doctor46
Цитиране
29 август 2025
Оригиналната Мафия е една от най-добрите игри.Летиан е играл единствената Мафия,която не става чеп за зеле.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.