Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
445
...
449
>
BloodDagger
Цитиране
01 септември 2025
Stray помня как ми влезе супер добре след Horizon Forbidden West. Много готина игрица, която със сигурност ще преиграя някой ден. Има и няма месец след като я минах реших да си осиновя коте (рижо разбира се), което вече е сериозен котарак
lyubohar
Цитиране
01 септември 2025
Супер е Stray, дребният още я играе и преиграва.

Ние пък днес си взехме коте от Гърция, винаги съм бил кучкар, но решихме да приберем едно та ще видим как е с котка. Узо се казва

dzhiny
Цитиране
01 септември 2025
Да споделя още една лековата игрица с много як арт и пъзелчета, добра за отмора:

То на това чешко студио всичките им са подобни и са мега яко нарисувани.

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
01 септември 2025
Аз честно казано обичам и кучета,и котки,но не съм имал домашен любимец откакто бях 8 годишен.Иначе в пристъп на умопомрачение си взех делукс изданието на Cronos.Силно се надявам да не съм хвърлил 120 кинта в кофата.В Епик е 120 и ти връщат 24 лева като бонус в профила,демек за около 96 лева се хваща.В Стийм е 70 евра,без да ти връщат нищо.Не съм правил пре-ордер от Starfield(facepalm),когато пак взех делукс изданието,за да играя 4 дена по-рано,което се оказа една от най-големите ми набутвации.Starfield за мен е завършен ташак,игра,която и да ми платят 100 лева,пак трудно бих я играл.Съвсем сериозно го казвам.Сега ако пак така стане,няма да pre-order-вам дори игри на FROM.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
02 септември 2025
Creaks e яка, но най-добрата на Amanita е Machinarium, която е безплатна в Epic в момента.
LethianDream
Цитиране
02 септември 2025
Старфилд си е супер, просто трябва да имаш настройката да играеш с роботизирани хора- компаньони, изградени с AI. Като ми умря в началото главната компаньонка, беше нещо след 2-3 мисии и ми стана супер смешно като трябва да държиш прочувствена реч за смъртта й. Все едно да се разплача за това, че някое пиче на улицата, с което съм се разминал вчера, днес я е сгазила кола или влак..
В градовете имаше супер яки мисии, имаше и добри екшън моменти, защото съперниците ти са с различни нива на сила, примерно ти си 10 левъл и ти идва изчадие 25 левъл в някоя мисия
Веднага бих я пре-ордърнал, на секундата, като я пуснат за Плейстейшън Та за едни сватба, за други брадва. Логично е соулсърите да не я понасят, няма отворени, големи арени
logout
Цитиране
02 септември 2025
The_Doctor46 написа
Аз честно казано обичам и кучета,и котки,но не съм имал домашен любимец откакто бях 8 годишен.Иначе в пристъп на умопомрачение си взех делукс изданието на Cronos.Силно се надявам да не съм хвърлил 120 кинта в кофата.В Епик е 120 и ти връщат 24 лева като бонус в профила,демек за около 96 лева се хваща.В Стийм е 70 евра,без да ти връщат нищо.Не съм правил пре-ордер от Starfield(facepalm),когато пак взех делукс изданието,за да играя 4 дена по-рано,което се оказа една от най-големите ми набутвации.Stsrfield за мен е завършен ташак,игра,която и да ми платят 100 лева,пак трудно бих я играл.Съвсем сериозно го казвам.Сега ако пак така стане,няма да pre-order-вам дори игри на FROM.

На Starfield и аз се прецаках и направих преордър на делукса и смело мога да кажа, че това ми е най-голямата прецаквация като геймър. Nо Man's Sky с последния ъпдейт е в пъти по-добра от нея с почти същия гейплей.
За Cronos и Borderlands 4 ще чакам да излязат първо и да се постнат повече рални мнения преди да ги взема. Другата, която чакам, е The Outer Worlds 2, тя поне ще е безплатна в паса и ще я пробвам първо преди да я купя.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
LethianDream
Цитиране
02 септември 2025
Бордърлендс 4 ще ти кажа как е, там вече съм ударил пре-ордер и чакам с нетърпение да излезе.
Кроноса като соулс хейтър ми е ултимативен пас.
Outer Worlds 2 също ще я пре-ордърна на PS, там ще е още от същото, което мен ме удовлетворява напълно, след като наскоро извъртях единицата на последната трудност Супернова
Rostik79
Цитиране
02 септември 2025
Кронос няма индикации да е соулс-тип, сякаш. Казват, че е вдъхновена повече от Dead Space/Alan Wake тип игри. То има два дена докато излезе, скоро ще се разбере, но мидихлорианите ми предсказват, че ще е добро заглавие.

Попитах ЧатГПТ защо Starfiled не се е харесала, за да ми обобщи и общо взето това са основните критики:
- планетите се усещат еднакви и еднообразни;
- основната история е скучна и неоригинална;
- комбат механиките се усещат остарели и тромави;
- също и менютата и интерфейсът са тромави и неудобни за боравене;
- космическите битки се усещат повече като мини-игри, отклкото пълноценна сим-механика за управление на корабите;
- споменават се и лоадинг екраните, които постоянно чупят атмосферата;
- има и сравнения с No Man's Sky, както logout отбелязва, където подобни механики вървят доста по-плавно и изчистено, спрямо Старфилд.

Въпреки това, все още се надявам да я пуснат за ПС5 някой ден да я пробвам.

The_Doctor46
Цитиране
02 септември 2025
На мен Borderlands 4 също ми е задължителна,стига разбира се да не е супер зле,но там ще изчакам ревютата,щото един пре-ордър на 2-3 години е достатъчен. А в края на месеца и новия Silent Hill.Сума пари за игри този месец.Ще обръщам джобовете като някой ЦСКА-р.

P.S ChatGPT е абсолютно прав,но има и много други неща.Летиан е споменал,все едно роботи,никаква емоция.Писани герои от АИ.Абе само ако е безплатна в плюса ти я препоръчвам,Рос.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
02 септември 2025
Аз пак се зарибих по последния Dragon Аge: Veilguard и целия уикенд откарах в нея, направих си нов елф герой, който мята магии. Много ме кефят битките. Много стабилна и добра RPG игра. Целият този анимационен стил ала League of Legends в случая ме радва на макс, беше ми писнало от предишната типична фентъзи скука като арт и дизайн в Инквизицията.
Историята е мех, но пак е стабилно разказана и представена, без да дразни. LGBT простотиите няма да коментирам, надявам се в бъдеще да не наблягат толкова на това в игри, гледам да ги отминавам, без да им се дразня особено.
logout
Цитиране
02 септември 2025
LethianDream написа
Аз пак се зарибих по последния Dragon Аge: Veilguard и целия уикенд откарах в нея, направих си нов елф герой, който мята магии. Много ме кефят битките. Много стабилна и добра RPG игра. Целият този анимационен стил ала League of Legends в случая ме радва на макс, беше ми писнало от предишната типична фентъзи скука като арт и дизайн в Инквизицията.
Историята е мех, но пак е стабилно разказана и представена, без да дразни. LGBT простотиите няма да коментирам, надявам се в бъдеще да не наблягат толкова на това в игри, гледам да ги отминавам, без да им се дразня особено.

Напълно съм съгласен с теб - като пропуснеш LGTB простотиите и слабия сценарий играта си е много добра и със смислени механики. Аз съм замислил да я мина втори път с меле герой, понеже първото минаване беше основен с лък, а мага е с почти същата механика на битките. Комбо сиситемата е направена много интуитивна и дори със "спирането" за избирането на скиловете на другите мелетата са динамични.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
bonchef
Цитиране
02 септември 2025
На Бордърленд кое толкова му харесвате? Мисля изиграх само първите две. Имаше ли герой Мордекай някъде из някоя от тези части? Да не се окаже , че бъркам игрите. Ходиш, ходиш из една пустош и току сандък вътре с по добро оръжие накак някой го е захвърлил там. И история много не си спомням да имаше. Но вкусове разни. Ама може да съм изтървал някой "Ленински момент".
Rostik79
Цитиране
02 септември 2025
Е то по този начин схематично може да опишеш доста сериозно количество игри - ходиш и стреляш/колиш чудовища/роботи и събираш плячка.

Аз много я обичам тази поредица и имам много часове прекарани. Има много як хумор, който в тройката е малко занижен, но винаги е забавно пуцането с шантавите оръжия и да виждаш демиджа на противниците как изскача с цифрички. В кооп е още по-забавно с приятелче.

За четворката се чудя и аз, много искам да я играя.

LethianDream
Цитиране
02 септември 2025
Oooo, Бордърлендс е магия, човече! Първите две части са абсолютен култ при мен! Преигравал съм с всички герои- и соло, и с аверчета в мулти. Много силни игри, зверски пуцалки, Мордекай със снайпера и гарвана им ебаваше майките Тройката също беше много добра, но сякаш една идея по-скучна от първите две. Има и един прикуъл, който беше в Космоса основно и никак не беше добър, него не го броя сред основните игри.

Хуморът е убийствен, буквално. Смял съм се сам високо на глас (което показва лека форма на лудост) и са ми чукали от съседите да се спра. Любимият ми куест беше едно психо си седи в единия отдалечен ъгъл на картата и вика- "Братле, ще ми пръснеш ли главата" И като му направиш хедшот, той предсмъртно - "пич си, евала"
В тройката имаше един страничен куест, в който Мокси те кара да участваш в батъл роял, за да спиш с бившия й Много, много яка поредица игри, но не е за всеки, ако си сухар, няма да хванеш простотиите. Те преди бяха много явни и хапливи, в тройката ми се стори, че леко ги завоалираха с там LGBT нещата. Сега, след като Тръмп дойде на власт и отеба либералните, пак ще се завърне пълната свобода в четворката, очаквам буквално да се треса от смях и простотии!

Аз директно си взех най-скъпия пре-ордер с всичките там бъдещи сийзън пасове- просто знам, че ще отпера едно 400-500 часа.. Дано не ме разочарова, де, винаги има такава опасност, но в случая е под един процент В тройката първоначално много ме издразни индийката-сирена, но скоро си врътнах играта с нея и пак кеф на макс. И през цялото време по време на мисии- геройчето ти постоянно хвърля простотии, седиш си, някаква важна мисия, от която зависи света и ти се появява бонус обджектив - убий лошия с изстрел в задника И това е през цялото време, повечето пъти неочаквано. И ти не знаеш кога ще дойде голямата простотия.
Примерно, в тройката пуцам си спокойно на една планетка, като съм заедно с уона-би Сирена на 10-12 години. И тя си отваря врата в някакво гробище и изръсва - "Гадна врата, преебах ли те!" Все едно говори на човек Нея постоянно я оставят да пази библиотеката, за да не я наранят в някое приключение, че е дребна. И тя ти се жалва през цялото време

<
1
...
445
...
449
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.