Ние пък днес си взехме коте от Гърция, винаги съм бил кучкар, но решихме да приберем едно та ще видим как е с котка. Узо се казва
То на това чешко студио всичките им са подобни и са мега яко нарисувани.
На Starfield и аз се прецаках и направих преордър на делукса и смело мога да кажа, че това ми е най-голямата прецаквация като геймър. Nо Man's Sky с последния ъпдейт е в пъти по-добра от нея с почти същия гейплей.
За Cronos и Borderlands 4 ще чакам да излязат първо и да се постнат повече рални мнения преди да ги взема. Другата, която чакам, е The Outer Worlds 2, тя поне ще е безплатна в паса и ще я пробвам първо преди да я купя.
Попитах ЧатГПТ защо Starfiled не се е харесала, за да ми обобщи и общо взето това са основните критики:
- планетите се усещат еднакви и еднообразни;
- основната история е скучна и неоригинална;
- комбат механиките се усещат остарели и тромави;
- също и менютата и интерфейсът са тромави и неудобни за боравене;
- космическите битки се усещат повече като мини-игри, отклкото пълноценна сим-механика за управление на корабите;
- споменават се и лоадинг екраните, които постоянно чупят атмосферата;
- има и сравнения с No Man's Sky, както logout отбелязва, където подобни механики вървят доста по-плавно и изчистено, спрямо Старфилд.
Въпреки това, все още се надявам да я пуснат за ПС5 някой ден да я пробвам.
P.S ChatGPT е абсолютно прав,но има и много други неща.Летиан е споменал,все едно роботи,никаква емоция.Писани герои от АИ.Абе само ако е безплатна в плюса ти я препоръчвам,Рос.
Напълно съм съгласен с теб - като пропуснеш LGTB простотиите и слабия сценарий играта си е много добра и със смислени механики. Аз съм замислил да я мина втори път с меле герой, понеже първото минаване беше основен с лък, а мага е с почти същата механика на битките. Комбо сиситемата е направена много интуитивна и дори със "спирането" за избирането на скиловете на другите мелетата са динамични.
Аз много я обичам тази поредица и имам много часове прекарани. Има много як хумор, който в тройката е малко занижен, но винаги е забавно пуцането с шантавите оръжия и да виждаш демиджа на противниците как изскача с цифрички. В кооп е още по-забавно с приятелче.
За четворката се чудя и аз, много искам да я играя.
Хуморът е убийствен, буквално. Смял съм се сам високо на глас (което показва лека форма на лудост) и са ми чукали от съседите да се спра. Любимият ми куест беше едно психо си седи в единия отдалечен ъгъл на картата и вика- "Братле, ще ми пръснеш ли главата" И като му направиш хедшот, той предсмъртно - "пич си, евала"
В тройката имаше един страничен куест, в който Мокси те кара да участваш в батъл роял, за да спиш с бившия й Много, много яка поредица игри, но не е за всеки, ако си сухар, няма да хванеш простотиите. Те преди бяха много явни и хапливи, в тройката ми се стори, че леко ги завоалираха с там LGBT нещата. Сега, след като Тръмп дойде на власт и отеба либералните, пак ще се завърне пълната свобода в четворката, очаквам буквално да се треса от смях и простотии!
Аз директно си взех най-скъпия пре-ордер с всичките там бъдещи сийзън пасове- просто знам, че ще отпера едно 400-500 часа.. Дано не ме разочарова, де, винаги има такава опасност, но в случая е под един процент В тройката първоначално много ме издразни индийката-сирена, но скоро си врътнах играта с нея и пак кеф на макс. И през цялото време по време на мисии- геройчето ти постоянно хвърля простотии, седиш си, някаква важна мисия, от която зависи света и ти се появява бонус обджектив - убий лошия с изстрел в задника
И това е през цялото време, повечето пъти неочаквано. И ти не знаеш кога ще дойде голямата простотия.
Примерно, в тройката пуцам си спокойно на една планетка, като съм заедно с уона-би Сирена на 10-12 години. И тя си отваря врата в някакво гробище и изръсва - "Гадна врата, преебах ли те!" Все едно говори на човек Нея постоянно я оставят да пази библиотеката, за да не я наранят в някое приключение, че е дребна. И тя ти се жалва през цялото време