Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
446
...
450
>
The_Doctor46
Цитиране
02 септември 2025
Човек, Borderlands is love, Borderlands is life. Страхотни игри,а и геймплейно са супер добри за шутър.За мен истинската игра започва след първото изиграване.Тогава се отключват един куп трудности,като може да регулираш както си искаш.На най-тегавото соло е невъзможно без да си се нагрухал.С приятели е още по-фън.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
02 септември 2025
Чак пък толкоз Добър е Бордърлендс, даже много, но хуморът писва, а постоянното сравняване и смяна на оръжия - още повече. Първата е велика, всяка следваща е малко по-слаба за мен. Тази междинната без номер и аз не я играх.

Иначе почнах Astro Bot. Супер забавен платформър, адски разнообразен и всяко ниво вкарва някаква нова механика. Контролерите са невероятни - просто няма друга игра, която да ги ползва толкова добре. И фийдбек, и звуци от разните материали, риенето на някакви парченца от различни материали, всичко е адски изпипано. Не знам дали е чак за игра на годината, защото примерно история грам няма, а битките са на много базово ниво. Но сама за себе си е супер играта и си заслужава хвалбите.

The_Doctor46
Цитиране
02 септември 2025
lyubohar написа
Иначе почнах Astro Bot. Супер забавен платформър, адски разнообразен и всяко ниво вкарва някаква нова механика. Контролерите са невероятни - просто няма друга игра, която да ги ползва толкова добре. И фийдбек, и звуци от разните материали, риенето на някакви парченца от различни материали, всичко е адски изпипано. Не знам дали е чак за игра на годината, защото примерно история грам няма, а битките са на много базово ниво. Но сама за себе си е супер играта и си заслужава хвалбите.
Любо,какъв Астро бот бе,човек.Какво направи с Erdtree-то?Мина ли го ,не го ли мина?
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
02 септември 2025
Играя си го лекичко, мисля че съм минал около 60%. Не бързам, че да не свършва, щото няма да го преигравам и трябва да ме държи до следващата ФРОМ игра. Иначе рядко играя само една игра, обичам да разнообразявам, обикновено нещо на PC и нещо на конзола.
bojosan
Цитиране
02 септември 2025
В момемта играя ( всъщност вече я изстрих) Gears of War Relouded, уж била яка графика четох, фреймрейт не знам си кво, същия кур си е, не си давайте парите не си заслужава грам. Тая игра трябва да е безплатна а те я продават. Баси верно вече новите производители не могат кучка от бъзе с кило салам да изкарат, чеп за зеле не става от тия. Не знам само кви доктори ще ни лекуват след време, ще ни изморат всичките.
dzhiny
Цитиране
02 септември 2025
Подкарах Hell is Us, доста зарибява играта и атмосферата. Има готини пъзели също. Вайба и историята малко напомнят Alan Wake. Мегаханиките ми идват малко в повече... но лично за мен тва не е soulslike, предвид трудностите и не само. Нямаш карта и exploration-a е доста на ниво.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
bonchef
Цитиране
03 септември 2025
Мда, разбрах но изброеното от вас не е това което мен ме кефи за Бордъленд говоря. Най вероятно затова и играта не ми допада толкова. Хумора сигурно не го хващам защото английския ми не е толкова добър, а и може точно този хумор да не е мой тип. Този тип шутъри за мен са как да кажа "синтетични". Оръжия притежаващи свърхестествени способности не ми харесват. За мен ценен е шутър който максимално се приближава до реалността без да стига до крайностите на симулатори. Но всеки си е различен играч с различни вкусове. Gears of War съм играл първите две игри и ми харесваха много.
LethianDream
Цитиране
03 септември 2025
Значи твоето нещо е Батълфилд или Call of Duty. Там нещата са тип "сериозен" шутър.

Много се чудя за Hell is Us. Гледам, че получава сравнително добри оценки, без да е шедьовър. Критиките са основно към финала, който не разкривал почти нищо от фабулата, както и към ограничения брой умения и съперници.
Ще помисля дали ми се играе нещо подобно, може да пробвам демото

nightwarrior
Цитиране
03 септември 2025
Borderlands може просто да не е твоята игра/поредица. Не е и моята. Първата я харесах навремето, ама от тогава имам по няколко часа(всички излезли ги имам или безплатно получени или като двойката взета за символична цена). Хумора ми е средна работа, света ме кефи, ама тая способност враговете да поемат несериозно количество стрелба, дори когато не са босове, на мен ми е много досадна. Феновете на поредицата обаче се кълнат в нея, което ме навежда на мисълта, че проблемът си е в мен. Лошо няма, не всяка игра е за всеки и в това няма проблем.

Hell is Us изглежда готино, ама игра със експлорейшън дето не те води за ръката и да няма скок ми се струва много архаично. Сигурно ще я взема по-нататък като и падне цената, сега ще без друго се размазвам на MGS Delta, а се задава и Cronos-a, на който сериозно се замислям дали да не преордърна делукса, че да го цъкам още днес. Аз дето се казва Калисто на пълна цена я взех, щото споделяше ДНК с Dead Space, пък тази май е и по-добра, поне от видяното досега.

Rostik79
Цитиране
03 септември 2025
Ок, кратък поглед какво предстои:

Cronos: The New Dawn - 05.09.2025
Borderlands 4 - 12.09.2025
Dying Light The Beast - 19.09.2025 (това заглавие май не съм виждал да го обсъждаме тук)
Ghost of Yotei - 02.10.2025
STALKER 2 (за ПС5) - 20.11.2025

5 заглавия, които са ми засега задължителни за игра, 3 от които излизат буквално през седмица до края на този месец. А от наскоро излезлите също Metal Gear римейка, Expedition 33, Atomfall и още няколко. Дейба ... много нещо. Кажи-речи до края на годината плътно има за игра само от новите игри. Изобщо беклога даже не го споменавам. Тази година май се оказа доста по-силна от предната.

lyubohar
Цитиране
03 септември 2025
STALKER за PS5 ми се вижда като някакво ново ниво на мазохизъм
The_Doctor46
Цитиране
03 септември 2025
Ти пак си добре.Аз до края на годината от тези,които знам,че излизат и имам интерс към тях-Borderlands 4 на 12,днес Cronos(ранния достъп от делукс изданието),утре Silksong,Silent Hill f на 25,Little Nightmares 3 на 10 октомври,Ninja Gaiden 4 на 21 октомври и още две метроидвании,които излязоха тази година.Лол.
dzhiny
Цитиране
03 септември 2025
Тоя Metal Gear Remake-a ми се стори интересен, ама баси куцото и мудно управление ми се стори... няма да я бъде. Пробвайте Hell is Us, играта е доста обещаваща.
The_Doctor46
Цитиране
03 септември 2025
Няма време за Hell is Us.Влиза в графата ако смогна с тези,които се водят "задължителни".Там са още споменатия Metal Gear,Dying Light Beast,Hades 2 и още една камара само от тази година.
dzhiny
Цитиране
03 септември 2025
Брех, ти играеш ли игри като Hades ? За доста подобни се е говорило и не съм забелязал.
<
1
...
446
...
450
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.