Любо конкретно предполагам има предвид играта на конзола за тази игра, която по-начало има тромав иннтерфейс, а с контролер ще е още по-голяма мъка да цъкаш из инвентара и да редиш предмети.
Подобно е с Диабло 2 resurrected - действията в менюто по инвентара с мишка са песен. С контролера си е тегаво и фрустриращо, няма какво да се лъжем.
Лично аз FPS с контролер не барам ако ще да ми плащат, но аз играя с пишка и клавиатура от Duke Nukem и Blood и някак си ми е закодирано завинаги
Отделно nightwarrior е прав, че за този тип "messy" игра PC е идеалната платформа заради mod community-то.
Толкова заглавия имам набелязани, че буквално не знам откъде да започна.
Като главни скорошни цели са ми Eriksholm, Echoes of The End, Hell is Us и какво ли не още
Тепърва идват силните заглавия: Ghost of Yotei, Directive 8020, Frostpunk 2, Bloodlines 2, The Outer Worlds 2..
Добре, че не играя Call of Duty или Battlefield, че и те ще имат нови издания..
В тая връзка имам код за 40% off на Stalker 2 в GoG. Може би всички а акаунт го имате, не знам, но някой ако иска да се възползва да пише.
Летиане, Frostpunk 2 излезе преди няколко месеца и феновете на първата не я харесаха много. Иначе 11bit тепърва ще вадят ново, осъвременено издание на първата - нещо от сорта на Frostpunk 1880 или някаква подобна година беше.