Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
447
...
449
>
tenga
Цитиране
03 септември 2025
Любо, какво имаш предвид под ново ниво на мазохизъм, че на този Сталкър съм му направил Pre-order? Никога до сега не съм играл поредицата, но поради целият интерес я поръчах. Чувал съм че е има много бъгове за PC, това ли визираш?
The_Doctor46
Цитиране
03 септември 2025
dzhiny написа
Брех, ти играеш ли игри като Hades ? За доста подобни се е говорило и не съм забелязал.
Първата я платинирах и имам над 120 часа в нея.Т'ва е rogue-like ,а аз играя доста такива.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bojosan
Цитиране
03 септември 2025
lyubohar написа
STALKER за PS5 ми се вижда като някакво ново ниво на мазохизъм
брат, не мен ми я дадоха без пари и едва половин час я изтраях, тва нещо в единочка да си в пандиза умрел от скука пак не би го играл
Rostik79
Цитиране
03 септември 2025
От отзивите, които чух покрай играта основно критиките са за бъговете (естествено), но също и за небалансирана система - някои врагове поемат нереално големи щети докато ги смъкнеш, а не пускат нищо интересно, също и с парите имаше кофти баланс.

Любо конкретно предполагам има предвид играта на конзола за тази игра, която по-начало има тромав иннтерфейс, а с контролер ще е още по-голяма мъка да цъкаш из инвентара и да редиш предмети.
Подобно е с Диабло 2 resurrected - действията в менюто по инвентара с мишка са песен. С контролера си е тегаво и фрустриращо, няма какво да се лъжем.

nightwarrior
Цитиране
03 септември 2025
На РС най-големия проблем е а-лайф системата(макар че и там има известни варианти), другото с модове можеш да го донагласиш(да, не е идеалната опция, но поне такава има). На PS5 хем ще е доста досадно управлението, хем играш каквото са забъркали. Дори и да има някакъв мод съпорт, със сигурност ще е много орязан.
Rostik79
Цитиране
03 септември 2025
Абе доколкото знам, играта не е тотален фейл, даже има повече добри отзиви. Част от бъгове и баланс по механиките ги коригираха с пачове. Предполагам версията в края на годината ще е още по-закърпена и изгладена.
Чак да е мазохизъм не виждам защо.
lyubohar
Цитиране
03 септември 2025
Да, баш за контролера имах предвид. Не само менютата, ами и играта традиционно си е трудна и да бориш и контролер докато те one shot-ват от другия край на картата ще си е предизвикателство.

Лично аз FPS с контролер не барам ако ще да ми плащат, но аз играя с пишка и клавиатура от Duke Nukem и Blood и някак си ми е закодирано завинаги

Отделно nightwarrior е прав, че за този тип "messy" игра PC е идеалната платформа заради mod community-то.

Rostik79
Цитиране
03 септември 2025
Модовете са голяма благинка за ПЦ-потребителите и е едно от нещата, за които съжалявам, че липсват при конзолите. То и сега уж има поддръжка на конзолите за Скайрим и Фолаут, но са някакви жалки и безсмислени без някаква съществена промяна.
LethianDream
Цитиране
03 септември 2025
Не знам, кошмарна година наистина се очерта. Кошмарна за портфейла ми

Толкова заглавия имам набелязани, че буквално не знам откъде да започна.
Като главни скорошни цели са ми Eriksholm, Echoes of The End, Hell is Us и какво ли не още

Тепърва идват силните заглавия: Ghost of Yotei, Directive 8020, Frostpunk 2, Bloodlines 2, The Outer Worlds 2..

Добре, че не играя Call of Duty или Battlefield, че и те ще имат нови издания..

The_Doctor46
Цитиране
03 септември 2025
Любо,то хубаво си играеш с пишката, ама клавиатурата каква функция има в случая?
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
03 септември 2025
Стар човек e , нека да играе докато може
lyubohar
Цитиране
03 септември 2025
Ем подпирам я, че на тия години...

В тая връзка имам код за 40% off на Stalker 2 в GoG. Може би всички а акаунт го имате, не знам, но някой ако иска да се възползва да пише.

Летиане, Frostpunk 2 излезе преди няколко месеца и феновете на първата не я харесаха много. Иначе 11bit тепърва ще вадят ново, осъвременено издание на първата - нещо от сорта на Frostpunk 1880 или някаква подобна година беше.

bonchef
Цитиране
03 септември 2025
СТАЛКЕР са ми любима поредица. Но все на компютър съм ги играл. Мислех да я поръчвам за ПС-5. Ама като ви чета тук се замислям дали да не я купя за РС. Последното Call of duty го изиграх на ПС-5 на максимално трудност но и бая пъти ме убиваха. Мисля си обаче, че ако трябва да изиграя някой стар шутър МОН-а с контролер няма да стигна до никъде. Тук на няколко пъти споменавате кадри в секунда на мах. настройки за РС и за ПС-5. Всъщност да разбирам , че има разлика ли? Т.е. на компютър с корава карта имаш по добра визия на една и съща игра в сравнение на ПС-5. Като пусна игра на ПС-5 никога не ровя в настройки, даже не знам има ли такива по отношение на графиката на играта.
The_Doctor46
Цитиране
03 септември 2025
Бончев, естествено,че на PC имаш по-добра графика и по-високи кадри стига да разполагаш с нужната машина.При някои случаи е все едно играеш друга игра,толкова голяма е разликата.При други игри ,не чак толкова.Зависи си от разрабочика.
The_Doctor46
Цитиране
03 септември 2025
<
1
...
447
...
449
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.