Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
452
...
495
>
Rostik79
Цитиране
12 септември 2025
Чета (а и виждам от клипчета), че и босовете вече са малко по-интересни с по-разнообразни движения. Сега като си цъкам пак тройката и ми прави впечатление, че босовете в общия случай са с поведение като не всеки един противник - мотаят се по сцената, стрелят и ти ги стреляш и това е. Понякога имат момент на неуязвимост и пускат миньони, най-вече, за да можеш да се съживиш, ако си паднал. Сега са май малко по-разчупени.
The_Doctor46
Цитиране
12 септември 2025
Аз съм минал точно един шеф и не мога да коментирам,но ако наистина е така,супер.Повечето ревюта казват,че BL4 е по-добра от тройката,а аз довлно си се забавлявах с нея.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
logout
Цитиране
12 септември 2025
Ами аз два минах вчера и на двата пускаше мобове, като единия си сменяше елементите докато ме пердашеше. Но AI-то на мобовете си е слабо. На първите, мобове, които пуцаш, много често като им вкараш хедшот и се сгъват назад или доджват в някоя посока, което не позволява да им вкараш втори последователен, но повечето са тъпи, особено меле противниците. Направи ми впечатление, че и по-често ползват гранати, което е добре, понеже не ти позволява да висиш зад прикрития.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
lyubohar
Цитиране
13 септември 2025
Аз може би ще я пропусна BL4 или поне доста по-натам ще я тествам. Че сравнително скоро играх 3, добра беше, но това с open world не ми вдъхва хич доверие, нито пък имам месеци свободни за набиване в една-единствена игра, освен ако не е велика, а тази не изглежда да е толкова добра.
logout
Цитиране
13 септември 2025
Изчакай хубава промоция, не си заслужава пълна цена. Отворения свят не е чак толкова зле, а и не се усеща много голям. Общо взето подобрен ВL3, историята до където съм стигнал не е много интересна, страничните мисии са ми по-забавни, но са малко. Струва ми се много кратка главната куест линия като гледам до момента къде съм стигнал и колко малко съм играл, а и изпълнявам всички странични, които съм открил.

p.s. Не мога да разбера за какво се оплакват от оптимизацията, не е много добра, има си забележки но я пробвах на старото PC (3080ti + Ryzen 7 5800X и 32GB рам) с DLSS на Quality, всичко на максимум, без сенките и отраженията (на медиум) и махнат блъра (мен много ме дразни), става да се играе и на 1440р и не е зле.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
The_Doctor46
Цитиране
14 септември 2025
Аз доволно се забавлявам с играта.Хумора може би е по-слаб от преди,но пък гън-плея е забавен,страничните мисии също,а отворения свят се чувства супер,особено като отключиш возилото.Сега с куката и нещата,които може да мяташ е още по-фън.Не съм съгласен,че няма съдържание.Да,повечето неща са да намериш това или да утрепеш определени животни,но ако тръгнеш да правиш абсолютно всичко,сигурно едни 70+ часа ще заминат.Зависи и на каква трудност цъкаш.Главната нишка е 20-ина часа.Нямах кой знае какви очаквания,но е стабилна пуцалка.За оптимизацията хората реват, щото не върви с 100+ кадъра без DLSS на 4K,а графиката не е като Cyberpunk да речем.Там има страхотна графика,отворен свят,ray tracing ,а ако се чувстваш "смелчага" и path tracing.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
14 септември 2025
Factorio е игра, в която наистина полагам усилия от към мозъчни гънки и дава резултат, ама си **ало майката... a.k.a Creckorio
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
15 септември 2025
Понеже се отказах от БЛ4 засега (ще изчакам някое намаление) - както каза Любо и аз тъкмо приключих две ДЛЦ-та на тройката и се преситих от пуцане - та викам да видя какво имам в беклога и инсталирах God of War 3 Remastered. Новите GoW игри ми се наредиха сред любимите и ги преигравам и двете няколко пъти вече, но старите никога не съм играл.
След около 2 часа игра мога да кажа, че тази статична камера е просто ужасна. Сякаш играя архаична аркадна игра. Постоянно с десния стик се опитвам да "се оглеждам", но в тази игра той се ползва за доджване. Битките са почти само smash на бутоните, докато не затриеш всички врагове. Е, трябва и малко тактика, играта ми се струва не много лесна, донякъде именно заради дървеното управление. На някои битки умирам по няколко пъти.
Актьорът, който озвучава Кратос звучи малко пародийно с тази over-the-top интонация. Музиката обаче е много силна.

Сега си давам сметка каква огромна разлика има не само между игрите в поредицата, но и генерално в поколенията. Също ми прави впечатление, че между GoW 1 и 3 са само 5 години, даже има и междинни игри за PSP между тях. Докато в съвременния гейминг такива интервали са немислими за големите загалвия.
В същото време част от ДНК-то на старите поредици се усеща и в новите GoW игри - начинът, по който Кратос върти Остриетата, отварянето на сандъци и врати.

logout
Цитиране
15 септември 2025
@The_Doctor46 От това което видях и съм минал до момента категорично не съм съгласен с теб - какво съдържание има, като на отключена къща в зона имаш по 3 допълнителни задачи - един таргет и две събирания на трофеи от животни и по 1-2 странични куеста, ако ги намериш, но пък те от доволно далече се показват. Даже са направили част от нещата задължително да ги носиш пеша на майната си, понеже ги пускаш като се качиш на мотора. Намерих и една активност, която още не е отключена, но до момента само на едно място, както и вече имам ключ за Трезор, който още явно не съм активирал като активност, а имам едва 6 часа игра. Максимум 40 часа е тази игра, ако не се отключи нещо по-сериозно като активности по нататък.
Хумора е по слаб, страничните мисии до момента са в пъти по-забавни от основната куест линия.
Стрелбата и мелетата са на ниво, статовете и допълнителните модове на оръжията наистина се различават и си имат реални предимства и недостатъци. Допълнителните екипирания на пасивки за производител също са добро попадение, но както казах и в предния си пост - твърде много е BL3, малкото положителни неща не си заслужават цената.
До вчерашния пач за стабилност нямах никакви проблеми с играта, след него два пъти ме изхвърля при приключване на куест и даване на награда за него. Нормално е хората да се оплакват, при положение, че се очаква много повече от графиката с тези параметри, които са нужни за нормална игра. Според мен и Денувото много товари и най-вероятно прави повечето проблеми. Да не говорим, че два пъти при стартиране ми дава, че Стийм не е пуснат, а аз не вадя икони на декстопа и стартирам от него игрите.
Вече съжалявам, че дадох толкова пари за нея, дано поне DLC-тата си заслужават, така или иначе съм ги платил, поне те да си струват парите.
The_Doctor46
Цитиране
15 септември 2025
Ти делукс изданието ли си взел,че DLC-тата чакаш?Там вярно си се навътрил ако е скъпото издание. На мен ми крашваше играта доволно,но вчера инсталирах най-новия драйвър,че го бях пропуснал баш за BL и вече нямам проблем.Чета,че масово хората имат ядове точно с новия драйвър на NVIDIA ,a при мен обратното стана,с него се оправи.Пача от вчера не усетих да променя нещо освен да дропва фреймове по време на кът сцените.
logout
Цитиране
15 септември 2025
The_Doctor46 написа
Ти делукс изданието ли си взел,че DLC-тата чакаш?Там вярно си се навътрил ако е скъпото издание. На мен ми крашваше играта доволно,но вчера инсталирах най-новия драйвър,че го бях пропуснал баш за BL и вече нямам проблем.Чета,че масово хората имат ядове точно с новия драйвър на NVIDIA ,a при мен обратното стана,с него се оправи.Пача от вчера не усетих да променя нещо освен да дропва фреймове по време на кът сцените.

Когато взимам на преордър винаги си купувам пълните издания, винаги излиза по-евтино, но си е риск да се прецакаш (както стана и със Старфийлд например).

The_Doctor46
Цитиране
15 септември 2025
Аз ако правя пре-ордър си взимам обикновеното издание,освен ако няма early access.За Старфийлд-а и аз се навътрих обаче с делукса.И до ден днешен ми е в топ 3 на най-големите набутвации.Даже може да е директно на първо място.
LethianDream
Цитиране
15 септември 2025
Старфилд си е супер, просто трябва да имаш настройката за нея Скоро може да извадя геройче там и да се пошматкам из градовете..

Уикенда почнах Lords of The Fallen (безплатна ми е в ГеймПаса) и засега заедно с Ремнант са двете ЕДИНСТВЕНИ соулс игри, които много ми харесват Дори успях да гътна първия бос в Лордовете.. Не очаквах при положение, че всички отзиви са мега негативни, така да ми допадне играта. Ще видим нататък, че още съм много в началото.

Rostik79
Цитиране
15 септември 2025
Тя доста масивни пачове получи, даже по подобие на Сайбърпънка я водят вече версия 2.0, та явно е имало защо.
The_Doctor46
Цитиране
15 септември 2025
Като се заговорихме за контента в BL4,ся погледнах,че има achievement за всички странични мисии,които са 98.Плюс има друг за 80 контракта,да не говорим,че има други активности,като ъплоудване и тн. Кой знае още какво ще се отключи натам.На мен не ми звучи като кратка игра. То само 98 странични мисии да минеш,ще удариш цифра време.
<
1
...
452
...
495
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.