Даже да е на 70% добра колкото Цушимата, пак ще се накефя.
Имах малко проблеми в личен план и имам крещяща нужда да играя някоя нова игра. Разбрах, че чаканата от мен Директива 8020 са я отложили за догодина и няма какво друго ново да се играе
Изобщо това е рядко пълнокръвна година с купища заглавия, повечето от които сякаш не бяха разочарования. Буквално мога цялата 2026-та да доизигравам само загалвия от 2025-та.
Нещо не ми се пуца безсмислено, не че в Йотей очаквам да има велика и незабравима история за поредната пача, която отмъщава на лошите, но все пак..
Първата вече я коментирах, че много ми допада, но call of duty-то също много приятно ми влезеа. Не бях играл CoD от години, то нямаше и читави кампании да си заслужава. Май последно WW1 ставаше. Супер разнообразна е, има heist мисии, "open world" тип battlefield, assassination/stealth тип Hitman, и всичко е опаковано в една прилична история.
Няма да коментирам колко зле оптимизирана е играта, а лоудърът, който са направили, е престъпление срещу човечеството. Но веднъж влезеш ли в играта е чук.