Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
dzhiny
Цитиране
30 септември 2025
Няма да имам търпение и нерви да ставам толко gud май. Ще си свалям на Normal Тоя Volbaino направо ме разката.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
30 септември 2025
Volbaino е един от лесните шефове.Какво толкова те бие?Блок,блок,блок и после бой.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
30 септември 2025
Ам аз като му нанеса няколко удара, стамината заминала. После той запуква и няма блок и додж щот стамина йок. Предполагам, че е от лесните, той тоя втори бос. А на тая контраатака ми е доста трудно да и хвана момента.
The_Doctor46
Цитиране
30 септември 2025
Аз билдвах голям меч и там има умение контра атака след всеки перфектен блок.Харчи малко стамина.Удряй го,но следи и стамината,иначе все ще ядеш пердах.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
30 септември 2025
Аз играя Dual Weild. Добре Летиане връщам си думите не ти я препоръчвам хахах.
The_Doctor46
Цитиране
30 септември 2025
Е,той ще цъка на нормал.
LethianDream
Цитиране
02 октомври 2025
Довечера май ще се хвърля на Ghost of Yotei Много се изкушавам
Rostik79
Цитиране
02 октомври 2025
Аз бях скептичен (и още съм), но я поръчах и даже отпуска за петъка си вземам

Даже да е на 70% добра колкото Цушимата, пак ще се накефя.

dzhiny
Цитиране
02 октомври 2025
LethianDream написа
Довечера май ще се хвърля на Ghost of Yotei Много се изкушавам

Изигра ли Tsushimatа? Май не беше очарован, а то тва е от същото хахах.
LethianDream
Цитиране
02 октомври 2025
Не, Цушимата не ме грабна, ама жена за главен герой сега, изкушавам се да я изпукам

Имах малко проблеми в личен план и имам крещяща нужда да играя някоя нова игра. Разбрах, че чаканата от мен Директива 8020 са я отложили за догодина и няма какво друго ново да се играе

The_Doctor46
Цитиране
02 октомври 2025
Borderlands 4?Нали уж харесваше поредицата.Те ти нова игра.
dzhiny
Цитиране
02 октомври 2025
Ехее, мене ако ме грабваха игрите само според пола на героя, щях да съм много щасатлив
Rostik79
Цитиране
02 октомври 2025
Точно тази година да казваш, че няма какво да се играе ... За всекиго по нещо има. Кеф ти Дед Спейс рип-оф (Cronos), кеф ти зомбита с паркур, кеф ти нов Сайлънт Хил, Бордърлендс 4, Йотеи, метроидванията с буболечките, Хадес 2 - и всичко това излезе буквално последните месец-два, при това всичко има добри отзиви и от играчи, и от журналята. По-рано излезе Fallout rip-off (Atomfall), няколко соулс-лайк игри, че даже и на Фром игра (или като спин-оф на Елден Ринг), нова Мафия; ако искаш шутър имаш нов ДУУМ, Дед Страндинг 2, средновековният симулатор и той май тази година излезе, Split Fiction, ако искаш с другарче да цъкаш ... Blue Prince за любители на пъзели.
До края на годината има и нова Anno игра, за феновете на градските симулатори и нов Battlefield.

Изобщо това е рядко пълнокръвна година с купища заглавия, повечето от които сякаш не бяха разочарования. Буквално мога цялата 2026-та да доизигравам само загалвия от 2025-та.

LethianDream
Цитиране
02 октомври 2025
Е, аз се шегувах за липсата на игри Има и много други страхотни инди заглавия като Eriksholm, Rematch, като цяло много силна година..

The_Doctor46 написа
Borderlands 4?Нали уж харесваше поредицата.Те ти нова игра.

Нещо не ми се пуца безсмислено, не че в Йотей очаквам да има велика и незабравима история за поредната пача, която отмъщава на лошите, но все пак..

lyubohar
Цитиране
02 октомври 2025
Аз играя Индиана Джоунс и кампанията на CoD: Black Ops 6, може да ги пробваш ако не си.

Първата вече я коментирах, че много ми допада, но call of duty-то също много приятно ми влезеа. Не бях играл CoD от години, то нямаше и читави кампании да си заслужава. Май последно WW1 ставаше. Супер разнообразна е, има heist мисии, "open world" тип battlefield, assassination/stealth тип Hitman, и всичко е опаковано в една прилична история.

Няма да коментирам колко зле оптимизирана е играта, а лоудърът, който са направили, е престъпление срещу човечеството. Но веднъж влезеш ли в играта е чук.

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.