За Индиана-та съм много скептичен- като малък никак не ми влезе "култовата" трилогия и не съм фен на героя ( за разлика от Лара Крофт например). Имало тегави пъзели в играта, това също ме спира. От друга страна, ако наистина има Dishonored вайб, явно трябва да я пробвам. Може да я инсталирам уикенда на Бокса, че там ми е безплатна
Между другото, вдигат цената на Геймпаса с 50 процента. Там не знам какво ще правя, ще изчакам да видя дали ще си струва, чета, че щели да вдигнат от 100 на 400 игрите в Премиум абонамента, както и да вкарват повече ден 1 заглавия. Ще видим.
Индианата за мен има много силен Dishonored вайб, особено във Ватикана. Не знам натам как ще е. Някакви мега сложни пъзели не видях, но аз също нямам нерви за пъзели и ако много се закуча някъде гледам в нета. Освен това целият exploration и свързаността на нивата имат много силен Jedi Survivor вайб.
Кур за Геймпас, пускам го само за нещо конкретно и го спирам после.
Взех си и Хотел Барселона и втората Dragon's Dogma за уикенда, така че очаквайте отзиви другата седмица
Реших да отложа последния Асасин и Йотей за Коледа, дори смятам да ги играя паралелно, за да видя кой се е справил по-добре в Япония..
Геймпаса и аз го пускам като Любо,ако има нещо конкретно,после го спирам.Увеличението е супер много,та кур за геймпаса,кур за Майкрософт,кур за алчнярите.
Да не сме 92-а, че да смятаме в цигари. В брой кредити и такси за училище се смятат тези неща