Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
LethianDream
Цитиране
02 октомври 2025
Хм, кампаниите на Дютито винаги са ужасно "дълги"... Тази 2 или 3 часа е?

За Индиана-та съм много скептичен- като малък никак не ми влезе "култовата" трилогия и не съм фен на героя ( за разлика от Лара Крофт например). Имало тегави пъзели в играта, това също ме спира. От друга страна, ако наистина има Dishonored вайб, явно трябва да я пробвам. Може да я инсталирам уикенда на Бокса, че там ми е безплатна

Между другото, вдигат цената на Геймпаса с 50 процента. Там не знам какво ще правя, ще изчакам да видя дали ще си струва, чета, че щели да вдигнат от 100 на 400 игрите в Премиум абонамента, както и да вкарват повече ден 1 заглавия. Ще видим.

lyubohar
Цитиране
03 октомври 2025
Не е чак 2-3 часа, примерно 10-12 е и то без да се размотаваш или преиграваш. Добре е за тоя тип игри.

Индианата за мен има много силен Dishonored вайб, особено във Ватикана. Не знам натам как ще е. Някакви мега сложни пъзели не видях, но аз също нямам нерви за пъзели и ако много се закуча някъде гледам в нета. Освен това целият exploration и свързаността на нивата имат много силен Jedi Survivor вайб.

Кур за Геймпас, пускам го само за нещо конкретно и го спирам после.

LethianDream
Цитиране
03 октомври 2025
Започнах Eriksholm, доста приятен изометричен стелт, накъсван от хубаво направени кът сцени. Малко ми е тъпо, че не можеш да очистваш полицаите, а само да ги приспиваш, но е логично, при положение, че главната героиня е тийнеджърка

Взех си и Хотел Барселона и втората Dragon's Dogma за уикенда, така че очаквайте отзиви другата седмица

Реших да отложа последния Асасин и Йотей за Коледа, дори смятам да ги играя паралелно, за да видя кой се е справил по-добре в Япония..

The_Doctor46
Цитиране
03 октомври 2025
Няма какво да виждаш,без да съм играл нито една от двете,веднага казвам,че Йотей е по-добра. Любо,какъв Dishonored?Недей да светотатстваш.Dishonored e мастърпийс. На релийза гледах Индианата и не видях абсолютно нищо,което да ми напомня.Не знам,може като цъкаш да има нещо,но примерно стелта ми се видя ултра,гига,супер,мега дървения.

Геймпаса и аз го пускам като Любо,ако има нещо конкретно,после го спирам.Увеличението е супер много,та кур за геймпаса,кур за Майкрософт,кур за алчнярите.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
03 октомври 2025
Според мен Майкрософт гледат от Сони и копират схемите- виж как са направили трите tiers, копирано едно към едно. Няма как да плащаш за Геймпас 15-20 лв на месец и да получаваш толкова много чисто нови игри на ден 1, това го няма в PS Plus, както знаем. Не ги оправдавам, просто разсъждавам, че реално така работят корпорациите.
Който иска да слиза на по-ниско ниво или да канцелира, аз лично предпочитам да давам 50 кинта месечно и да си играя всичко ново, което ме интересува. Всички тук взимаме хубави заплати вече, не мисля, че тези 50 лв ще ни съборят. Това са две-три кутии цигари или едно излизане с гадже навън за кръчма/кино... Не е сериозно..
The_Doctor46
Цитиране
03 октомври 2025
Въпроса е принципен.Аз мисля,че всички вкупом копират Нинтендо.Иначе не съм пушач,ама едва ли 3 кутии цигари ще са 50 кинта.Т'ва е около 16-17 лева кутията.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
03 октомври 2025
The_Doctor46 написа
Любо,какъв Dishonored?Недей да светотатстваш.Dishonored e мастърпийс. На релийза гледах Индианата и не видях абсолютно нищо,което да ми напомня.Не знам,може като цъкаш да има нещо,но примерно стелта ми се видя ултра,гига,супер,мега дървения.

Няма нищо общо като механики, просто като атмосфера - архитектурата, цветовете, дори начинът, по който се разходжат и си свиркат лошковците - такива неща.

Да не сме 92-а, че да смятаме в цигари. В брой кредити и такси за училище се смятат тези неща

bonchef
Цитиране
03 октомври 2025
Гледам, че излиза на 20.10.2025 Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Първата част ми беше харесала много. Тук обаче от това дето видях, като геймплей що нещо различно ми се струва. Някой гледа ли в тази игра?
LethianDream
Цитиране
03 октомври 2025
Аз я следя, не съм играл първата част, но смятам да си взема тази. Готин е вампирския "свят", той е събирателен в доста игри, вкл. и настолни.. Чакам я да излезе и я почвам
nightwarrior
Цитиране
03 октомври 2025
Общото с първата са името и че има вампири. Нямала много общо с РПГ и т.н. Вероятно ще я взема, ама някога като и падне цената, със сигурност няма да я играя на ден 1.
The_Doctor46
Цитиране
03 октомври 2025
Спомням си,че играх първата навремето,но не помня много от нея.Знам само,че ми хареса тогава.Двойката я обявиха преди сто години и още не е излязла.
dzhiny
Цитиране
03 октомври 2025
Ето едно пре-ревю на един, който следя редовно:
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
05 октомври 2025
Летиан, не си губи времето с японския Асасин.Докторът е прав. Макар да съм фен на поредицата, тази игра не я доиграх. Доскучава. Те и за Валхалата казват, че е еднообразна, но за мен беше много забавна и много часове навъртях в Англия, но Шадоуса е друго ниво на скука. На Йотеи направих вече 15тина часа, и чак шедьовър не е, но е много добра игра и постоянно нови неща се случват. Асасина може би само технологично превъзхожда. Ще напиша по-подробно за Йотеито.
dzhiny
Цитиране
05 октомври 2025
Мен тоя японски Асасин е единствения, който ми допадна и като цяло отзивите са доста положителни спрямо предходните...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.