Кефи ме как някои вадят от да не казвам къде си някакви заключения
Не, че може и да не се случи, но ... сменили описанието в Стийм, някакъв с псевдоним Synth Potato написал нещо в X и по някаква причина пишман журналята пишат "Имам чувството, че идва пач за 60 кадъра за конзоли".
Иначе нищо чудно да сложат ремастер/римайк в заглавието и да я пуснат на пазара. Колкото за безплатен ъпгрейд... Скептичен съм.
GTA5 Enhanced версията беше безплатна само на РС(знам щото ми я добавиха в библиотеката без да съм я купувал) на конзолите си беше отделна покупка. Ама по-добре да е без пари за който вече я има, особено ако е само вдигане на фпс + евентуално някоя текстура.
Иначе малко ли ремастърчета пуснаха последните години - и за Хоризонта, и за ТЛОУ 2 - за по 10 евро. Предполагам и за РДР2 ще е така, ако има, но в такъв случай очаквам да не е само пач за 60 кадъра, а още някоя дреболия да подхвърлят.
За истински римейк наистина е нелепо да се говори.
Играта ми отне 13 часа, от които поне час си играх с настройките и може би половин час на пауза да е стояла, но си е едни минимум 10-11 часа със сигурност, което е доста ОК за подобен тип игра. Предполагам на по-висока трудност ще е малко повече, аз играх на Normal и ми беше лесно да им пукам тиквите на всички.