Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
09 октомври 2025
Играл съм някои от старите ... баш по-старите имам предвид - примерно с прословутата мисия "No Russian" и още някои от това поколение и сингъл кампаниите не бяха съвсем зле. Тези от 2010 та насам само една изиграх - май Cold War, която също биваше. Чак толкова зле не вярвам да са. В Advanced Warfare пък има Кевин Спейси.
lyubohar
Цитиране
09 октомври 2025
Тия по-старите наистина бяха яки, но те не знам как ще изглеждат днес и колко ще са играеми...
The_Doctor46
Цитиране
09 октомври 2025
Баш старите бяха ток.Почнаха да ги развалят от MW насам,а тези,които си купил сигурно са дърво.Дано да не са де.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
09 октомври 2025
Тъкмо оня ден ми се доигра най-накрая няква пуцалка, защото не ги играя отдавна и са ми втръснали и се присетих за някогашното CoD около 2005-2006, не помня кое беше баш. Та загледах игрите от по-новите чудейки се какво да пробвам и това, на което се спрях беше май Modern Warfare от 2019 или Black Ops 2010, но в крайна сметка взех Battlefield 1 2016 и вчера поиграх. Историята там наистина е силна и доста ме замисли, но нещо от към геймплей не ми беше уау. Та за CoD, кво бихте препоръчали да пробвам от по-новите, че масово чета че са meh ? Нещо по тактически стратегическо ми се ще да е и да не масово къртеж.. въпреки, че те май всичките са такива.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
09 октомври 2025
Аз прегледах ето тази класация, която класира сингъл кампаниите от най-лоша към добра (според сайта, разбира се). Цели 26 заглавия от поредицата с всичките спинофи и платформи!!!

https://gamerant.com/call-duty-campaigns-ranked/

A Джини, ако търсиш нещо по-различно, това, което Любо написа за Black Ops 6 звучи добре. Тя и е класирана доста напред в тази класация.

Те поначало и Black Ops нишката май са повече ориентирани към стелт и разчупени мисии, а Warfare нишката са повече "игра на войници", както и от заглавията си личи.

bonchef
Цитиране
09 октомври 2025
Vangard играйте Vangard. WW II също много добра , но аз съм пристрастен към игри от втората световна. На Black Ops 6 ви бях обърнал внимание отдавна. Гледам , че предстои 7. В момента тряскам MW а MW-2 чака. Не мога нищо да кажа за кампанията, че съм в началото. Само дето чак в нета четох дакато разбера как да пусна кампанията, че се инсталира допълнително съдържание на което първоначално няма да обърнете внимание. Тези игри кака така са минали покрай мен без да съм ги изиграл се чудя. Ама ще компенсирам. Стратегия чак в тези игри няма. Ghost Recon-те по рано бяха да даваш команди на отряда си което беше ъмм..... ти му казваш "иди еди къде си" той отива дет си знае, убва пак к'вото си знае, по някой път пречат, на мен тези отряди никога не са ми харесвали. Тук в тази MW пак крача с отряд. Играя на "ветеран" и тези аз докато се ориентирам в тъмната гора, кой враг кой мой избиха враговете, за мене к....р. С контролера не е баш най-лесната работа но...
Mitko6000
Цитиране
09 октомври 2025
Аз взех заплата и се двоумя какво да взема. МGS Delta или Индиана Джоунс? Бях се засилил към MGS, ама сега като се замисля, май ми се чака още малко. Индито щях да го чакам още да падне, ама като гледам геймплей сега и DLC излязло, май ми се цъка.

И двете са скъпи, но пък, след всички лайна които ми се събраха напоследък, искам да се поглезя с някоя нова игра.

Rostik79
Цитиране
09 октомври 2025
За какво да чакаш? Вземай, човече. Утре някой от ония изкуфели педерунгели ще натисне червеното копче и така ще си заминеш неизиграл Делтата
Mitko6000
Цитиране
09 октомври 2025
Едвам ме нави. Делтата печели, защото я има налична в Озон.
Rostik79
Цитиране
09 октомври 2025
При мен пак набъбнаха заглавията. До края на годината май съм подсигурен.
Да приключа с Йотеи, после може да врътна двете CoD игри, които днес си поръчах (те каквито са кратки, за две седмици ще ги приключа). Ако са верни слуховете, че Silent Hill 2 ще влезе в абонамнета на Сони, го почвам и него. Съседката ми геймърка ми е дала Kingdom Come Deliverence 2, а има и Expedition 33, която също ми е обещала
Два-три месеца плътно май станаха?
Че и СТАЛКЕР 2 илизаше някъде ноември или декември за ПС5.
Mitko6000
Цитиране
09 октомври 2025
Silent Hill 2 си заслужава. А иначе, аз съм пълен със заглавия от 2018 насам. Починах си 1-2 месеца от модерния гейминг и сега ще се завръщам към беклога.
bojosan
Цитиране
09 октомври 2025
Вчера поиграх две три карти на бетата на новия CoD, едната беше открадната, а другата открадната и леко поизменена, третата беше нова и съответно - тотална трагедия ! Никой не гласуваше за нея, всички гласуваха за старите. Играта е тотал щета, от година на година все по зле и по зле, няма да я погледна като излезе, интрото е с някакъв грозен джендър, така и не разбрах мъж ли е жена ли е, хермафродит ли е..После го махнаха тоя урод и на негово място сложижа някаква татуирана все едно излиза от Сливенския, мазна свиня, не прилича на нищо. Направо угасих конзолата.
Rostik79
Цитиране
10 октомври 2025
lyubohar написа
Приключих Black Ops 6, горещо препоръчвам - най-готината сингъл кампания.

Впрочем в момента е с безплатен достъп в PSN, а мисля и навсякъде, включително и сингъл кампанията.

lyubohar
Цитиране
10 октомври 2025
Хм, в базовия не е, вероятно в по-горното ниво...
LethianDream
Цитиране
10 октомври 2025
Само за тази седмица (09.10-16.10) е безплатния достъп в PSN за CoD6 - кампания, зомбита и мултиплеър..
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.