Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
tenga
Цитиране
10 октомври 2025
И аз играх бетата на Black Ops 7, пълна боза. Направих точно 1 игра и я изтрих. Преди това изтрих 3 игри за да освободя място, теглих я 5 часа, накрая пълно разочарование. Тази игра не виждам по никакъв начин да се е развила за последните няколко години, само имам чувството че сменят дизайна на оръжия и хора. Все едно ФИФА. Даже не знам преди как съм давал пари всяка година да си я купувам.

Почнах Alan Wake 2, но тия jump scares, нещо не ме кефят. Ще и дам малко шанс, но доколкото си спомням в първата част беше повече психологически хорър, отколкото да ти изкачат постоянно лица и стряскащи звуци от нищото. Вземал съм си и Death Stranding първата част и ако не ме изкефи Alan Wake 2, направо почвам DS.

bojosan
Цитиране
11 октомври 2025
tenga написа
И аз играх бетата на Black Ops 7, пълна боза. Направих точно 1 игра и я изтрих. Преди това изтрих 3 игри за да освободя място, теглих я 5 часа, накрая пълно разочарование.
Taka e, с MW3 и лаунчера ми заема близо 200 гб тоя тулуп. иска постоянни ъпдейти и рестарти, пуска мен на пинг 100>>>, не може 10 минути да ме кънектне към игра, тъкмо почнем сесия вземе та прекъсне, нещо страшно е, със сигурност са събрали в тия студия някакви нелегални мексиканци за да им плащат по малко, ама да ти кажа - радвам се ! Радвам се че няма да си дам парите за тоя боклук.Това ми е утехата, че спестявам.
lyubohar
Цитиране
11 октомври 2025
Лаунчерът на тия е неописуемо лайно, не знам колко болен мозък трябва да си, за да ти хрумне, че това е ОК. Дори и за да играеш на сингъл кампания, пак трябва да минеш през цялото нещо, което се зарежда една минута, все едно зареждаш играта. После като си избереш играта, която искаш да играеш, лаунчерът се затваря, и се зарежда самата игра, тоест чакаш още 1 минута. И това е ако няма ъпдейти, иначе имаш още едно зареждане. Пълна тъпотия, направена да ти рекламира другите им глупости. Можеше да направят едно малко, леко прозорче с всичките им тъпотии вътре, както правят другите компании?

Помня времената, когато CoD беше просто обикновена и непретенциозна игра за Втората световна война, в която на преден план беше кампанията (доста яка, също и Medal of honor тогава), и която само между другото имаше и мултиплейър режим. В какво се изроди и порастна този режим с годините - не е истина просто

Mitko6000
Цитиране
11 октомври 2025
Да, и аз помня тези времена. Но мисля, че проблемът започна с COD4. Беше голям хит, но насочи поредицата към това което е сега.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.