Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
BundyBari
Цитиране
13 октомври 2025
Покрай хайпа по Hades 2, най-накрая и аз изиграх първата част, че не съм много по този жанр игри, но тази веднага ме спечели. За разлика от най-големите й фенове, на мен явно сравнително бързо ми омръзна, и след първото "бягство" минах на следващата игра от беклога, но разбирам защо й се кефят почти всички, които са я изиграли. Чувството, да си на косъм от това най-накрая да я "врътнеш" и последния бос като пак те сгъне , да започнеш отначало, но всеки път малко по-добър, е уникално... та с една дума - препоръчвам.
LethianDream
Цитиране
13 октомври 2025
Rostik79 написа
Тези имат ебахти колекцията от буквално всички хорър франчайзи, които се сетя, включително и куклата Чъки, куклите от 5 nights at Freddys (или каквито са там), че даже и Лара Крофт и чудовището от Stranger Things!

Точно една Лара Крофт ме свали от куката и ме хийлваше в една от игрите. Явно е много използвана като игрален character. И аз бих си играл с нея с огромен кеф, но трябва повече да поиграя, за да събера виртуална валута да си я взема. Има и опция да се купи в магазина, ама нещо не ми се влагат истински пари за нея.

Иначе играта е супер, има много хубав баланс между зловещо/крийпи и яко, както и следва да бъде в асинхронен слашър/хорър. Уменията на "оцеляващите" са много добре балансирани спрямо силната страна на всеки убиец, която си е специфична за него- реално играта не ти доскучава, дори и като разбереш основните механики. Любимо ми е като се крия в гардероби в царевична нива например Има и други много яки моменти- например убиецът ме хвана и аз почвам да се дърпам и се измъквам от него.. и той..никакъв ръш, супер спокоен... и аз си викам има нещо кофти тука, което не знам... и оня просто ме стигна и ме прониза/застреля едновременно с пушка-помпа, която имаше някаква кука на нея. Безценно е да умреш така

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.