Horizon e ОК но е много стара технология. Не знам дали ползва всички DX12_2 елементи.
"и на GTX 1080,ще вървят прилично Аз на т'ва му казвам оптимизация."
За 2016та да. Но 2025та това е обратното на оптимизация.
"Не знам за какви слаби текстури говориш.Колко игри имат по-добри?"
Нали си БЕЗ модове?
https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/7652
С този мод е ОК. Без него... не е. И реално всички модерни AAA игри имат по-добър asset quality.
По темата,продължавам си с Ninja Gaiden 4 ,страшен мазохизъм на места,но това аз си го правя сам.Има едни предизвикателства по нивата,ако ги откриеш,които ти дават определен тип "валута",която се ползва за отключване на нови умения/комбота.Та там може да жертваш част от кръвта си за по-голяма награда.Аз разбира се си жертвам 75% от кръвта,за да взема най-голямата награда.Идват гадовете на две/три вълни и трябва да избиеш всичко,но изненада,хелт айтемите имат далеч по-слабо действие, и тези,които по принцип ти лекуват 2/3 да речем от кръвта, и тук ти лекуват толкова,въпреки че играя със само 25% кръв.
Винаги е имало много комбота в Ninja Gaiden,но в тази част са твърде много според мен.Има комбота,които отключваш и действат за всички оръжия,имат такива,които се отключват за всяко отделно,имаш на всичкото отгоре три форми.Нормална,специална и рейдж форма,като във всяка има комбота,но слава богу в нормална и специална са едни и същи комбинации,но естествено в специалната форма правиш повече щети.Аз съм си избрал 3-4 комбинации,които според мен най-много трепат и тях си помпам,щото иначе много затормозяващо.
Босовете са много по-добре направени от предните части,но поне там е честно.Те винаги са били де.Умираш от два удара,но и ти вкарваш големи щети.Може да го свиеш за секунди ако си достатъчно добър.Който се кефи на париране,ще му хареса.В тази част е доста важно,но може и да не парираш грам.Просто с перфектен блок,после има по-,голяма награда.High risk,high reward.Историята си върши работата.В този тип игри важното е кютека
Има нови умения,нивата са си все така линейни,обаче този път може да се отклоняваш тук там,защото има и странични мисии.Много здраво екшън заглавие,което би се харесало на хората,които търсят здрав бой и висока трудност.Е,не знам как е на по-ниските трудности де,но предполагам,че и там не е баш разходка в парка.
Буквално имам и двете игри и съм ги играл. Даже съм модвал 2077 и мога да прави (елементарни) модове за нея ;d
Тя си е игра от 2020та с Path Tracing на ниво 2024та. Не е зле, но нека не прекаляваме. Не случайно без RT играта е ОК на 8GB VRAM видео карти - има нисък LOD и лоши текстури по стандарта на 2025та.
Впрочем дори Witcher 3 беше със средняшки текстури за 2015та. Спасяваше го че имаше добър PBR де.
Иначе - минах Darkenstein 3D.
https://store.steampowered.com/app/2195910/Darkenstein_3D/
Забавна безплатна игра. Връщам на Jurassic World 3 сега.
Може и да не съм активен, но въпреки всичко аз си лърквам тук всяка седмица. ![]()
(P.S - От години до ден днешен сънувам че сайтът се е възродил, както и че Hategame-а са го пуснали под формата на списание. Не наистина, заклевам се!!!)
Иначе, да и аз не съм толкова активен, но понякога влизам да попрочета форума. Малко е даже забавно, че Hategame е малък любителски сайт, а е все още доста по-активен от PC Mania, например. Нея въпреки, че я възродиха, няма нито един коментар под статиите.
Във форума им дори не ми дава да се регистрирам, понеже май старият ми акаунт е изтрит. ![]()
Предлагам да започнем да дискутираме теми извън спектъра на развлекателната медия за завържем стабилен муабет. Или дебат. Все пак нали за това са предназначени форумите. ![]()
Ей току-що метнах око да наднича какво се случва с PCM форума. Стана ми интересно, че са се старали да го обновяват.
Не виждам някой да ти е сложил ножа и да те кара насила да си част от абонамента им. Този петък излезе The Outer Worlds 2, още на първия ден я пробвах и съм доста разочарован от нея засега. Нищо общо с яките герои от единицата. Има някои свежи нови идеи за залитания (като пърковете Психопат и Сериен убиец), както и много як женски робот и .. това е. Всичко друго е копирана първа част, вкл. и картата. Геймпас абонамента и шанса да пробвам играта на ден първи ми спести едни 200 лв, които смятах да налея в PS5 версията. Ще поиграя още, дано да не съм прав и играта да се окаже добра..
Отделно започнах Dispatch, играта е страхотна! Това реално си е от игрите на Telltale с класическите три избора на диалог, просто сега са я освежили с микромениджър на супергерои. Получило се е доста добре. Първите 4 епизода ги глътнах буквално на един дъх, сега чакам следващите два епизода тази сряда вечер.
Много силно озвучаване от Аарън Пол, Лора Бейли (страхотна като Инвисибич/Инвисигал) и Ерин Ивет, ама те затова са там. Създателите на играта са черпили са огромно вдъхновение от The Boys, гаврата със супергеройството е на макс.
Автоматично ми влиза в разширения списък с кандидати за игра на годината!
Завърших Silent Hill 2 Remake и Astro Bot (накрая имаше и Horizon ниво - с музиката, машините-жирафи, лъка и всичко). Отделно едно от последните спасени роботчета беше Pyramid head, което ми влезе много силно със Silent hill 2 ![]()
Почнах Expedition 33 - засега ми харесва доста, макар че все още не разбирам целия хайп, но все пак съм в самото начало. А и вероятно очакванията ми са завишени заради цялата шумотевица. Засега се справям добре на средното ниво на трудност, което уж било много трудно, но ще видим натам. Все пак имам много опит с походови битки, а пък за додж/parry елементите определено ми помагат всички соулс заглавия