Silent Hill игрите никога не съм ги играл, също както и Resident Evil игрите. Мога ли директно да се мятам на втората част? Смисъл има ли някакви неща, които няма да разбера като връзки и зависимости, след като не съм играл единицата?
"всичко е направено с цел да те дапресира." Е то само това остава- в хорър игра да има дъгички и цветенца
А самият затвор е гениален - пълната тъмница, лампите с таймер, които ти позволяват само да се кръстиш и притичваш до следващия ключ. И черешката на тортата е напълно тъмната стая със странните звуци от колесници, в която не те дебне нищо, но е може би най-напрягащата, защото вече са ти бъгнали мозъка и дори няма нужда да spawn-ват гадове там ![]()
Летиане ти нямаше ли да играеш RE? Само се мяташ от едно на друго заглавие по няколко пъти на ден и после се чудиш защо нищо не те грабва
Иначе, аз винаги играя едновременно поне 3 до 5 заглавия
Което е странно, примерно като чета книга, не мога да чета друга с нея едновременно, както правят много хора. Ама при игрите много бързо ми писва и постоянно гледам да играя много и различни игри- и като сетинг, и като жанрове...
P.S Летиан,не знам как ще цъкаш други игри ако играеш като мен сега Ninja Gaiden 4 примерно.То само комботата да си припомниш ще ти трябва известно време.Сто хиляди комбинации. ![]()