Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
480
...
497
>
LethianDream
Цитиране
17 декември 2025
Аз соулс игри не играя, ти доколкото знам, разцъкваше доскоро Секиро, а и GoW секцията с валкириите, която е на нивото на соулс игрите, така че е логично да ти е лесно. Определено не съм свикнал да играя с такива шефове..

tenga написа
И според мен не си свикнал да ти е трудно и го казвам като човек който НЕ е фен на соулс игри, но Експедицията лично на мен ми се стори лесна, а я играх на по-високата трудност, като само няколко пъти смених на средна трудност, тъй като исках да я приключа бързо, защото нямах много време да играя и исках максимално бързо да я превъртя. Единствено се запънах малко повече на танцуващата кукла и на финалният шеф. Честно казано аз Parry почти не съм ползвал, използвах на 95% само Dodge. Лично аз съм псувал повече и съм хвърлял джоийстици на God of War при харпиите, но при Експедицията даже не успях и да се ядосам.
lyubohar
Цитиране
17 декември 2025
The_Doctor46 написа
То и аз си обичам повече сай-фай,все пак най-любимата ми игра/игри евър са Mass Effect 1 и 2,но нямам нищо против и друг сетинг.Летиан иска Експедицията да е разходка в парка явно.На последна трудност таймингите за париране са наистина кратки,но не вярвам да я е мъчил на висока трудност,а и ако не може да парираш,винаги може да доджваш.Там и на видока трудност таймингите са щедри.Да,не те награждва след това,но пък поне ще оцелееш.На ниските е супер лесно.На мен с изключение на 3 боса,ми се искаше да е малко по-тегава на последната трудност.

Малка поправка - таймингите на средна и висока трудност са еднакви. Само на ниската са по-широки. Разликата между средната и високата е в това колко силно бият

Иначе никой не ви кара да минавате опционалните (трудните) босове. Те затова са опционални. Според мен историята (без опционалните) на нормална трудност може да се мине и без додж дори, така че са предвидили всяко ниво геймър. Иначе парирането е невероятен кеф и си заслужава усилието откъм отплащане, но не е за всеки и аз също на някои босове го отсвирвам ако видя, че е прекалена занимавка.

Но не смятам, че който играе трудни игри обича да страда и да му е гадно и да се нервира - точно обратното е. Тя и жена ми си мисли че страдам като чуе музиката, която слушам, а аз буквално чилвам и медитирам

The_Doctor46
Цитиране
17 декември 2025
lyubohar написа
Но не смятам, че който играе трудни игри обича да страда и да му е гадно и да се нервира - точно обратното е. Тя и жена ми си мисли че страдам като чуе музиката, която слушам, а аз буквално чилвам и медитирам
Хах,различни вкусове значи.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
18 декември 2025
The_Doctor46 написа
lyubohar написа
Хах,различни вкусове значи.

Вчера четох статия, че песента на Black Eyed Peas "Got a feeling" била най-депресиращата в историята на музиката и пуснах коментар, че горкият човечец, писал тази статия, явно никога не е слушал фюнеръл дуум, за да разбере какво е истинска депресия
Пускам си например "To Live for my death" на Shape of Despair... Скоро бях открил, че една много яка готик банда имат песен, в която главната героиня не заплашва, а директно се самоубива и разказва защо .. Изобщо "весели" неща, спрямо които поп песни като тази на BEP бледнеят.

lyubohar
Цитиране
18 декември 2025
То хубавата музика е депресарска така или иначе, хубава весела музика няма
LethianDream
Цитиране
18 декември 2025
Знам, че разводняваме темата, но не мога да се сдържа, последният албум на Remina e изумителен:

"We've always known
I was already gone
But the last one alive
Always suffers the hardest to survive"

LethianDream
Цитиране
19 декември 2025
Много съм хайпнат за новата Лара Крофт- Catalyst, слуховете са, че Лара ще я озвучава мацката, която озвучава Алт Кънингам в Киберпънка, очаквам потенциален кандидат за игра на годината за 2027, вероятно заедно с Уичъра 4
Продължавам да въртя "зимната" Лара -Rise of the Tomb Raider, определено си личи, че съм загубил форма, вече няколко пъти умирам на нормална трудност, което преди не ми се беше случвало. Играта е страхотна, който не я играл поради някаква причина, направо да се мята- сега я гледам с други очи и оценявам брилянтната комбинация между засади с много противници, интересни и сравнително лесни за разгадаване логически загадки (примерно в старите игри те бяха ад) и така наречените "ръш" сегменти, в които геройчето тича като обезумяло, докато всичко около нея се срива.. Играта е остаряла прекрасно, издадена е десет години назад, а графиката й е на топ ниво, по-хубава е от много от съвременните игри..
bonchef
Цитиране
19 декември 2025
Почвам да преосмислям концепцията си за начина на игра в Хитмен. По рано при придишните изигравания целта беше бърза елеминация на мишените. Сега - изиграване на страничните мисии. Обаче се оказа , че така предизвикателството е много малко. При предходния начин директната елеминация изискваше доста труд защото все те погваха и те убиват. Никога не минаваше и без други жертви. Сега всичко се случва по бързо и лесно. Няма снайпер трябва да преиграеш "100" пъти , че да го отключиш. Това са последните 3 игри Хитмен.
The_Doctor46
Цитиране
19 декември 2025
LethianDream написа
Много съм хайпнат за новата Лара Крофт- Catalyst, слуховете са, че Лара ще я озвучава мацката, която озвучава Алт Кънингам в Киберпънка, очаквам потенциален кандидат за игра на годината за 2027, вероятно заедно с Уичъра 4
Продължавам да въртя "зимната" Лара -Rise of the Tomb Raider, определено си личи, че съм загубил форма, вече няколко пъти умирам на нормална трудност, което преди не ми се беше случвало. Играта е страхотна, който не я играл поради някаква причина, направо да се мята- сега я гледам с други очи и оценявам брилянтната комбинация между засади с много противници, интересни и сравнително лесни за разгадаване логически загадки (примерно в старите игри те бяха ад) и така наречените "ръш" сегменти, в които геройчето тича като обезумяло, докато всичко около нея се срива.. Играта е остаряла прекрасно, издадена е десет години назад, а графиката й е на топ ниво, по-хубава е от много от съвременните игри..
Всичко по реда си.Първо римейка на Tomb Raider: Legacy of Atlantis следващата година,а после 2027 Catalyst-a.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bojosan
Цитиране
20 декември 2025
Гледам че са ми пуснали Armored Core 6 за 24 евро за Кашона, в дашборда ми е на 63 лева, ама се чудя дали е трудна като останалите на Фром да я купувам или да не я купувам, тук наскоро някой помена че я играе в момента
Mitko6000
Цитиране
21 декември 2025
bonchef написа
Почвам да преосмислям концепцията си за начина на игра в Хитмен. По рано при придишните изигравания целта беше бърза елеминация на мишените. Сега - изиграване на страничните мисии. Обаче се оказа , че така предизвикателството е много малко. При предходния начин директната елеминация изискваше доста труд защото все те погваха и те убиват. Никога не минаваше и без други жертви. Сега всичко се случва по бързо и лесно. Няма снайпер трябва да преиграеш "100" пъти , че да го отключиш. Това са последните 3 игри Хитмен.

Страничните мисии те водят за носа, буквално. Повечето са забавни да ги минеш веднъж, но винаги е най-добре когато сам си направиш плана. Дори и да се наложи да импровизираш.

dzhiny
Цитиране
22 декември 2025
Абе, трудна е, но е яка. Аз първия бос, няма да казвам колко опита имах докато го сваля. Но определено не умираш от един поглед. Трябва да подбираш оръжията според слабостите на босовете и си трябва мускална памет. Другите шефчета не са до там тегави и да мреш като духне вятъра, както при някой други Фромски Според мен ще ти допадне, но първия бос много ще те бие
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
22 декември 2025
Това винаги ми е бил основния проблем със соулс игрите- нямам търпение да умирам безброй пъти, да уча наизуст движения, просто не е моето. Аз обикновено до първи шеф на соулс игра не достигам, още мобовете в началото ме пребиват както Джошуа пребива Джейк Пол
dzhiny
Цитиране
22 декември 2025
Не се води Souls тя...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
22 декември 2025
Да, аз по принцип говорех
<
1
...
480
...
497
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.