Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
497
...
505
>
LethianDream
Цитиране
02 март 2026
Като говорим за страшни игри, любимото ми беше като почнеш да играеш първата, култова Амнезия и излезеш рязко от играта още в самото начало, и ти се отключваше ачийвмънт "Стига ми толкова"
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
02 март 2026
The_Doctor46
Цитиране
02 март 2026
Dandelion написа
Най-после си спомних паролата, а псето още го няма, дейба.
Няма го и едва ли ще се върне човека,но ние още имитираме дейност.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Ludnichar
Цитиране
02 март 2026
Псето си е жив и здрав, и като се разбираме за форумни бири идва, но с форума не му се занимава отдавна.
Souls Games Maniac
BossOfGermany
Цитиране
03 март 2026
Ludnichar написа
Псето си е жив и здрав, и като се разбираме за форумни бири идва, но с форума не му се занимава отдавна. :\(

Радвам се за това. Нека е и щастлив също човека.
Mitko6000
Цитиране
03 март 2026
Като се има предвид всички неща през които премина през тия години, не можем да му се сърдим. Нека си е здрав и да си гледа живота.

Форумът още е жив.

dzhiny
Цитиране
03 март 2026
А той и гейминга ли е зарязал или просто форума?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
04 март 2026
Играе разни неща, но по-лежерно отпреди.

Чудя се какво да започвам от беклога, напоследък играя с дечицата Overwatch, може би ще почна Маратон-а или Arc Riders...

Междувремменно е излязла Еб-ата и отзивите са много положителни, бил много яка смесица между D&D и Диско Елизиум, пускам трейлър:

The_Doctor46
Цитиране
04 март 2026
Аз събота и неделя нямах време да играя и чак вчера приключих Реквиема.Страхотна игра според скромното ми мнение.Всичко,което може да се очаква от RE игра.Който е фен на жанра и на поредицата,да се мята смело.На финалния екран ми изписа 10 часа и 45 минути,но това е някакво време,което играта си го смята.Не знам как го изчислява,но Стийм ми показва 17 часа,което е и реалното време,което съм прекарал в нея.Хайде,alt+tab-вах я на няколко пъти,та може един час най-много да се извади от тези 17.Vidir за 11 часа и нещо, най-вероятно е прекарал 15 часа и отгоре реални.Сигурно не смята времето,в което четеш файлове,ъпгрейдваш,крафтваш.Де да знам,много е разликата.Започнах веднага втори рън,в класически стил,тоест трябва да намираш и използваш "мастило",за да сейвнеш на пишешщата машина.Иначе няма как.Няма или много малко авто сейвове,а и самите мастила се намират по-рядко,та трябва да си много по-внимателен.Да внимаваш да не умираш,щото може да те върне на майната си.Така си е по-сървайвъл играта,както бяха старите.Отключих това онова на първо изиграване и сега ще ползвам някои екстри След това ще я мъча и на Insanity,където умирш от един шамар,гадовете се появяват по-начесто и някои айтеми са с различна локация,но дотогава се надявам да съм отключил още екстри та да е walk in the park.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
04 март 2026
Стийм вероятно брои времето от момента, в който стартираш ЕХЕ-то, докато излезеш. Играта както казваш, си смята по своя логика. В някои случаи даже и кът-сцените не ги броят. Най-вероятно времето на играта е чистото време, в което си в контрол над героя, без престой в менюта, без кът сцени и диалози.
Иначе казах и аз, че я включвам тази игра в каталога, но ще изчакам да ѝ падне цената. За изиграване на две-три сядания не ми се дават 70-80 евро, дори и да има replay value за още 1-2 врътвания.
The_Doctor46
Цитиране
04 март 2026
Да, най-вероятно е така,защото съм убеден,че съм прекарал много повече от 10-11 часа в играта.Иначе има потенциал поне за 4 превъртания.Стандртния режим,едно на класически,едно на трудния и едно на спийдрън режим,където трябва да я минеш за под 4 часа.След време ще излязат и модовете,които добавят още едно две изигравания,но на конзола не може да се възползваш.
dzhiny
Цитиране
04 март 2026
LethianDream написа
...или Arc Riders...

Аз яко се набутах за тоя Arc Raiders, въобще не разбирам какъв беше тоя хайп около тая игра. Обикаляш и събираш боклучаци, които е супер неясно как да използваш (явно за ъпгрейд и все пак...). Не ме грабна грам.

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
04 март 2026
Джини, пробва ли новата сензация- манията с котките?

https://store.steampowered.com/app/686060/Mewgenics/

Иначе за Арк-а, един френд играе и ме кандърдисва да играем, била много яка и зарибяваща. И естествено хейти Маратон, била за деца, "смях, не си ми приятел, ако играеш тая тъпня"

Mitko6000
Цитиране
04 март 2026
Ей почвате да ме хайпвате за тоя Реквием.

Ама ще се въздържа. Поръчах си нова безжична периферия от Озон за около 300 евро общо. Другото отива за сметки и спестявания.

bojosan
Цитиране
04 март 2026
Mitko6000 написа
Ей почвате да ме хайпвате за тоя Реквием. Ама ще се въздържа.
Изчакай го да падне до 50-60 лева, повече не си заслужава. Категорично най слабия резидент.
<
1
...
497
...
505
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.