Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
499
...
524
>
The_Doctor46
Цитиране
05 март 2026
От това,което четох,правили слаби продажби,страх ги било да не се появят техните игри и на XBOX,щото нали имат съвместимост с унодоус и така да навреди на бранда им.Според данните от Стийм,техните игри са генерирали милиард и половина,но главно заради Helldivers 2 с 12 милиона копия,или нещо от сорта.Другите игри пийквали слабо и само Stellar Blade е ударила голям връх с 190+К играчи на релийза.The Last of Us с някакви 30-40К било само.За сравнение е даден точно Resident Evil Requiem,който е стигнал връх с 350К играчи едновременно.Демек съпоставими адвенчъри,които излизат на ден едно за всички платформи,се продават в пъти по-добре,а те не желаят да пускат игрите си на ден първи и за PC,защото целта им естествено е да се играят на тяхната си платформа.Та решението е било или пускат на ден едно,или се дърпат от PC пазара,което е логично.Кофти е,че става така.Аз лично се радвах на техните игрици.Почти никоя не ме е карла да я преигравам,но за един рън са интересни.И да Returnal е една от двете Sony ексклузиви,които съм преигравал.Другата е HZD.Страхотен rogue-like.Наистина жалко.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
05 март 2026
Още по-жалкото, е че уж бяха планирали Ghost of Yotei и може би Върколака след това да пуснат на PC. Ама засега, май пропадат тези планове.
LethianDream
Цитиране
05 март 2026
Играйте си Фортнайт и Дотата на жалките компове!

То се вижда какви малоумници играят на PC - Хелдайвърс, човече

За какъв кур да пускат ексклузиви за PC, като дечинята играят два дена макс и отиват обратно във Фортнайт, че е излязла Грейс от Реквиема като героиня вътре. "Мастър" рейс на меките тийн пишки. Даже Стелар Блейд е връх за техните имбецилни позиви!

Ей сега един малоумник е писал в една от гейминг групите как било престъпление да дава 140 лв на някакъв "насран" дивелъпър и пита откъде може да си тегли игрите Даже не знае, че вече сме в евро

Rostik79
Цитиране
05 март 2026
От това, което четох през годините, ексклузивите ставаха все по-скъпи и трудно излизаха на печалба, ако ги пускат само на една платформа и оттам дойдоха ПЦ-портовете до си внадят малко допълнително. Предполагам, че формулата се е променила с натрупването на голям брой ПС5 конзоли, които все още се продават добре и вече чисто покупателния потенциал само за конзоли позволява да реализират необходимите количества продажби само в тяхната екосистема и съответно отпада необходимостта от портове. Отделно, че и портването струва пари, а някои фенбойчета се дразнят, че Сони ги "предава".
Де да знам, чисто мои спекулации (и малко заимствано от разни анализатори).
The_Doctor46
Цитиране
05 март 2026
Mitko6000 написа
Още по-жалкото, е че уж бяха планирали Ghost of Yotei и може би Върколака след това да пуснат на PC. Ама засега, май пропадат тези планове.
Soros също,аз към нея имах интерес.Сега всичко отива у кофата,но Сони са си прави за тях.Ако пускат игрите си на ден едно и за PC,едва ли ще правят продажбите(на самите конзоли),които правят сега,а явно след година две,хайпа е преминал и игрите им се продават зле.Аз чаках и FF7 третата част от римейка.Каквото,такова.Има достатъчно игрици за играене.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
05 март 2026
The_Doctor46
Цитиране
05 март 2026
Ако има осем,значи е навалица.Колкото до Летиан,той си е такъв човека.
LethianDream
Цитиране
05 март 2026
Според мен са максимум пет
lyubohar
Цитиране
05 март 2026
И пак му се връзваме Иначе сме останали каймака на гейминга, нормално да сме малко.
igra4
Цитиране
06 март 2026
LethianDream написа
Ей сега един малоумник е писал в една от гейминг групите как било престъпление да дава 140 лв на някакъв "насран" дивелъпър и пита откъде може да си тегли игрите Даже не знае, че вече сме в евро

Супер новина.

Топ коментара. Това е истината за пецеджиите и съм го казал от преди над 10 години.

Браво на Сони. Всеки да си играе игрите на платформата си.

nightwarrior
Цитиране
09 март 2026
Уикенда се размазах с RE9. Не е перфектна игра, но е много добра RE игра. Сега ще разчистя няколко започнати преди нея и се подготвям за Пустинята след 10 дена
Rostik79
Цитиране
09 март 2026
Приключих уикенда Resident Evil 2 - много приятна игра, въпреки, че можеше да е по-добра, ако не беше елементът с преследвача със шлифера Много ме изнерви това и заради това я бях спрял преди няколко години, но сега се насилих да го мина този елемент.

Реших да си инстална малко Spider-Man 2 да видя как ще е на новото ми 4К ОЛЕД телевизорче - за мое учудване играта си върви на стабилни 120 кадъра на performance режим и изглежда повече от прилично. Почнах я отначало на NG+ и откарах цялата неделя само в Ню Йорк - голяма зарибявка. Мисля, че бойната система е най-рафинираната форма от този тип, който Rocksteady въведоха в Батман поредицата, но още по-яка и заради разните свръхестествени умения на спайдърчетата. Боят се движи изключително плавно и "безшевно", ако навързваш правилните комбота, разбира се, но от Инсомниак са направили управлениете много интуитивно и леко. Има зрелищни завършващи удари, понякога на случаен принцип се включва и другият спайди за също такива кефещи анимации как двамата пребивате някакъв нещастен бандит Като нищо ще я изиграя пак цялата.

The_Doctor46
Цитиране
09 март 2026
Ростик,почти във всеки RE има гад,която е безсмъртна в даден момент от играта и те преследва.В новия също има.В този ред на мисли,значи повечето няма да ти харесат.Аз почивните дни правих челиндж рънове на RE9.Пробвах на insanity да я мина под 3 часа.Без бонуси.Направих и платината.
LethianDream
Цитиране
09 март 2026
Гайсчета, не знам за вас, но за мен този месец ще бъде кошмарен като разходи за игри, какво ли не излезе и ще излезе, което искам да цъкам - Маратон, Арк райдърс, Crimson Desert, новия Life is Strange, изобщо майката си трака. Отделно в Стийм са се натрупали един куп нови заглавия, на които съм хвърлил око- Sultan's Game, Slay The Spire 2... Изобщо ще трябва да говоря с шефа за увеличение на заплатата или да намаля другите си разходи като ходене по леки жени (около 50 кг тежащи)
The_Doctor46
Цитиране
09 март 2026
А,хубава работа.Даваш пари за леки жени?Shame on you. Иначе проблем с времето за играене,парите и игрите за тях аз винаги съм съм имал.
<
1
...
499
...
524
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.