Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
05 март 2026
От това,което четох,правили слаби продажби,страх ги било да не се появят техните игри и на XBOX,щото нали имат съвместимост с унодоус и така да навреди на бранда им.Според данните от Стийм,техните игри са генерирали милиард и половина,но главно заради Helldivers 2 с 12 милиона копия,или нещо от сорта.Другите игри пийквали слабо и само Stellar Blade е ударила голям връх с 190+К играчи на релийза.The Last of Us с някакви 30-40К било само.За сравнение е даден точно Resident Evil Requiem,който е стигнал връх с 350К играчи едновременно.Демек съпоставими адвенчъри,които излизат на ден едно за всички платформи,се продават в пъти по-добре,а те не желаят да пускат игрите си на ден първи и за PC,защото целта им естествено е да се играят на тяхната си платформа.Та решението е било или пускат на ден едно,или се дърпат от PC пазара,което е логично.Кофти е,че става така.Аз лично се радвах на техните игрици.Почти никоя не ме е карла да я преигравам,но за един рън са интересни.И да Returnal е една от двете Sony ексклузиви,които съм преигравал.Другата е HZD.Страхотен rogue-like.Наистина жалко.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
05 март 2026
Още по-жалкото, е че уж бяха планирали Ghost of Yotei и може би Върколака след това да пуснат на PC. Ама засега, май пропадат тези планове.
LethianDream
Цитиране
05 март 2026
Играйте си Фортнайт и Дотата на жалките компове!

То се вижда какви малоумници играят на PC - Хелдайвърс, човече

За какъв кур да пускат ексклузиви за PC, като дечинята играят два дена макс и отиват обратно във Фортнайт, че е излязла Грейс от Реквиема като героиня вътре. "Мастър" рейс на меките тийн пишки. Даже Стелар Блейд е връх за техните имбецилни позиви!

Ей сега един малоумник е писал в една от гейминг групите как било престъпление да дава 140 лв на някакъв "насран" дивелъпър и пита откъде може да си тегли игрите

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.