То се вижда какви малоумници играят на PC - Хелдайвърс, човече
За какъв кур да пускат ексклузиви за PC, като дечинята играят два дена макс и отиват обратно във Фортнайт, че е излязла Грейс от Реквиема като героиня вътре. "Мастър" рейс на меките тийн пишки. Даже Стелар Блейд е връх за техните имбецилни позиви!
Ей сега един малоумник е писал в една от гейминг групите как било престъпление да дава 140 лв на някакъв "насран" дивелъпър и пита откъде може да си тегли игрите
Даже не знае, че вече сме в евро
Супер новина.
Топ коментара. Това е истината за пецеджиите и съм го казал от преди над 10 години.
Браво на Сони. Всеки да си играе игрите на платформата си.
Реших да си инстална малко Spider-Man 2 да видя как ще е на новото ми 4К ОЛЕД телевизорче
- за мое учудване играта си върви на стабилни 120 кадъра на performance режим и изглежда повече от прилично. Почнах я отначало на NG+ и откарах цялата неделя само в Ню Йорк - голяма зарибявка. Мисля, че бойната система е най-рафинираната форма от този тип, който Rocksteady въведоха в Батман поредицата, но още по-яка и заради разните свръхестествени умения на спайдърчетата. Боят се движи изключително плавно и "безшевно", ако навързваш правилните комбота, разбира се, но от Инсомниак са направили управлениете много интуитивно и леко. Има зрелищни завършващи удари, понякога на случаен принцип се включва и другият спайди за също такива кефещи анимации как двамата пребивате някакъв нещастен бандит
Като нищо ще я изиграя пак цялата.