От това,което четох,правили слаби продажби,страх ги било да не се появят техните игри и на XBOX,щото нали имат съвместимост с унодоус и така да навреди на бранда им.Според данните от Стийм,техните игри са генерирали милиард и половина,но главно заради Helldivers 2 с 12 милиона копия,или нещо от сорта.Другите игри пийквали слабо и само Stellar Blade е ударила голям връх с 190+К играчи на релийза.The Last of Us с някакви 30-40К било само.За сравнение е даден точно Resident Evil Requiem,който е стигнал връх с 350К играчи едновременно.Демек съпоставими адвенчъри,които излизат на ден едно за всички платформи,се продават в пъти по-добре,а те не желаят да пускат игрите си на ден първи и за PC,защото целта им естествено е да се играят на тяхната си платформа.Та решението е било или пускат на ден едно,или се дърпат от PC пазара,което е логично.Кофти е,че става така.Аз лично се радвах на техните игрици.Почти никоя не ме е карла да я преигравам,но за един рън са интересни.И да Returnal е една от двете Sony ексклузиви,които съм преигравал.Другата е HZD.Страхотен rogue-like.Наистина жалко.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way