Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
500
...
524
>
LethianDream
Цитиране
09 март 2026
Маратон-а някой дали го пробва? Принципно не съм фен на мулти шутърите, но ме сърбят ръцете за това заглавие.

Няма и изтекли ревюта в нета, само мога да се ориентирам по сравнително добрата оценка в PS Стора..4.67/5 от 5 хиляди човека..

Rostik79
Цитиране
10 март 2026
Не знам откъде идва тази упоритост на студия и издатели да правят MMO стрелялки, които се провалят една след друга? Че даже и платени пускат при положение, че най-успешните такива, които се играят от години са безплатни. Даже и Remedy се излъгаха да направят FBC: Firebreak, която сега никой не я играе. Кой знае колко ресурси и човекочасове са потънали там? Нийл Бломкамп също продуцира един шутър Off The Grid, който имаше и много агресивна рекламна кампания, но и това се провали. За Конкорд и Хайгард даже да не споменаваме.

Мернах и една статийка, че и новият Резидент Ивъл първоначално е била замислена като пак някакъв онлайн мултиплеър с отворен свят, но добре, че са се усетили навреме.

LethianDream
Цитиране
10 март 2026
Там е бизнеса, но е много трудно да влезеш. Всички хлапета цъкат като бесни такъв тип шутъри, но конкуренцията е много силна- има много шутъри на много високо ниво като Overwatch и Marvel Rivals (които са безплатни).. От друга страна платените игри изрязват точно най-мазната и противна хакерска детска шлака..
Примерно Арк Райдърс направиха огромен пробив- огромен брой хора в сървърите..и мен ме навиват да влизам
dzhiny
Цитиране
10 март 2026
Ремастърната версия на Zero Down ееее многоо якааа.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Mitko6000
Цитиране
11 март 2026
Аз си продължавам AC Shadows. Доста ме кефи играта, като цяло. Историята не е нищо особено, но ми е кеф просто да си обикалям света, за разлика от Валхала. Стелтът също ми е супер забавен.

За момента съм убил само двама от главните лоши (като изключим този от туториъла). Едно 15 часа от играта са ми само обикаляне, проникване в замъци и странични неща. В момента дебна да събера аутфита на Науе от обложката и рекламите на играта. Четох, че се пада на случаен принцип в сандъците в замъците, или се продава при някой gear vendor, най-често като се сменят сезоните. Е, смени ми се сезона на лято и още не го намирам.

Солидна 8-ца мога да дам на играта до момента. За разлика от боклука Валхала, тази ме държи.

The_Doctor46
Цитиране
11 март 2026
Според мен най-добрия свят,който Юби са създавали,а техните светове са супер.Поне това не може да им се отрече.Смяната на сезоните на мен лично много ми хареса.Играта е невероятно красива,особено ако я цъкаш на PC с максимални настройки и OLED дисплей.Наистина е приятно просто да се шматкаш из света и да се звериш.Играта иначе си е класическата Юби скука,поне според мен,но и аз съм на мнение,че е класа над Валхала.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
11 март 2026
И аз така мислех горе-долу до тези часове на игра и малко може би отгоре, но в крайна сметка слагам Сенките на дъното от новите Асасини, даже по-ниско от Миража (не съм я довършил даже). А Валхалката ми е твърдо No1 и обичам да се връщам в този свят - доста по-разнообразна, с по-интересна история - всяка област си има някаква собствена историйка и по различен начин я завладяваш. Още ми е мъчно за онова хлапе-саксонче, което го пазихме, обучавахме, гласихме го за бъдещ местен крал, който да е под наше влияние и накрая оня гъз - на Рагнар от "Викинги" сина го закла. От Сенките да си призная не помня нито една мисия в някаква конкретика, докато от Валхалката имам добри спомени.
Ludnichar
Цитиране
11 март 2026
Чудех се какво да правя след Nioh 3 и дадох още един шанс на Where Winds Meet. Зарибих се неочаквано много и вече сигурно направих 30тина часа. Битките в играта ме кефят доста в интерес на истината. Светът ѝ също.
На другият полюс са чутовният фарм, милиардите кътсцени и разговори и мега разпиляното и неинуитивно меню.

Но генерално играта ме кефи. Даже скоро ще ѝ спретна една статия в блога за да кажа защо според мен би се харесала и на соулслайк феновете.

Souls Games Maniac
The_Doctor46
Цитиране
11 март 2026
Аз я имам добавена в Steam,но не стигнах да я играя,а след като и рънърите,които гледам й отделиха твърде малко внимане,хептен се отказах.Сякаш повече бяха разочаровани,но там предполагам постоянно я ъпдейтват.

Ростик,след Black Flag,само Origins беше прилична по моите си критерии,всички останали бяха от зле до мега зле,но Шедоус поне е красива.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Ludnichar
Цитиране
11 март 2026
То това не е игра за рънване - има толкова двамилионанеща, които да се правят, че ако тръгне да се рънва просто се губиш. А и без да тръгне - пак. Честно казано мен само комбата ме захапа, а и светът в последствие като обикалях го оцених като много як. А и бях изпаднал в дупка буквално след Нио 3 и се чудех какво да правя.
Souls Games Maniac
The_Doctor46
Цитиране
11 март 2026
Ludnichar написа
То това не е игра за рънване - има толкова двамилионанеща, които да се правят, че ако тръгне да се рънва просто се губиш. А и без да тръгне - пак. Честно казано мен само комбата ме захапа, а и светът в последствие като обикалях го оцених като много як. А и бях изпаднал в дупка буквално след Нио 3 и се чудех какво да правя.
Да,но те принципно винаги първите пъти си я играят нормално.Такъв тип игри не стават за рънване,или много трудно.Колкото до какво да правиш,взимай там Switch 2,та като излезе The Duskbloods да играем онлайн. Доколкото разбрах ще е някаква PvE и PvP игра.
LethianDream
Цитиране
11 март 2026
Аз продължавам да се чудя за Суич 2, дойдоха ми едни свежи пари от едно наследство и почвам пак да се чудя дали да я взема Искам да си взема и Стийм Дек, но там не знам какво се случва с доставката. Дайте съвети, тези, които го имате- не искам да ми минава през някакви пощи или лайна...
The_Doctor46
Цитиране
11 март 2026
Аз като "горд" притежател на Суич,те съветвам да не я взимаш.Няма абсолютно никакъв смисъл освен ако-1 не пътуваш постоянно(но и тогава стиймдек най-вероятно е по-добро решение) и 2 ако си фен на класическите нинтендо игрици.Доста от ААА заглавията получават нинтендо портове напоследък и е яко да си разцъкваш някъде навън,но ще се повторя,ако вече имаш читаво PC и/или PS ,и не си дълго врме далеч от основната си гейминг платформа,не виждам смисъл да даваш 800-900 кинта.
LethianDream
Цитиране
11 март 2026
Аз никога не съм имал Нинтендо и най-вече от тази гледна точка смятам да го взема. Някак ще ми е тъпо в края на живота ми, като грохнал старец внуците да ме питат- Дедо, имаш ли Нинтендо? И аз да им кажа, че НИКОГА не съм имал и играл на него Тея 500 евро да са ми проблема Поне хобито ни не отнема толкова много пари - примерно сестра ми е затънала в дългове за апартаменти, коли и прочие. И ми се кара редовно, че не живея нормален живот Сега от наследените пари почти всичко ще й върна обратно да си погаси дълговете, а за мен ще запазя някакви стотинки, които смятам да обърна точно в Суич 2 и Стийм Дект
The_Doctor46
Цитиране
11 март 2026
LethianDream написа
Поне хобито ни не отнема толкова много пари...
Ем..зависи Ако си ентусиаст като мен,бая пари гълта.Всъщност нищо друго не гълта толкова пари при мен,както машината,но аз я ъпгрейдвам постоянно.Ако си вземеш една и праскаш 4-5 години с нея е друго,но ако си като мен,не е на добре положението.При мен е обратното.Сестра ми е мнооого по-заможна от мен и ми купува постоянно разни неща все едно съм на 15 години.
<
1
...
500
...
524
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.