Няма и изтекли ревюта в нета, само мога да се ориентирам по сравнително добрата оценка в PS Стора..4.67/5 от 5 хиляди човека..
Мернах и една статийка, че и новият Резидент Ивъл първоначално е била замислена като пак някакъв онлайн мултиплеър с отворен свят, но добре, че са се усетили навреме.
За момента съм убил само двама от главните лоши (като изключим този от туториъла). Едно 15 часа от играта са ми само обикаляне, проникване в замъци и странични неща. В момента дебна да събера аутфита на Науе от обложката и рекламите на играта. Четох, че се пада на случаен принцип в сандъците в замъците, или се продава при някой gear vendor, най-често като се сменят сезоните. Е, смени ми се сезона на лято и още не го намирам. ![]()
Солидна 8-ца мога да дам на играта до момента. За разлика от боклука Валхала, тази ме държи. ![]()
Но генерално играта ме кефи. Даже скоро ще ѝ спретна една статия в блога за да кажа защо според мен би се харесала и на соулслайк феновете.
Ростик,след Black Flag,само Origins беше прилична по моите си критерии,всички останали бяха от зле до мега зле,но Шедоус поне е красива. ![]()