Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
504
...
524
>
LethianDream
Цитиране
31 март 2026
Про-то си върши чудесна работа и винаги ще си струва спрямо дебелата и слим петици, аз хванах някакъв бач от Англия, даже ми дадоха отстрани европейски чарджър

Единственият минус на Про-то е, че няма къде да ръгаш дискове.. Но винаги можеш да си купиш трей за дискове допълнително и да го ръгнеш. Аз лично не виждам абсолютно никакъв смисъл. Отдавна си взимам почти всичко дигитално (повечето игри от PS стора на безбожно ниски, абсолютно недостижими цени за физически носител или в някой абонаментен план са ми безплатни)..

Rostik79
Цитиране
31 март 2026
По принцип и аз гледам приоритетно дигитални версии, но имам и бая дискове и се принудих да си взема дисковата приставка. Още ме боли, че дадох толкова пари за двете неща - почти 1000 евро. Сега геймя и рева Добре, че спрях цигарите преди около година, че оттам съм спестил не малко.
lyubohar
Цитиране
31 март 2026
Аз натрупах сериозна колекция от дискове последните 2-3г. Повечето са изиграни вече класики. Ей така, да си ги гледам За мен no-disc версия е твърдо "не".
tenga
Цитиране
31 март 2026
Аз съм с PS5 първата конзола и с OLED телевизор 55 инча. Честно казано миналата седмица обмислях да продам конзолата и да си купя PS5 Pro, но видях че трябва да добавя поне 200-250 евро отгоре за втора употреба конзола. Затова и на мен темата ми е интересна, дали наистина си заслужава. Аз се замислих единствено заради Crimson Desert и като видях как върви на конзолата. Това ме наведе на мисълта, дали новите игри които предстои да излизат ще се представят по същият начин, тоест ще вървят на нисък FPS. Или може би е възможно по-добра оптимзация и да си вървят прилично и на старата петица. Доста се чудих, но не ми се дават 250 евро отгоре за нещо което не знам дали си заслужава чак толкова.
Rostik79
Цитиране
31 март 2026
Моята логика е и малко в перспектива. Поне при дебюта на ПС5 първите 1-2 години излизаха версии и за ПС4 и особено ПС4про все още беше адекватна за първото поколение ПС5 игри. Та мисълта ми е по същия начин да ми измести закупуване на ПС6 с 1-2 години, през което време се надявам ПС5 про да е по същия начин що годе адекватна за първите игри на ПС6.
Mitko6000
Цитиране
31 март 2026
Не знам, аз никога няма да виждам смисъл в PS5 Pro. И ако продължават Сони да качват цената, съвсем. Който си има пари за харчене, да си купува. Ако графика и кадри са приоритет, компютър и това е. Аз си оставам с базовата дебела 5-ца, докато умре и не може да се поправи.

За тези които планират да си взимат 5-ца сега тепърва, имайки предвид че Прото идва с 2TB памет и цената на SSD-тата, може и да си струва. Иначе, не.

Rostik79
Цитиране
06 април 2026
Разкъках малко Saints Row (2022), че видях я има в каталога за безплатен достъп (иначе не бих я купил) ... Не съм нещо впечатлен. Дори графично изглежда доста outdated. Става за лежерно разцъкване и пуцане, но като цяло ми се струва скука.
LethianDream
Цитиране
06 април 2026
Аз трябва да видя кои Saints Row имам. Мисля, че тройката ми беше харесала доста, те са лежерно копие на GTA, като повече се набляга на идиотския хумор.

P.S. Видях, имам всички от третата нататък

Продължавам си с огромен кеф GreedFall II, вече навъртях 15 часа. Играта е топ, препоръчвам я! Единственото, което ме дразни е, че геройчето ти е индианец/ индианка и после като си в градовете говори английски с някакъв дразнещ акцент. Сега погледнах в стийм оценките на играта, от mixed в early аксес са станали mostly positive.
Пак си има много яки компаньони, както беше и в първата част. Тактическите битки в началото ме дразнеха, но сега все повече ми харесват. Също ме кефи как независимо, че съм 24 левъл, все още чат-пат ме убиват- като не внимавам или съм с неправилно построено парти. Няма това усещане за непобедимост, което обикновено се случва като минеш 10-15 ниво в другите игри. Има много интересни мисии, включително мисиите на приятелчетата ти, които трябва да правиш, за да укрепваш бонда си с тях. Има различни начини за минаване на мисия- понякога подкупваш стражи, понякога трябва да бъдеш с определен вид disguise. Имаш много голямо разнообразие в подхода си- имаш стрелци с пушка, магьосници, кинжали, фехтовачи сред спътниците си, което дава възможност за много готини партита. Също можеш да научиш умения от тях. Отделно има хвърляния на ножове, гранати, експлозиви, огромно количество отвари, голямо разнообразие.

Много яка игра! Ако единицата ви е харесала, тази също много ще ви допадне.

nightwarrior
Цитиране
07 април 2026
Сто процента ще я видя и двойката, първия Greedfall си ми хареса на мен. То тази май е и предистория, ако не се лъжа. Ще видим кога ще и дойде времето.
dzhiny
Цитиране
07 април 2026
И аз щях да я играя, ама...

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
08 април 2026
Направих първи стъпки на Експедиция 33 най-после (съседката ми геймърка любезно ми даде диска). Not impressed на първо четене, но тя има бавен старт, а аз и два часа не съм направил още. Тъкмо минах интрото и стъпих на континента.
LethianDream
Цитиране
08 април 2026
Експедицията е шибан шедьовър! Видях, че си я почнал и ми се доигра пак Съседката я викай да ти дава съвети, особено за парирането и доджа

Следя една геймърка във Фейсбук, тя е култова мацка, има по рождение далтонизъм и постоянно се подиграва на себе си за това, та тя беше казала нещо много умно - "всички геймъри-мъже искат геймърка, но като им е в къщата откачат, защото тя само иска да си цъка игрите и не им обръща никакво внимание"

Джини, никаква вяра нямам на такива клипове, седни и я разцъкай, адски ми е зарибяваща играта, много повече от Уичъри и други прехвалени лайна. Ама ти май не харесваше дълга история, много диалози и много за четене..

dzhiny
Цитиране
08 април 2026
Да, ще я пробвам. Харесвам да има история, ама тва всеки 5 минути да трябва пак да чета ми е ту мъч. Вчера така цъкашх Crimson-a и всичко много хубаво, прекрасен свят, малоумни куестчета тва онова, босовете със затворени очи мога да ги бия, та го спрях и влязох малко в Казаня да си наваксам с combat-а :d там пък вдигнах кръвно на 2-3 места, че много зор.. и така, угодия няма.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
08 април 2026
Rostik79 написа
Направих първи стъпки на Експедиция 33 най-после (съседката ми геймърка любезно ми даде диска). Not impressed на първо четене, но тя има бавен старт, а аз и два часа не съм направил още. Тъкмо минах интрото и стъпих на континента.

Според мен хайпът беше толкова голям, че е много трудно да я погледнеш с необременени очи и да не очакваш да си "impressed". Опитай се да я приемеш като АА игра без особени претенции (каквато е била поначало). И следи внимателно историята, това е най-добрият спект.
lyubohar
Цитиране
13 април 2026
Тия дни приключих 3 игри, които играех едновременно от няколко месеца:

Death Stranding 2 - хареса ми, изиграх си я с кеф, но го нямаше wow ефекта на първата. Освен това играта е станала прекалено лесна. А и сякаш по-кратка - погледнах, че на първата имам около 110 часа, а съм минавал много малко странични неща. Тази минах за под 70 часа с построени всички пътища, мини, релси + всички secondary мисии. Даже спрях на 2-3 трофея от платина. Странна работа, сигурно защото сега знам какво правя и съм много по-бърз. Иначе е "още от същото", но всичко е подобрено. Ако ви е харесала първата, ще ви хареса и тази. Много кътсцени обаче.

Kingdom Come Deliverance 2: играх я с много модове, които "неутрализират" сървайвъл елементите, които не ми харесват ама грам. При така "пре-конфирурирана" игра мога да кажа, че е страхотна. Особено основната история. Страничните мисии във втората локация са доста по-малко и по-слаби от първата, така че могат да се пропуснат спокойно. Но основната история си заслужаваше много - адски добре беше изпипана.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Светът е невероятен, графиката и тя, сандбокс елементите - също. Толкова много детайли, сгради, правено е с адски много желание и старание. Жалко, че няма кой знае какво интересно да се прави. Историята е слаба. Страничните мисии ги отписах рано-рано; основната си я минах, но и тя беше meh. Стандартните "морални" решения от първите 3 игри, някакви мега-сложни противопоставяния между фракциите, постоянни референции към неща, които не знаеш или не помниш. Трябва да четеш, за да си в час какво се случва и кой за какво се бори. На мен лично ми изглежда адски остараяла тази концепция.

<
1
...
504
...
524
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.