Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
505
...
524
>
Rostik79
Цитиране
14 април 2026
Аз инсталнах Сайбърпънк 2077 да видя ъпдейта и не спирам да я играя. Рей-трейсингът е супер, бистра като сълза картина, 60 стабилни кадъра.
И най-големият ъпгрейд - не знам заради ъпдейтите в играта или заради ОЛЕД телевизора или нещо друго, но преди като я играех (за последно 2023) имаше един ужесен видео-шум по някои повърхности - все едно безброй малки точици танцуват - като телевизорите навремето като свърши програмата. Особено се виждаше по шосета и то през нощта, но също и на много повърхности - мебели, шкафове - в зависимост от осветлението. Действаше адски отвличащо вниманието и дразнещо. Не се влияеше от никоя настройка при мен и не е film grain. Така и не ми стана ясно от какво е - уж някаква настройка, която в компютърната версия я има в менюто и може да се изключи, но на конзолата я няма. Подобно имах и при Control, но в по-малка степен. Но също така доколкото знам не при всички конзолни потребители го има. Във всеки случай това сега го няма и всички повърхности са гладки или каквито там трябва да бъдат - кожа, метал, хром, стъкло...
The_Doctor46
Цитиране
14 април 2026
Аз никога не съм имал подобни графични проблеми със Сайбъра,но на PC има една камара настройки.Иначе играта е една от най-добрите евър според мен.Страхотна игра е.Още на релийза си личеше,че под тоновете бъгове е супер игра,но тогава на конзола май беше неиграема,та я свалиха даже от стора.Аз бях от късметлиите на PC,които нямахме много бъгове.След ъпдейта 2.0 стана още по-добра.Сега имаше наскоро още ъпдейти.Трябва да я почна пак някога.Имам около 600-700 часа в тази игрица,ама в петък иде Pragmata.Зариби ме от демото,въпреки хакването,а съм и голям фен на космически игрици.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
14 април 2026
През април вероятно ще си взема абсолютно всичко ново - новия Джей и Боб, Tides of Tomorrow, Saros (разбира се), Aphelion, обаче Прагматата единствено ще я пропусна, не мисля, че ще ме изкефи. Все пак чакам отзиви от Доктора. Почнаха да излизат оценките- Прагмата ще се окаже кандидат за Игра на годината, като гледам- само деветки и десетки..

Започнах и аз Бордърлендс 4, ударих 5-6 часа (винаги със Сирената, има си хас) и се кефя на макс на геймплея, класическа много здрава пуцалка- куката и глайда са страхотни и добавят много яко чувство за подвижност. Това бяха плюсовете- сега минусите- потресаващо слаба история, още по-жалки лафчета и къде, по дяволите, са миньоните при босовете, от които да се храниш със Second Wind Няколко пъти ме уби тоя големия хеликоптер и на секънд уинд седя безпомощно като теле в дувар...

Имаше и една велика гавра, която завинаги ще топли сърцето ми - нашето геройче-сладурка казва на фитнес маниака, който си търсеше книгите и очаква ти да му ги намериш "Брат, мислех, че във фитнеса четете само роментъзи"

Ludnichar
Цитиране
15 април 2026
Докторе, изиграх Wukong, до голяма степен и поради твоя съвет. Играта е напълно ок, но босовете масово са отврателни гнусни миризливи л**на. Грам не са схванали формулата "гадем нун честем", която изстреля ФРОМ на върха. Тук отвсякъде е "тъб и нечестем".
Souls Games Maniac
The_Doctor46
Цитиране
15 април 2026
Не знам,аз имах проблем само и единствено срещу последния.Той си ме позатрудни в някаква степен.Факт е,че не помня името на нито един,но на тях това им е първи опит.Ще се поправят ако има някакво продължение предполагам.Тя играта си е нещо като соулс-лайт или екшън със соулс елементи според мен.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Ludnichar
Цитиране
15 април 2026
The_Doctor46 написа
Не знам,аз имах проблем само и единствено срещу последния.Той си ме позатрудни в някаква степен.Факт е,че не помня името на нито един,но на тях това им е първи опит.Ще се поправят ако има някакво продължение предполагам.Тя играта си е нещо като соулс-лайт или екшън със соулс елементи според мен.

То не става въпрос за трудността, а за това, че просто са нечестни. Аз повечето ги свалях с 2-3 опита, но просто са тъпи, не носят никакво удоволствие. Днеска ще си пусна ревюто, там съм нахранил повече, да не се повтарям и тука.
Souls Games Maniac
The_Doctor46
Цитиране
15 април 2026
Пускай го да го видим.Поне се надявам останалата част от играта да ти е донсела някакъв фън.На мен ми харесаха повечето неща,като аз не съм я разглеждал като класически соулс.
Ludnichar
Цитиране
15 април 2026
Доста от останалите неща ми допаднаха. Но отвратителната нечестност на босовете поне на мен нямаше как да ми понесе. Ако Крум вижда по такъв начин всички Соулслайк игри, нищо чудно че толкова много хейти.
Пуснах си текста в моята си тема.
Souls Games Maniac
morgoth_srs
Цитиране
15 април 2026
The_Doctor46 написа

Вече обявиха продължението: Black Myth: Zhong Kui. Имаше и трейлъри даже.
The_Doctor46
Цитиране
20 април 2026
Тези дни се размазах на Pragmata-та.За три дни навъртях 22 часа.Не съм играл толкова от декември,когато бях почти целия отпуска.Страхотна игра според мен.Хареса ми повече отколкото си мислех.CAPCOM започват доста силно годината с две заглавия.Отначало си мислех,че хакването ще е ми омръзне,но като отключиш повече неща,комбата става доста здрав.Особено към края на играта,когато пуска повече врази наведнъж.Историята е добре, не е нещо особено,но връзката с дроидчето Диана е направена много добре и се развива през цялата игра.Тя е супер сладурска.Няма да спойлвам какво става ,но ако си говориш доста често с нея в главната квартира има забавни ситуации.Графиката е страхотна на PC,особено с path tracing.Света е направен майсторски с тайни и не толкова тайни места.Някои неща са скрити на ниво ФРОМ.Бая трябва да се замислиш и да обикаляш.Оръжията са забавни,но имаш само едно основно,другите имат определен брой патрони и после трябва да си търсиш по нивата,но дропва достатъчно често.Има перкове,скилове чрез хакването.Има ултиматувно умение.Има пасивни.Има пъзелчета,които са приятни.Всичко се ъпгрейдва,без пасивните умения.Трудността ми идва малко ниска на мен,но типично по CAPCOM-ски двете високи трудности се отключват след първото изиграване.Там казват,че умираш с един или два удара.Босовете са страхотни също така.На мен ми допаднаха като дизайн и мувсет.Като умреш обаче те пуска в главната квартира.Хем малко по ФРОМ-ски,но не баш.Имаш обче точки в играта,които,когато ги отключиш пътуваш после директно дотам.Тоест не трябва много да преиграваш.Някои врази се респаунват като в соулс.Още не съм я приключил,но предполагам съм към края.Аз си обикалям доста да мога да събера всичко.На мен ще ми е една от игрите в топа най-вероятно.
Rostik79
Цитиране
20 април 2026
Докато се канех да цъкам повечко Сайбъра за ново изиграване, реших да си пусна малко Death Stranding 2 уикенда и отнесох целия уикенд в разнасяне на пратки Някакво спокойствие и терапия откривам в това. Пускам си МП3 плеъра на Сам с меланхоличните парчета на Low Roar и Woodkid и си въртя геврека лежерно с камионетката из Австралия.
Въпреки, че съм я изиграл, нови неща се появяват - отключих едни кучета-роботи, които могат да нападат хора. Ще ги пробвам с някой човешки лагер. Открих и тайния пункт на двама братя-близнаци, които са образи на реалното режисьорско дуо братя Philippou, които направиха хоръра Talk to me - дават опикновено по-опасни и сложни мисии. Мисля, че те дават и ултимативната мисия, при която трябва да вземаш пакети от поредица вражески лагери, при това имаш и времеви лимит. Имам да бия и разни чудовища на няколко места.
А след като направих определена доставка до един на върха на планината, той ми прати малко по-късно мейл със снимки, че е изстрелял ракета в атмосферата. Един друг постоянно се губи в планината и ходя да го прибирам да го водя при сина му и всеки път е "извинявай, че те накарах да ме спасяваш за пореден път".

Изобщо все се случват някакви неща.

Ludnichar
Цитиране
20 април 2026
Взех Steelrising за някакви къси пари от стора и много приятно ме изненада. Напълно ОК игра, ако е вземеш за 7 евро, както направих аз.
Souls Games Maniac
Rostik79
Цитиране
20 април 2026
The_Doctor46 написа
Тези дни се размазах на Pragmata-та...

Аз няколко ревюта мярнах и все добри думи. Хвалят, че е в някои отношения old school - стабилна сингъл кампания, без дасе разводнява, без да надскача в конкретни гейм-елементи, но цялостното усещане е за солидно, добре замислено заглавие, без купища механики, но каквито елементи има в играта, кликват много добре помежду си. Твърдо за игра.

The_Doctor46
Цитиране
20 април 2026
Rostik79 написа
Аз няколко ревюта мярнах и все добри думи. Хвалят, че е в някои отношения old school - стабилна сингъл кампания, без дасе разводнява, без да надскача в конкретни гейм-елементи, но цялостното усещане е за солидно, добре замислено заглавие, без купища механики, но каквито елементи има в играта, кликват много добре помежду си. Твърдо за игра.
Точно,плюс е нещо малко оригинално.Аз си имам слабост и към космическия сетинг, та още по-добре.
LethianDream
Цитиране
20 април 2026
Аз вече съм тотално в несвяст, буквално не знам откъде да започна- Прагмата, Кримсъна, изобщо майка плаче. Отделно си взех Hell is Us и римейка на първата Сайбирия. До края на месеца като се сетя, че излизат супер яки неща като Сарос и Aphelion, и съвсем ми става лошо
<
1
...
505
...
524
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.