Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
20 април 2026
Да, и аз тази година си мислех, че ще е по-постна от предната, която беше доста обилна, а то се трупат купища заглавия. И като се зарибя по някое старо като Сайбъра или Страндинга там да потънат 30-40 часа ей така от нищото съвсем изоставам от графика.
Видях, че за 2,50 евро я има една любима геймка - Observation (на ПЦ съм я играл) - яко инди пъзел-заглавийце с бих казал уникален геймплей и много силна сай-фай атмосфера, та и там поцъках 1-2 вечери.
Rostik79
Цитиране
20 април 2026
Впрочем и още едно любопитно за мен заглавие излезе от лъвкрафтския поджанр - Cthulhu The Cosmic Abyss. И сетингът е футуристичен в някаква подводна база. Нещо като СОМА май ще е, защото пак си без оръжия, само криене и пъзели. Дори не съм сигурен дали има изобщо чудовища или е само пъзели, но вече ми е в списъка.
Също и онази анимираната за мишките.
Четох и за едно ново заглавие - Replaced, което похвалиха.
darkblue
Цитиране
20 април 2026
И аз съм много доволен от Pragmata.
LethianDream
Цитиране
20 април 2026
Rostik79 написа
Впрочем и още едно любопитно за мен заглавие излезе от лъвкрафтския поджанр - Cthulhu The Cosmic Abyss. И сетингът е футуристичен в някаква подводна база. Нещо като СОМА май ще е, защото пак си без оръжия, само криене и пъзели. Дори не съм сигурен дали има изобщо чудовища или е само пъзели, но вече ми е в списъка.
Също и онази анимираната за мишките.
Четох и за едно ново заглавие - Replaced, което похвалиха.

Мишките съм я набелязал и аз, доклкото разбирам май е първия шутър от първо лице в Дисни вселената.

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.