Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
506
...
524
>
Rostik79
Цитиране
20 април 2026
Да, и аз тази година си мислех, че ще е по-постна от предната, която беше доста обилна, а то се трупат купища заглавия. И като се зарибя по някое старо като Сайбъра или Страндинга там да потънат 30-40 часа ей така от нищото съвсем изоставам от графика.
Видях, че за 2,50 евро я има една любима геймка - Observation (на ПЦ съм я играл) - яко инди пъзел-заглавийце с бих казал уникален геймплей и много силна сай-фай атмосфера, та и там поцъках 1-2 вечери.
Rostik79
Цитиране
20 април 2026
Впрочем и още едно любопитно за мен заглавие излезе от лъвкрафтския поджанр - Cthulhu The Cosmic Abyss. И сетингът е футуристичен в някаква подводна база. Нещо като СОМА май ще е, защото пак си без оръжия, само криене и пъзели. Дори не съм сигурен дали има изобщо чудовища или е само пъзели, но вече ми е в списъка.
Също и онази анимираната за мишките.
Четох и за едно ново заглавие - Replaced, което похвалиха.
darkblue
Цитиране
20 април 2026
И аз съм много доволен от Pragmata.
LethianDream
Цитиране
20 април 2026
Rostik79 написа
Впрочем и още едно любопитно за мен заглавие излезе от лъвкрафтския поджанр - Cthulhu The Cosmic Abyss. И сетингът е футуристичен в някаква подводна база. Нещо като СОМА май ще е, защото пак си без оръжия, само криене и пъзели. Дори не съм сигурен дали има изобщо чудовища или е само пъзели, но вече ми е в списъка.
Също и онази анимираната за мишките.
Четох и за едно ново заглавие - Replaced, което похвалиха.

Мишките съм я набелязал и аз, доклкото разбирам май е първия шутър от първо лице в Дисни вселената.

Сега видях и една снимка в Стийм от менюто на Tainted Grail: Avalon и се влюбих. И тя ми става задължителна.

Mitko6000
Цитиране
20 април 2026
Тя не е Дисни игра, просто стилът е вдъхновен от старите Дисни анимации от 30-те. Главният герой му личи, че е вдъхновен от Мики Маус, но не е той.
morgoth_srs
Цитиране
20 април 2026
0101000001010010010000010100011101001101010000010101010001000001
LethianDream
Цитиране
21 април 2026
Mitko6000 написа
Тя не е Дисни игра, просто стилът е вдъхновен от старите Дисни анимации от 30-те. Главният герой му личи, че е вдъхновен от Мики Маус, но не е той.

Ебал съм ги в мишките, сигурно файнъл бос е някакъв котарак И през цялата игра мишкуваш по ъглите

Rostik79
Цитиране
21 април 2026
Експедиция 33 нещо не ми влиза след 8-9 часа навътре. Знам, че е малко, но грам не ми кликва засега. Историята е добра. Много ми е интересно да видя как ще се развият нещата, каква е историята с Художничката, кой е човекът, който изкла половината от Експедиция 33 още като стъпиха на брега, защо изобщо изчезват хората при определена възраст ...
LethianDream
Цитиране
21 април 2026
Щом не мяташ контролери в стената засега, положението е добре. Но рано или късно ще ти дойде оня изрод с двата меча Имай търпение, играта тепърва се отваря, и тамън свикваш с муувсета на героите и се случва нещо необичайно и трябва пак да обмисляш нова тактика и стратегия. Всичко е интересно, не само историята..Геймплеят е невероятно як (макар да мразя соулс механиката с доджа и парирането в реално време). Музиката няма да я коментирам колко е силна...
The_Doctor46
Цитиране
21 април 2026
Аз щом харесах Експедицията,дето нямах преди нея завършена turn-based игра,зачи има нещо в нея.Даже на 3 място я сложих за миналата година.

Иначе аз днес завърших Pragmatata, със сто процента всичко събрано по областите и препоръчвам играта на колегите.В играта ми показа 23 часа и нещо,а Стийм 32 часа.Може да махнем 4 часа да речем от тези 32,щото беше на alt+tab в неделя докато зяпах финала на IEM Rio CS2,но пак голяма разлика.Има един комбат симулатор в базата,където минаваш разни предизвикателства,които не са задължителни,но ти дават допълнителни материали за ъпгрейди и отключват модове за хакване,и тн. неща,за да си възможно най-ъпгрейдван.Общо 30 на брой,като всяко има главна цел и две ,които са бонус ,и ти дават различни награди.Да речем,че главната е да изтрепеш N брой гадове за 150 секунди,а допълнителните са да не те ударят и да я минеш за 130 секунди.Има хакване,има да стигнеш от едно място до целта за определено време и тн.Разнообразни са,но там последното 30-то предизвикателство е страшно извращение.Трябва да го минеш за 190 секунди,като имаш 4 арени с противници ,между тях лазери и глупости,а накрая трябва да хакнеш общо 6 неща.Бонусите са да го минеш за 150 секудни ,без да те ударят.Боя с гадовете не е толкова труден.Ако си свикнал и знаеш как да проведеш боя,може да го минеш ,но хаковете накрая са брутален булшит.Трябва да си много бърз,иначе едни лазерчета отгоре ще те ударят и замина бонуса.Аз държах да мина всички с перфектни оценки,щото си мислех,че са сложили achievement за тези неща,а то се оказа,че има само за главната цел на всяка от 30-те.Facepalm.Тези предизвикателства трябва първо да ги отключиш като намираш по нивата определен айте.Там само потроших сума време.След края на играта се оключва допълнителен контент.10 специални мисии,та започнах и тях.После мисля и на най-висока трудност да я мъча,че леко лесна ми дойде.Да съм умрял 4-5 пъти и то повече от лакомия.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
22 април 2026
Жените-геймъри-"психолози" започнаха да хулят Прагмата, че била "Dad Simulator" и не било редно

Не можело да се играе от мъже, които нямат деца, защото било "ужасно и крийпърско"

Rostik79
Цитиране
22 април 2026
Днес, благодарение на интернеДите, всеки глупак може да дрънка глупости.
Mitko6000
Цитиране
22 април 2026
Човечеството деградира.
Rostik79
Цитиране
22 април 2026
Не деградира, винаги е било така, че и по зле е било преди. Просто сега нещата се разбират по-бързо от повече хора.
The_Doctor46
Цитиране
22 април 2026
Това ако наистина някой го е сложил като критика,значи хептен е изплискал легена.Дад симулатор било.Вече става адски досадно.Тази игра била расистка,онази била сексистска,в друга нямало гейове и лесбийки.Ама сериозно ли?Това е игра FFS.Не е социален симулатор.Критикуваха Вещра,че нямало чернокожи герои.Критиката дойде някъде 6-7 години след излизането на играта.Че откъде да се вземат?В кинигите няма,съответно и в играта.Ай да си таковат таковата.Да не говорим за тренда да правят женските персонажи непривлекателни,а някъде направо грозни.Аз заради това уважавам корейските и японските разработчици.Те там такива скрупули нямат.Плесни там красивата мацка,разбира се с огромни "дини",щото там са яко обсебени от женска гръд и грам не им пука.Все отнякъде някой ще мрънка за нещо и то,което е абсолютно ирелевантно.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
<
1
...
506
...
524
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.