Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
507
...
524
>
Rostik79
Цитиране
22 април 2026
Струва ми се, че този тренд започна да спихва. Те тези с халките на носа и лилавите, къси коси са 0,01% от геймърското общество, но са много кресливи и компаниите се подлъгаха да вкарват уоке идеи самоцелно. Съответно тези заглавия се провалиха именно защото 0,01% някакви игри няма да купят, а тези, които обичат гейминга бяха отблъснати (болшинството потребители).

Обаче ми е интересно какви ще са реакциите при новото Метро, за което заявиха, че е силно повлияно от войната. Някои ще кажат сега примерно, че "няма място за политика в игрите".

LethianDream
Цитиране
22 април 2026
Идеята на тая пастърма детайлно беше, че в живота мъжете, които са родители на момичета, не се лензят и лигавят с дъщерите си, както било в Прагмата, едва ли не играта създавала нереални очаквания у мъжете, които нямат деца Но да, смятай колко изтрещяла е тая, щом разглежда РАЗВЛЕКАТЕЛЕН продукт по този начин...
lyubohar
Цитиране
22 април 2026
Той "мъжът" не е ли някакъв робот?
LethianDream
Цитиране
22 април 2026
Май да, ама все пак било "крийпи" така

Съсипвам се от смях, чета коментари за Прагмата, цитирам - "Някакъв ненормалник вчера дойде в книжарницата и искаше да му принтирам малката никаквица..", "Брат, тая малката се озвучава от 29-годишна чернилка" или "Братлета, тая е едно към едно с МЕГАН от филмите"

Докторът да каже дали е робот "бащата", той я е играл детайлно, но сега гледам клипове как й даваш воден пистолет и тя те пръска, така че това си е баш дед симулатор, пардон, дад симулатор

Rostik79
Цитиране
22 април 2026
Жалко, че не се поддържат снимки тук, трябва линка да се отвори :

https://imgur.com/FDG28Hn

The_Doctor46
Цитиране
22 април 2026
lyubohar написа
Той "мъжът" не е ли някакъв робот?
Обратното.Хю е човек,а Диана е робот създадена....няма да спойлвам ако някой иска да я играе.Иначе пистолета,който й подаряваш е част от подаръците,които събираш сред нивата ако ги намериш.Това става в базата.Там си комуникираш повече с нея.Иначе играта си е екшън адвенчър,който акцентира на отношенията между Хю и дроидчето.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
22 април 2026
Еми значи е права женицата, това са си някакви извратенящини

Чета и други анализи, че нарочно Диана била създадена от Капком, за да оправи кризата в Япония с ражданията и повече хора да искат да имат семейство.

The_Doctor46
Цитиране
22 април 2026
Мхм,баш така ще да е.Няма как в гейминг компания да не мислят за раждаемостта в страната. Иначе кое му е извратеното?

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
22 април 2026
Описал съм го горе, създавало грешни впечатления у мъжете без дъщери

Капком са баннали някакъв, който бил възмутен, че Диана била много облечена. Това вече не знам как да го коментирам - "андропедофилия" може би...

The_Doctor46
Цитиране
22 април 2026
LethianDream написа
Капком са баннали някакъв, който бил възмутен, че Диана била много облечена. Това вече не знам как да го коментирам - "андропедофилия" може би...
Лол,WTF?Че тя е на 8 години.Не само да го баннат,а да го докладват на властите.
LethianDream
Цитиране
22 април 2026
8 години за андроид може да не са равни на 8 години за човек. Там железа, износване на ей ая, може да са като кучетата, 7 човешки години за 1 андроидна, което си я прави МИЛФка

Шегата настрана, все повече вървим към това, което е описал Филип Дик във великата книга "Сънуват ли андроидите електроовце", която е реално основата за филма Блейд Рънър..

Трябва пак да си превъртя Detroit Become Human, покрай Прагмата се присетих за нея, ебаси играта, още ми е пред очите сцената в началото като андроидката прислужва в къщата... АБСОЛЮТЕН МАСТЪРПИЙС!

morgoth_srs
Цитиране
22 април 2026
Аз стигнах до порта. Дотук беше супер - ще видим и нататък.

п.п. Отиде ми сънят тази седмица

lyubohar
Цитиране
22 април 2026
The_Doctor46 написа
няма да спойлвам ако някой иска да я играе.

Игра на част от екипа на Nier Automata и доколкото чета и силен RE вайб + соулс елементи? Не виждам вариант да не я играя

The_Doctor46
Цитиране
22 април 2026
lyubohar написа
Игра на част от екипа на Nier Automata и доколкото чета и силен RE вайб + соулс елементи? Не виждам вариант да не я играя
Също така има и Дед спейс елементи,като холограми и документи,които намираш.
morgoth_srs
Цитиране
22 април 2026
Mежду другото бях писал, че не мога да подкарам Resident Evil 4 - старата. Resident Evil 5 пък ми тръгваше, но не можеше да се сейва. След много мъки открих, че причината била в OneDrive и това, че съм пренесъл documents папката там. Мисля, че е допринесло и това, че ми е преименувало папката на кирилица. Та - направих си нов юзер на Уиндоуса без онлайн акаунт. И взе че тръгнаха сейвовете на RE5. Рекох да пробвам и RE4 - и тя си тръгна
<
1
...
507
...
524
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.