Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
508
...
524
>
nightwarrior
Цитиране
22 април 2026
Pragmata-та е супер, а в отношението между Хю и Даяна някой ако вижда нещо нередно, на тоя етап си е чист self-report.

Аз дъщеря нямам, ама имам племенница, която ноември стана на 8 и честно казано отношения ни са доста близки до тези на двамата герои в Pragmata, за жалост племенницата не е толкова добра в хакването, но ще го преживея.

lyubohar
Цитиране
22 април 2026
То па ти щото си толкова добър в стрелянето
The_Doctor46
Цитиране
22 април 2026
lyubohar написа
То па ти щото си толкова добър в стрелянето
Хаха
Аз отключих сега и алтернатвния ендинг.Готиното е,че CAPCOM ти дават шанс да го достигнеш и без да преиграваш играта,тъй като така или иначе няма как да го постигнеш на първо изиграване заради едно условие.Пуска те точно преди последния бос и ти трябва да изпълниш още някои неща,за да го отключиш.Съвсем случайно го направих,а прочетох,че имало и трети ендинг,който е най-лошия,но него лесно може да го направиш и за него няма achievement.Аз така или иначе смятам да я платинирам,което изисква второ изиграване на високата трудност.Въобще обаче не знаех,че някои на вид дребни неща,ти гарантират алтернативния край.Сега като разбрах,още повече ми хареса как са го направили.CAPCOM ftw.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
24 април 2026
Трети ден играя Darksiders III и се кефя супер много. За мен лично май тва е най-добрата от четирите игри, въпреки, че тя е доста по различна и със соулс елементи. Има пъзели, има платформинг тук там, битките са зарибяващи и най-важното има олд скул вайб играта. Доволен съм, но ще се върна да си доиграя и единицата, в която съм доста напред, както и двойката, която играх малко. Четворката ми допадаше заради top down aRPG елемента, но като цяло няма никакво предизвикателство. Може би, би била зарибяваща на co-op.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
24 април 2026
Тройката е стабилно заглавие и не разочарова. За мен втората част обаче ми е любима. До днес все още си слушам някои от яките тракове на Джеспър Кид.
dzhiny
Цитиране
24 април 2026
Доктора сигурно ще се смее, но Darksiders 3 ме дръпна къде повече от Казаня ... но според мен тва е до самия свят и до вкуса на човек.
The_Doctor46
Цитиране
24 април 2026
dzhiny написа
Доктора сигурно ще се смее, но Darksiders 3 ме дръпна къде повече от Казаня ... но според мен тва е до самия свят и до вкуса на човек.
Няма защо да се смея.Тя Darskiders 3 дори не е класически соулс.По-скоро екшън със соулс елементи.На мен доста ми хареса.КазанЯ си е класически соулс и много здрава игра също.Въпрос на вкус.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
26 април 2026
Ясно ми е, че не е класически соулс, то и за тва ми хареса, понеже е разчупена, а в същото време не е лесна. Тя и Кена-та не е типичен соулс и за тва супер много ми допадна.
Около тоя Darksiders 3, така ми се доиграха страите GoW, а то ги нямало за PC, Докторе ;(
Mitko6000
Цитиране
26 април 2026
dzhiny написа

Около тоя Darksiders 3, така ми се доиграха страите GoW, а то ги нямало за PC, Докторе ;(

1 и 2 лесно можеш да ги подкараш с PCSX2. 3 и Ascension с RPCS3, ако имаш добра машина.

Rostik79
Цитиране
27 април 2026
Сега нали готвят римейци на старите GoW. Вероятно ще се появят и за компютър.
The_Doctor46
Цитиране
27 април 2026
Rostik79 написа
Сега нали готвят римейци на старите GoW. Вероятно ще се появят и за компютър.
Едва ли ако ги прави Сони.Те нали ще се отказват от PC портовете,та няма да има в бъдеще.
Rostik79
Цитиране
27 април 2026
Мда, вярно, че излезе нещо, че ще променят политиката от Сони и се връщат на ПС2/ПС3 ерата с "истински" ексклузиви, което е жалко. Надявам се да не се случи в крайна сметка.
Mitko6000
Цитиране
27 април 2026
Цялото нещо май тръгна от слуха, че следващия Xbox ще е хибридно PC, което ще може да подкарва и игри от Стийм. Следователно, би излязло, че 1st party игрите на Сони, ще могат да се играят и на Xbox.

Колкото до това дали наистина ще спрат PC портовете, май натам отива. Имаше слухове, че са разработвали PC версия на Ghost of Yotei и била почти завършена, но в крайна сметка няма да излезе. Death Stranding 2 си беше обявен вече и изелезе, но за по-нататък не се знае.

Rostik79
Цитиране
27 април 2026
Цъкнах малко Warhammer 40К: Space Marine 2. Мисля, че и Любо я беше пробвал. Ами ... има сингъл кампания, но си личи, че просто след като са направили играта с идея за кооп, са решили просто да позволят и сингъл режим, който не бих нарекъл пълноценен.
Имаш мисии, в които примерно трябва да пазиш разни устройства от пълчища извънземни, но същевременно и теб те кълцат постоянно. Трябва да имаш другарче да ти пази гърба, иначе е много тегаво. И като те налази ордата, няма спасение. Ако има ботове, е поносимо, но има и изцяло сингъл мисия.
Графично обаче изглежда добре.
dzhiny
Цитиране
28 април 2026
Вероятно си спомнята тая гад;
<
1
...
508
...
524
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.