Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
509
...
524
>
The_Doctor46
Цитиране
29 април 2026
Играх я на релийза,който беше отдавана,та нищо не си спомням. Ама шефчетата си бяха приятни.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
29 април 2026
Единствено тоя ми даде зор и трябваше да сваля трудността и то не, защото е нещо специално и фазите му не бяха супер елементарни, а защото беше мега нечестно направен. Като цяло разбирам, защо казват че играта е недоизкусурена. Наистина тайминга за доджването е много непридвидим и т.н. и т.н.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
29 април 2026
Сега ми се доигра Дарксайдърс тройката като стана въпрос - гледам, че е само за ПС4 и няма версия за ПС5, нито пач за 60 кадъра, та си викам "как бе, тя не излезе ли малко след дебюта на ПС5, трябва да има ПС5 версия". Да, ама се оказва, че е 2018-та - преди цели 8 години! Все ми се струваше, че е по-скоро, преди 4-5 г. най-много
Ужас просто как лети времето!
The_Doctor46
Цитиране
29 април 2026
Чакаме сега дата за четворката.Тя ще си е в духа на първите две.

Снощи погледах стриймове на Saros.Изглежда,че са вкарали нови неща,комбата е подобрен,а той си беше добър още в Returnal.Този път имаш хъб с NPC-та.Атмосферата си е ток.Единствения минус ми се видяха лицевите анимации.Потресаващо зле са.Ниво Starfield/Andromeda.Чак не ми се вярваше.Ужасни са.Който е харесал Returnal,предполагам ще хареса и тази.Ние на PC обаче няма да я играем.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
29 април 2026
Ние за доста игри страдаме, че ги няма за pc или се чака сумати време... ей тоя Bloodborne, няма да се пробва то се е видяло.
The_Doctor46
Цитиране
29 април 2026
То Bloodborne не е в "твоя" жанр така или иначе.Това беше единствената игра заради,която обмислях навремето да си взема PS4,ама не стигнах дотам.Сони вече няма да портва,та опцията с чакането отпада,щото новия XBOX официално потвърдиха,че ще може да се играят PC игри на него.Това означава,че ако имаш Сони игра в стийм да речем,ще може да я играеш на XBOX,което споредм мен отказа Сони от портовете.Не толкова продажбите и тн.
lyubohar
Цитиране
29 април 2026
Някой не чака ли новия Heroes? Изглежда много в духа на класиката Heroes 3. Демото е чук. Само не разбирам защо напоследък датите за рилийз са всъщност early access. Защо ще ми го обявяват като финална дата, на която играта излиза? И никаква информация за финален рилийз. Сякаш като излезе early access и вече край, приключваме с датите и рилийзите. И в един момент играта просто тихичко излиза от early access - без дата и без никой да е разбрал. Голяма тъпотия е това за мен, случва се с няколко игри вече.
Rostik79
Цитиране
29 април 2026
Е напоследък, напоследък ... от има-няма 15 години я има тази практика за Early access, че май и повече.
lyubohar
Цитиране
29 април 2026
То не самия early access, ами навсякъде по всички сайтове датата за early access се дава като финална дата без да се уточнява.
dzhiny
Цитиране
29 април 2026
Бих го пробвал аз със сигурност. Имам много набити часове в тройката. То този новия Heroes, прилича по-скоро на някакъв римейк, което не е лошо де
Rostik79
Цитиране
30 април 2026
Малко бях позарязал Atomfall последните седмици със "забежки" по Сайбъра, Хоризонта, GoW Ragnarok и няколко други, но се върнах тези дни и вече съм в ендгейма и горе-долу мога да обобщя: геймката е съвсем прилична. Стегната, без излишно надуване на геймплея. Има някоя друга странична мисийка, която се усеща като пълнеж, но бързо се минават. Обаче е направена така, че не знаеш как ще се развие, затова поемаш всяка мисия, която излезе. Някои наглед тривиални мисии, се оказват всъщност цял един клон, който води до отделен край на играта и даже без да се усетя си отрязах единия край. Графично е на прилично ниво, озвучаване и диалог - също. Скромна инвенторна и крафтинг система.
Светът се състои от 3-4 по-големи зони и разни "дънджъни" към тях - мазета, бункери, пещери. Но и най-големите зони се пресичат пеша за 5-6 минути от единия до другия край та не ти става тегаво. Истински fast-travel няма - има по 1 точка в зона, от която пътуваш до останалите (подземна транспортна система) + пътища по краищата на картата, които водят до прилежащите зони.
Голям плюс е, че има истински твърд SAVE когато си поискаш и при това със скрийншот към него - нещо наглед банално и не чак толкова важно, но е голямо улеснение и quality-of-life елемент, който все по-често липсва в днешните игри.
Доволен съм ог играта, макар да няма много потенциал за преиграване.
igra4
Цитиране
30 април 2026
Върнах се отново на асасин крийд шадоус, добра игричка още съм в началато едва на 30-тия час 🤣

Междудругото врътнах уичърец 3 със всички длста 🤣 има няма за 90 часа, нз някой как правят по 300 часа, но за 90 часа минах всички куести плюс сайдовете и почти всички контракти.
Абе има си кусурите ама е добра игрица, заедно с кибера, но са далеч в детайлите от мастодонти като Рокстар и Naughty Dog примерно

lyubohar
Цитиране
01 май 2026
Приключих Hollow Knight: Silksong. Като цяло съм разочарован. Бих дал 8, което е доста надолу спрямо Hollow Knight, който си е 10/10 отвсякъде.

Първо, играта за мен стана играема след активирането на "relax" mod, иначе просто не е забавна. Не знам защо Team Cherry са решили, че всички фенове на първата ще очакват новата да е в пъти по-трудна и фрустрираща. Но аз не съм от тях. И не говоря за босовете - те са добре (освен че са прекалено много и на често). Обаче всеки обикновен моб е позициониран така и бие толкова силно, че понякога елементарна стая с 1-2 обикновени моба ти отнема 3-4 опита, за да се премине. Някак си толерантността към разработчици, които не ценят времето ми, вече е много ниска.

И вторият голям проблем ми е, че е прекалено дълга. Играта е може би 2х по-дълга от първата и съвсем ненужно, според мен. След близо 50 часа игра се оказа, че има още цял един act, който е пълен с яко грайнд (ако искаш да направиш всичко). Мобовете и босовете са още по-трудни, постоянно разкриваш още и още зони и куестове и толкова ми беше писнало и исках да се свършва, че накрая чийтнах с invincible mod колкото да видя края и да я разкарам.

Та така, за мазохисти с безкрайно свободно време вероятно е шедьовър (като качество, арт, музика и атмосфера е все така невероятна), но за мен отиде в грешна посока. Та така, много се надявам с другата ми любима метроидвания - Grime - да не се е случило същото.

The_Doctor46
Цитиране
01 май 2026
Това с трудността го слушах от много стриймъри.Валидна критика си е.Щом си вкарал мод за безсмъртие и си я ръшнал само,за да видиш как е,не ми звучи като 8/10.

Аз си взех този мишешкия шутър Mouse for Hire.Много готин арт,гънплея е страхотен фън,атмосферата,че и сторито не е за изхвърляне.Дотук много ми харесва.Ще видим натам.Само черно белия свят малко взе да не ми допада.Отначало е супер.Все едно си в старите гангстерски филми,но по някое време ми се иска да има малко цвят.Не е толкова болка за умиране.

lyubohar
Цитиране
01 май 2026
Ръшнах я последната 1/4, останалото си го изиграх с кеф (но с мода за "релакс", с който пак си мреш като куче). Тя ако беше под 8 нямаше и да я доиграя, за мен оценка 7 е "на косъм, но не се занимавам"
<
1
...
509
...
524
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.