Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
29 април 2026
Играх я на релийза,който беше отдавана,та нищо не си спомням. Ама шефчетата си бяха приятни.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
29 април 2026
Единствено тоя ми даде зор и трябваше да сваля трудността и то не, защото е нещо специално и фазите му не бяха супер елементарни, а защото беше мега нечестно направен. Като цяло разбирам, защо казват че играта е недоизкусурена. Наистина тайминга за доджването е много непридвидим и т.н. и т.н.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
29 април 2026
Сега ми се доигра Дарксайдърс тройката като стана въпрос - гледам, че е само за ПС4 и няма версия за ПС5, нито пач за 60 кадъра, та си викам "как бе, тя не излезе ли малко след дебюта на ПС5, трябва да има ПС5 версия". Да, ама се оказва, че е 2018-та - преди цели 8 години! Все ми се струваше, че е по-скоро, преди 4-5 г. най-много
Ужас просто как лети времето!
The_Doctor46
Цитиране
29 април 2026
Чакаме сега дата за четворката.Тя ще си е в духа на първите две.

Снощи погледах стриймове на Saros.Изглежда,че са вкарали нови неща,комбата е подобрен,а той си беше добър още в Returnal.Този път имаш хъб с NPC-та.Атмосферата си е ток.Единствения минус ми се видяха лицевите анимации.Потресаващо зле са.Ниво Starfield/Andromeda.Чак не ми се вярваше.Ужасни са.Който е харесал Returnal,предполагам ще хареса и тази.Ние на PC обаче няма да я играем.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
29 април 2026
Ние за доста игри страдаме, че ги няма за pc или се чака сумати време... ей тоя Bloodborne, няма да се пробва то се е видяло.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
29 април 2026
То Bloodborne не е в "твоя" жанр така или иначе.Това беше единствената игра заради,която обмислях навремето да си взема PS4,ама не стигнах дотам.Сони вече няма да портва,та опцията с чакането отпада,щото новия XBOX официално потвърдиха,че ще може да се играят PC игри на него.Това означава,че ако имаш Сони игра в стийм да речем,ще може да я играеш на XBOX,което споредм мен отказа Сони от портовете.Не толкова продажбите и тн.
lyubohar
Цитиране
29 април 2026
Някой не чака ли новия Heroes? Изглежда много в духа на класиката Heroes 3. Демото е чук. Само не разбирам защо напоследък датите за рилийз са всъщност early access. Защо ще ми го обявяват като финална дата, на която играта излиза? И никаква информация за финален рилийз. Сякаш като излезе early access и вече край, приключваме с датите и рилийзите. И в един момент играта просто тихичко излиза от early access - без дата и без никой да е разбрал. Голяма тъпотия е това за мен, случва се с няколко игри вече.
Rostik79
Цитиране
29 април 2026
Е напоследък, напоследък ... от има-няма 15 години я има тази практика за Early access, че май и повече.
lyubohar
Цитиране
29 април 2026
То не самия early access, ами навсякъде по всички сайтове датата за early access се дава като финална дата без да се уточнява.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.