Снощи погледах стриймове на Saros.Изглежда,че са вкарали нови неща,комбата е подобрен,а той си беше добър още в Returnal.Този път имаш хъб с NPC-та.Атмосферата си е ток.Единствения минус ми се видяха лицевите анимации.Потресаващо зле са.Ниво Starfield/Andromeda.Чак не ми се вярваше.Ужасни са.Който е харесал Returnal,предполагам ще хареса и тази.Ние на PC обаче няма да я играем.
Междудругото врътнах уичърец 3 със всички длста 🤣 има няма за 90 часа, нз някой как правят по 300 часа, но за 90 часа минах всички куести плюс сайдовете и почти всички контракти.
Абе има си кусурите ама е добра игрица, заедно с кибера, но са далеч в детайлите от мастодонти като Рокстар и Naughty Dog примерно
Първо, играта за мен стана играема след активирането на "relax" mod, иначе просто не е забавна. Не знам защо Team Cherry са решили, че всички фенове на първата ще очакват новата да е в пъти по-трудна и фрустрираща. Но аз не съм от тях. И не говоря за босовете - те са добре (освен че са прекалено много и на често). Обаче всеки обикновен моб е позициониран така и бие толкова силно, че понякога елементарна стая с 1-2 обикновени моба ти отнема 3-4 опита, за да се премине. Някак си толерантността към разработчици, които не ценят времето ми, вече е много ниска.
И вторият голям проблем ми е, че е прекалено дълга. Играта е може би 2х по-дълга от първата и съвсем ненужно, според мен. След близо 50 часа игра се оказа, че има още цял един act, който е пълен с яко грайнд (ако искаш да направиш всичко). Мобовете и босовете са още по-трудни, постоянно разкриваш още и още зони и куестове и толкова ми беше писнало и исках да се свършва, че накрая чийтнах с invincible mod колкото да видя края и да я разкарам.
Та така, за мазохисти с безкрайно свободно време вероятно е шедьовър (като качество, арт, музика и атмосфера е все така невероятна), но за мен отиде в грешна посока. Та така, много се надявам с другата ми любима метроидвания - Grime - да не се е случило същото.
Аз си взех този мишешкия шутър Mouse for Hire.Много готин арт,гънплея е страхотен фън,атмосферата,че и сторито не е за изхвърляне.Дотук много ми харесва.Ще видим натам.Само черно белия свят малко взе да не ми допада.Отначало е супер.Все едно си в старите гангстерски филми,но по някое време ми се иска да има малко цвят.Не е толкова болка за умиране.