Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
510
...
524
>
lyubohar
Цитиране
02 май 2026
lyubohar написа
То не самия early access, ами навсякъде по всички сайтове датата за early access се дава като финална дата без да се уточнява.

И за да продължим темата - днес четох, че финалната игра се очаква най-рано 2027г., ако не и 2028г. Това на практика означава, че това си е бета версия. Бъгове, липсващи/неработещи механики, счупен баланс, нешлифован UI...Да не говорим че липсват цели фракции, което си е ядрото на играта. В същото време всички големи сайтове извадиха ревюта с оценки като за финална игра. Същото е и по форумите и редит.

Не го разбирам това...Тоест разбирам защо го правят разработчиците, но не разбирам защо медиите и играчите се преструваме, че не е това, което е.

Почнах RE: Requiem. Чук е играта. В началото ми се стори малко дървена FPS камерата и движенията, но с малко настройки се оправиха нещата. Имах притеснения и за смяната на героите, но след старта нещата се поуспокоиха сякаш и не се усеща накъсано. Но като цяло си е добрият стар RE, зарибих се много бързо. Кефи ме, че (засега поне) сталкващите гадове могат да се убият. Трудно е, както и би трябвало, но е възможно и така е много по-яко, отколкото да са безсмъртни - едно от малкото неща, които ме дразнеха в предишните.

The_Doctor46
Цитиране
02 май 2026
Може да си смениш на първо лице ако не ти допада трето.За мен лично ако не е трето лице,не го броя за RE.Два изстрела (в тиквата) с Реквиема на обикновена трудност и три на висока искат сталкващите противници.Това без ъпгрейд,но на висока няма смисъл да си харчиш патроните в началото за тях.В ендгейма има повече смисъл.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
03 май 2026
Не, допада ми, просто дифолтно е адски бавно, но се оправя с настройки. Усещането да те гони нещо във FPS гледна точка е различно
Rostik79
Цитиране
04 май 2026
Пробвах малко Lords of the Fallen, че е в каталога по абонамента на ПС. Интересна концепция с това да има два паралелни свята - предполагам, че ще има разни пъзели с тази механика. Струва ми се някак си много тромаво доджването с кълбото - сякаш има лаг от няколко милисекунди преди да реагира човечето след като си натиснал бутона. Което не е необичайно за жанра. Особено прави впечатление след като бях цъкал GoW Ragnarok скоро, където бойната система е супер-бърза и отзивчива - Кратос реагира на момента, в който му натиснеш бутоните.
Panthers
Цитиране
05 май 2026
Аз пък съм на Saros откакто излезе играта. Нямах много време да играя, но бих първия бос и ми отключи ново ниво и сега се мотая там. Харесва ми играта. Хем е същата, като Returnal, но се усеща и различно.
Rostik79
Цитиране
07 май 2026
Почнах Little Hope от поредицата Dark Pictures - тук поне има няколко зрели хора, не е тийн-слашър като Until Dawn, но пак диалогът е супер-неадекватен на моменти. [ЛЕК СПОЙЛЕР] Уж са изгубени в някакъв Silent Hill-подобен град и търсят помощ, но изведнъж решават, че приоритет им е да спасяват жена от миналото, за която получават някакви видения, WTF! Също така - то градчето изоставено от години, къщите обрасли и се разпадат вече, обаче все влизат в някоя съборетина "да търсят телефон", ахаха! И даже се ядосват като намерят телефон и открият, че няма връзка линията Ем, много ясно, че няма да има, то от десетилетия не живее никой в града, вратите и прозорците зазидани.
Стоят пред някоя съборетина и решават да влязат през прозореца: "Да се разделим да търсим с какво да счупим прозореца." То наоколо всякакви боклуци иначе, па може и с ритник (той прозореца на приземния етаж). Добре, че единият намери един камък, че да счупят стъклото

Засега от тази поредица House of Ashes ми е фаворит.

igra4
Цитиране
07 май 2026
Почнах да играе кримсън десерта по сериозно, доста добра игра, не знам тука защо не се коментира.
BossOfGermany
Цитиране
07 май 2026
@igra4 Вече се е коментирала. Останалите също споделят мнението ти.
dzhiny
Цитиране
08 май 2026
Докторе, е такъв soulslike се обзалагам, че не си играл, а доста го хвалят
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
08 май 2026
Не съм,но може да го пробвам някога ако няма какво да цъкам.Играеш с нещо като триъгълник.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
08 май 2026
Това някак си много ми напомни на това от 1982-ра. Играхме го на Правец 8 и си беше соулс за времето. Едно, че няма сейфове и умираш от един удар и ако се докоснеш даже само до стените на лабиринта, ами и не знаеш каква ти е целта точно, няма упътване как да играеш, няма интернет, а ти си на 8 години някъде

lyubohar
Цитиране
09 май 2026
Минах RE: Requiem. Чук е играта, но все пак не е на нивото на 4,7 или 8 (за мен). Бих и дал твърда 8-ца. Секциите с Леон са си баш RE, другото с Грейс е малко по-сървайвъл, но ми хареса много също. На "normal" играта е една идея по-лесна, отколкото ми се сториха другите игри (които съм играл). Особено босовете падаха много бързо, но пък и аз събирах всичко и се бях назобил кат батка в Парадайз мола. Само малко ме дразнеше постоянното мънкане и заекване на Грейс. Също не разбрах как така всички коли (в началото в града) бяха от 90-те, а Леон караше Кайен 2025-та То ясно, че е продуктово позициониране, но те едва ли не сложили каруци с коне наоколо, че да се отличава Порше-то
The_Doctor46
Цитиране
09 май 2026
Трябвало е да я играеш на Standart Classic.Там има малко повече предизвикателство,но не е някакво трудно.Пробвай на Insanity без бонусите.Те там е баш сървайвъл,особено с Грейс.Иначе Porsche и Hamilton са им спонсори,та си показват доволно електрическия Кайен турбо и часовниците.На сайта на Hamilton може да си купиш същите часовници за 1300 евро женския и около 2000 евро мъжкия.Винаги ми е забавно как от Porsche кръщават най-бързите си електрически коли турбо,като очевидно няма никакво турбо.За мен играта беше по-добре от 7 и 8 честно казано.4 обаче си остава най-добрата.
lyubohar
Цитиране
10 май 2026
Защото е останало исторически, че това са най-бързите модели. Всички го правят - Мерцедес имат модел GT, който нито е купе, нито е със задно предаване, което са характеристики на GT колите Или пък C63 с 4.0 двигател, вместо 6.3 Или 3.0 обозначенията на BMW, които вече са 2-литрови двигатели.

Иначе рекламите ясно, просто в началото в града като се разхождаш с Грейс, се вижда, че всички коли са стари - от 90-те години.

А играта, като се замисля, е точно микс между 7 и 8. Но някак си локациите ми бяха леко предъвкани стари, може би това ме подразни малко. Историята също беше една идея по-постна сякаш. Но играта беше чук де.

LethianDream
Цитиране
12 май 2026
Продължавам да се размазвам на Star Wars Outlaws, специално си я купих за Плейстейшъна, защото играта ме кефеше невероятно много в Гейм Паса! Почнах ново плейтру и бая съм позабравил нещата, все пак не съм я играл вече няколко месеца. Жестока игра! Обикалям си със спийдъра първата планета и си търся яки панталонки, без да бързам, смятам да направя 100% обикаляне по картата този път. ЯДЕНЕТО НА СПЕЦИАЛИТЕТИТЕ С НИКС Е ВЪРХА! Казвал съм го и преди, даже и клипчета съм пускал Кесел Сабак - играта с карти е невероятно готина! Топ игра!

Довечера ще се хвърля на Директива 8020, тези дни ще пиша дали ми е харесала или не.

<
1
...
510
...
524
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.