Силно се надявам от Супермасив вече да са се сетили коя година сме и да не използват Резидент Ивъл-тип фиксираните камери (от старите Ивъли). Наскоро нали играх Little Hope - вървиш с човечето в някаква стая, изведнъж камерата се сменя и посоката, която досега си натискал за вървене напред, се оказва позока за вървене назад и се връщаш пак на предния екран, хаха!
В следващите две игри от поредицата го няма това- просто са по-големи пространства, а не стаи или каюти на кораб.
Новата Директива ще е хорър фантастика в космоса, вероятно ще има препратки към Alien, очаквам да ми хареса
Иначе аз и с Грейс си играх стил "Рамбо" и нямаше проблем. Общо взето всичко изтрепвах, не съм клечал по кюшетата (освен където е било неизбежно).
Явно съм захлупен нърд
Както ми казваше една бивша приятелка - "Да се уточним, аз съм нърд, ти си гийк. Нърдовете искаме да знаем всичко, а гийковете си го знаете"
Любо, то сега повечето мацки са сами на 40+..Котки няма, убеден съм, ще й пречат да играе
Супер - значи нататък вземаш повече оръжия. Сега съм още с патлака на Леон, но само с един патрон и един смотан пистолет с 10-тина патрона.
Мацката си има приятел, впрочем, не е сингъл.
Напомни ми за вица - "Ти заета ли си? .. Не съм... Е, как не си? Кой е човекът до теб на всички снимки?... А, това е съпруга ми... Но с него сме само приятели..."
П.С. Любо е прав,има достатъчно патрони на стандартна трудност,за да избиеш повечето гадове.На insanity е вече друг бира без бонусите,които отключваш след играта.
Rostik79, на Леон патлака го пази за мини-босове и босове.
То какво да го пазя - с един патрон ми го даде скръндзата, който вече издумках ![]()
Абе тегаво си е с момата Ашкрофт, не знам как всичко избивате
Изскочиха ми 3 зомбита по едно време в един коридор, а аз с 3 патрона (за да трупясаш едно, ти трябват поне 5-6). Че едно заобикаляне, че едно криене, а то в съседното помещение, дето уж ще се крия, още зомбита, хаха! И някои, дето си утрепал като се връщаш пак се събуждат да ги ева! Не можеш да прибягваш покрай тях като в Елден Ринг - ако си на една ръка разстояние (а то в коридор ако си няма как иначе), почти винаги се задейства анимация да ме сграбчват и ме гризкат. Евентуално трябва да ги стрелваш в краката - там с 1-2 патрона се препъват и можеш да ги заобиколиш, но си остават пак живи и на връщане пак същото.