Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
511
...
521
>
Rostik79
Цитиране
12 май 2026
LethianDream написа
Довечера ще се хвърля на Директива 8020, тези дни ще пиша дали ми е харесала или не.

Силно се надявам от Супермасив вече да са се сетили коя година сме и да не използват Резидент Ивъл-тип фиксираните камери (от старите Ивъли). Наскоро нали играх Little Hope - вървиш с човечето в някаква стая, изведнъж камерата се сменя и посоката, която досега си натискал за вървене напред, се оказва позока за вървене назад и се връщаш пак на предния екран, хаха!

LethianDream
Цитиране
12 май 2026
Да, в първите им две игри от поредицата- на кораба и Литъл Хоуп- това е много дразнещо.

В следващите две игри от поредицата го няма това- просто са по-големи пространства, а не стаи или каюти на кораб.

Новата Директива ще е хорър фантастика в космоса, вероятно ще има препратки към Alien, очаквам да ми хареса

Mitko6000
Цитиране
12 май 2026
Точно за такива интеркативни приключенски игри, мисля че такъв тип камера е най-подходяща. В римейка на Until Dawn я смениха и беше доста по-зле от оригинала. Лично мнение.
LethianDream
Цитиране
13 май 2026
Снощи трябваше да започна Директивата, след работа седнах МАЛКО да поиграя SW Outlaws и към три часа сутринта се усетих, че е време за сън Имаше поне стотина "pet"-вания на Никс (явно трябва да си взема куче или котка), няколко основни мисии тип "още една мисия и лягам". Класика в жанра. Отдавна не си бях причинявал нещо такова, но Outlaws е чудесна игра и го заслужава. Ограбих Vault-a на фракцията, с която съм в добри отношения
Rostik79
Цитиране
13 май 2026
Аз снощи почнах новия Резидент Ивъл Реквием - съседката ми беше така добра да ми даде диска. Пуснах я на трудност КЛАСИК да видим, въпреки, че не съм класически играч на резидент. Май разликата е само в това, че имаш ограничен брой записи, но пак има автозаписи на някои места. Отново в японски стил диалогът е доста странен - пълен с криндж елементи и Леон ми е малко дразнещ с този тарикатски маниер - направо е някаква почти карикатурна версия на Dirty Harry.
Първоначално като си с Грейс е почти стил Амнезия геймплея - уж имаш някое друго оръжие, но е по-скоро за краен случай. Повече трябва да се криеш и да надхитряш зомбитата. Може би нататък ще имаш повече. Леон пък раздава Жан-Клод шамаро-ритници със завъртане наляво-надясно, отново в доста нереалистичен, но задоволяващ стил.
Като цяло се очертава играта да е яко забавна!
Визуално изглежда отлично.
LethianDream
Цитиране
13 май 2026
Съмнителни сте ми двамата с тази съседка, сигурно и друго ти дава освен дискове

Rostik79
Цитиране
13 май 2026
Яка мацка е - геймърка,платинира почти всички игри, които играе, фен на Стар Уорс (даже ми даде и Outlaws миналата година), у тях е декорирано с плакати на игри, разни мърчове, лампички. Тя самата се носи с едни щедри деколтета (и има какво да покаже), яки татуси има, включително и татус на Call of Duty, на 30 и нещо години ... Общо взето жената-мечта за всеки захлюпен нърд, хаха!
The_Doctor46
Цитиране
13 май 2026
Да бе,мечта,татуси и то на Call of Duty.Не,че ако някоя мацка ми хресва и има татуси ще откажа,просто не са моето нещо.Ако пък са твърде много,е страшно грозно и почвам да бегам,бате.Навремето имаше една известна татуистка-Кат Вон Ди.Нещо от сорта й беше името.Симпатична девойка,ама цялата покрита с татуировки.Страшна отврат.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
13 май 2026
Сама мацка-нърд на 30+...Да бе, мечта...То повече червени флагове от това не знам дали може да има, може би няколко котки?

Иначе аз и с Грейс си играх стил "Рамбо" и нямаше проблем. Общо взето всичко изтрепвах, не съм клечал по кюшетата (освен където е било неизбежно).

LethianDream
Цитиране
13 май 2026
Аз бих я взел на секундата, Рос не знам какво чака, отивай да й искаш сол и пипер

Явно съм захлупен нърд Както ми казваше една бивша приятелка - "Да се уточним, аз съм нърд, ти си гийк. Нърдовете искаме да знаем всичко, а гийковете си го знаете"

Любо, то сега повечето мацки са сами на 40+..Котки няма, убеден съм, ще й пречат да играе

Rostik79
Цитиране
13 май 2026
lyubohar написа
Иначе аз и с Грейс си играх стил "Рамбо" и нямаше проблем. Общо взето всичко изтрепвах, не съм клечал по кюшетата (освен където е било неизбежно).

Супер - значи нататък вземаш повече оръжия. Сега съм още с патлака на Леон, но само с един патрон и един смотан пистолет с 10-тина патрона.

Мацката си има приятел, впрочем, не е сингъл.

LethianDream
Цитиране
13 май 2026
Е, ти не си ревнив, Рос

Напомни ми за вица - "Ти заета ли си? .. Не съм... Е, как не си? Кой е човекът до теб на всички снимки?... А, това е съпруга ми... Но с него сме само приятели..."

The_Doctor46
Цитиране
13 май 2026
Рос,никакви оръжия не взимаш.Леон ги взима.Грейс има патлаци само.В енд гейма има и неща за мятане като молотов и киселина,ама горе долу това е с нея.Има и талисмани,които увеличават щетите,а също така и "инжекции",които могат да увеличат демиджа,кръвта и тн.Иначе Леон има култови лафове в играта.Мен ме кефи какви ги ръси понякога.

П.С. Любо е прав,има достатъчно патрони на стандартна трудност,за да избиеш повечето гадове.На insanity е вече друг бира без бонусите,които отключваш след играта.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
13 май 2026
LethianDream написа
Явно съм захлупен нърд

Не разбираш - аз също съм доста нърд, точно затова не бих искал някой като мен

Rostik79, на Леон патлака го пази за мини-босове и босове.

Rostik79
Цитиране
14 май 2026
lyubohar написа
Rostik79, на Леон патлака го пази за мини-босове и босове.

То какво да го пазя - с един патрон ми го даде скръндзата, който вече издумках
Абе тегаво си е с момата Ашкрофт, не знам как всичко избивате Изскочиха ми 3 зомбита по едно време в един коридор, а аз с 3 патрона (за да трупясаш едно, ти трябват поне 5-6). Че едно заобикаляне, че едно криене, а то в съседното помещение, дето уж ще се крия, още зомбита, хаха! И някои, дето си утрепал като се връщаш пак се събуждат да ги ева! Не можеш да прибягваш покрай тях като в Елден Ринг - ако си на една ръка разстояние (а то в коридор ако си няма как иначе), почти винаги се задейства анимация да ме сграбчват и ме гризкат. Евентуално трябва да ги стрелваш в краката - там с 1-2 патрона се препъват и можеш да ги заобиколиш, но си остават пак живи и на връщане пак същото.

<
1
...
511
...
521
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.