Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
513
...
530
>
LethianDream
Цитиране
15 май 2026
BundyBari написа
PS: Само да добавя, че игрите са сингъл, нямат Pay to Win, или поне аз още не съм го усетил, Roguelike са повечето и само две от тях са платени, но цената им беше някъде общо към 5 евро, когато ги взех.

Има вече и Slay The Spire 2, още не съм стигнал до нея, първата част ми е супер любима!

The_Doctor46
Цитиране
16 май 2026
Взех си вчера Премиум изданието на Forza Horizon 6.Разбира се абонамент на геймпас-а за месец и премиум ъпгрейд бъндъла,че иначе е 120 евра,а на мен така ми излезе около 70-80.Официалната премиера е във вторник.Вчера след работа откарах пет часа.Винаги ми е харсвала Forza-та,а и някак да си джиткам рейсъри ми действа много успокояващо.Типично за Forza, настройките на геймплея са много.Има сума нива на трудност.Има опции дали да превключваш скоростите сам,дали да имаш дори асистент в завоите,ако искаш може да е по-реалистично управлението,ако искаш аркадно.Абе има камара опции.Япония е пресъздадена страхотно.Малко ми е гадно да карам в лявата лента,щото сме си свикнали тук с дясна и чат пат неволно си карам в насрещното Разнообразието от коли е огромно.Естествено започваш с базови модели и постепенно отключваш и/или си купуваш по-наточени коли.Преди състезание може да си настройваш гуми,височина на окачване и тн. и тн. Пак типично за Forza.Не ми харесва интерфейса на играта и почти никога не ми е харесвал.Изглежда като някакъв онлайн магазин.Няма естествено много промени спрямо петицата,освен чисто визуално.Играта върви супер,а даже има клипчета как я цъкат и на 8К с RTX 5090.Само хората с 8GB VRAM ще имат ядове,но извън това е добре оптимизирана.И то проблеми да речем,ще играят с 40-50 фпс ,а не с 70+.Не знам дали някой от колегите тук обича рейсъри.Аз лично само Forza си взимам напоследък.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
16 май 2026
С малкия играхме Forza 4 (тогава беше малък де, и дори не помни) и беше много фън. Тази поредица е някаква мега-консистентна, почти всички части имат много високи оценки. Нормално да не я променят много. С удоволствие бихме покарали на конзолата с два контролера като излезе. Мисля, че има най-високият метаскор за годината (до момента).
LethianDream
Цитиране
19 май 2026
Много скучни и досадни са ми Форцата и Гран Туризмо. Като цяло не съм фен на рейсърите, но определено бих играл някой рейсър с яка и интересна история. Такава в тези игри няма.

Need for speed поредицата поне се опитва нещо да направи в тази посока (с леко съмнителен успех).

Сега е излязла и една нова игрица Screamer, която също се опитва да вкара интересна история в рейсър..

Rostik79
Цитиране
19 май 2026
Изиграх Resident Evil Requiem - много стабилно заглавие бих казал, наслаждавах се доста на геймплея, историята, графиката... Накрая ми показа 19 часа и нещо и мисля, че играта е по-дълга от РЕ2 римейка, 7 и 8. Всъщност май е най-голямата Резидент Ивъл игра, която съм играл. На "Класическа" трудност не бих казал, че е особено трудна. С Грейс пасажите са малко по-тегави и повече стелт и планиране трябва, но пак се минава без особени проблеми.
С Леон имаше 2-3 момента на по-интензивен екшън със засади от доста врагове и ме убиваха на няколко пъти зомбитата. Като че ли VILLAGE ми хареса една идея повече. Нея я врътнах втори път (че даже май и трети като отключих някакви яки пушкала), а Реквиема сякаш нямам засега мерак за ново превъртане - може би най-вече заради тегавите и бавни моменти с Грейс.
The_Doctor46
Цитиране
19 май 2026
История в рейсър?Ако има игри,в които историята да няма грам смисъл,това са рейсъри и спортни заглавия.Не казам,че ще е лошо ако се опитат,но там смисълът е съвсем друг.Да се състезаваш,различни коли,различни типове състезания и тн.Същото е със спортните игри.Важното е самия рейсинг.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
19 май 2026
Навремето имаше NFS игри с прилична история и неслучайно са единствените рейсъри, които съм изигравал докрай.
The_Doctor46
Цитиране
19 май 2026
Играл съм всички NFS игри и не помня прилична история.Имаше период,в който се опитваха да вкарват,но според мен бяха слаби в това отношение. И до ден днешен най-любимия ми рейсър е NFS Porsche.Беше направена много зарибяващо и нямаше естествено никаква история.Сума часове съм потрошил там в сингъл и в мулти.
Rostik79
Цитиране
19 май 2026
lyubohar написа
Навремето имаше NFS игри с прилична история и неслучайно са единствените рейсъри, които съм изигравал докрай.

Това Underground сериите ли беше? Май е от малкото рейсъри, които и аз съм играл, но недоиграл. Имаше сякаш нещо подобно на история. Имаше и готин саундтрак и вървеше на тогавашния ми компютър отлично и хем беше с мега-графика.

nightwarrior
Цитиране
19 май 2026
Most Wanted и Carbon(директно продължение на първата), бяха нелоши рейсинг сторита. Не нещо изумително но да речем на нивото на първите Fast and Furious. Имаше предателства, корумпирани ченгета, а мотивацията да изкачиш стълбата с Most Wanted шофьорите в първата, ме буташе напред с лекота. От по-нови те Payback мисля беше тая с обира, също беше прилична, без да блести.

Хубаво е ако има добро стори/кариера, но и без това може да е фън.

Харесва ми, че тук върнаха прогресиите за гривни. Лека полека изкачваш стълбицата. Единственото което пречи е ако въртиш wheelspins, или имаш ДЛС коли. Да, реално никой не те кара да ги ползваш, можеш да си играеш с тези дето придобиваш постепенно. Ама като ми дава да избера кола, която ми се е паднала от ротативката и реално е по-добра от всичко дето имам в тоя клас... Изборът някак си става труден.

lyubohar
Цитиране
19 май 2026
Rostik79 написа
Това Underground сериите ли беше? Май е от малкото рейсъри, които и аз съм играл, но недоиграл. Имаше сякаш нещо подобно на история. Имаше и готин саундтрак и вървеше на тогавашния ми компютър отлично и хем беше с мега-графика.

Да, май точно те бяха. Не казвам, че са имали невероятна история, но все пак някаква причина да продължаваш, да ъпгрейдваш и т.н. Поршето иначе и на мен ми беше много любимо, но по други причини.

Mitko6000
Цитиране
19 май 2026
Underground 2 се отличаваше с това, че много деца и пубери по това време точехме лиги по Брук Бърк. И до ден днешен не изглежда зле жената. Както се казва, стара чанта ама лачена и ципа ѝ работи.
lyubohar
Цитиране
20 май 2026
Играя Dispatch и не разбирам високите оценки честно казано (2-3 епизода in).

Геймплеят е като много базова версия на игри като X-Com. Предполагам за хора без опит в тоя жанр е ОК, но за мен е прекалено рудиментарно. Все пак е голям напредък за тоя тип игри.

Изборите нямам усещането да играят каквато и да е роля, освен че сменят следващите реплики.

И най-важното - историята, диалозите и хуморът са добри, но нищо кой знае колко невероятно, че да ми говорят за GOTY. Усмихвам се по няколко пъти на епизод, но не се насирам от смях както като гледам спешъл на Ricky Gervais или Louis CK. За хумора приемам, че проблемът е в моите високи очаквания, но все пак...

Озвучаването очевидно е невероятно, предвид каста

LethianDream
Цитиране
20 май 2026
Диспач е много приятна игра, в края (финалния епизод основно) си проличава влиянието на изборите.

Но нямам нещо желание да преигравам след едно превъртане, това говори достатъчно, че не ми е GOTY материал, за разлика от великата 33-ка. Изобщо, напоследък при игрите е като при филмите- като се появи нещо що-годе читаво, почват се едни хвалебствия до небесата. Едно време никой нямаше да й обърне специално внимание при наличието на игри в жанра от класата на The Walking Dead, Tales from Borderlands, Wolf Among Us и т.н.

lyubohar
Цитиране
20 май 2026
Точно, Wolf Among Us беше по-добра. Даже жена ми я "гледаше", а тя не е геймър - толкова беше добра историята.
<
1
...
513
...
530
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.