Аз я почнах, на 1% съм и вероятно на толкова ще си остана. Откачам при липса на журнал и липса на карта, Юбисофт са ми промили мозъка. Такива циганьорщини да ходиш като идиот и да се мъчиш като грешен дявол да вдигаш нива, отдавна не е за мен. Даже туториал няма, оправяй се както намериш за добре
Соулс игрите явно са черпили вдъхновение от тази тъпня.
@dzhiny Като убиваш животинките(а и хора) качваш нива. Като качиш ниво ти качва малко пасивните скокове и ти дава learning points. С тях при инструктори развиваш умения. При Диего(срещаш го в началото) можеш да учиш статове(strenght/dexterity). При другите можеш да научиш специфични неща. Примерно ловец ще те научи как да ловуваш по-добре, някой добър с лъка как да стреляш, мага на магии. За бой с мечове примерно в първия лагер този дето държи Арената може да те научи как да се биеш по-ефективно. На първото ниво ти отключва париране и по-умело боравене с меча(вече няма да си толкова клъмзи и да стискаш one handed меч с двете ръце), на по-високи нива навързваш комбота и т.н.
Бонус, почти чийт е да намериш в стария лагер нпс дето да те води до някой от другите лагери. Ти само го следваш, той избива зверчетата по пътя, а то пак си ти дава experience, аз даже тичах около пътя че да дръпна агро на чудовища дето не ни бяха видели. Има по едно и за двата лагера, даже за новия лагер има 2 npc-та дето минават по различен път. Едното е единия от ловците дето срещаш в самото начало на път към лагера, другото обаче вече не помня кой беше, май Mordrag, ама не съм сигурен. За Swamp лагера беше Baal някой си, ма убий ме не помня.
Ростик,не само това,а и Валкириите на мен ми бяха по-приятни да ги бия отколкото специалните врази в Рагнарок.Ако трябва да съм честен,първия GoW много ми хареса,а втория към края малко по задължения го играх.Не знам,нещо не беше така зарибяваща.
Аз иначе сега играя една игра-Homura Hime.Нещо в духа на Байонета,но по-бюджетна.Много забавна игрица особено за парите,които дадох.
Забравих, че едно време игрите са правени от безживотници за безживотници. Да седиш и да се луташ като изоглавен без път и посока