Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
521
...
530
>
The_Doctor46
Цитиране
08 юни 2026
Те пичовете имат нашия манталитет.Най-голямата държава в света,с най-много природни ресурси,а съм сигурен и,че имат много умни хора,а не са създали поне един приличен телевизор примерно,да не говорим за по-големи неща.Дай им да произвеждат оръжия и да крадат.То навсякъде се краде,ама там в особено големи размери и не се опитват нищо да създават.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
igra4
Цитиране
09 юни 2026
Аха тука някои са умнокрасиви пепейци. По добре да си пишем за игри, не за политика. Украйна е като македония изкуственяци.
Има и други руски игри. Ние руснаците да ги оставим хората са напред много. България няма да съществува след 30-40 години, заради пепе и подобни плужеци и промити либерастични олигофрени
Mitko6000
Цитиране
09 юни 2026
Играчкин, като са толкова напред руснаците, отивай да свириш на Путкин и да се разплащаш в рубли. Просто. И ти си доволен и ние.
Mitko6000
Цитиране
09 юни 2026
Днес приключих с историята на First Light. Като цяло, много добра и свежа игра. Има си своите проблеми, но определено не са големи. 8.5/10 заслужено мога да й дам. Определено ще се върна да преиграя някои мисии и ще се поразровя в TacSim. Надявам се обещаните нови неща от roadmap-а, които IOI показаха да са скоро. И също, ако има продължение, да не го превземат Амазон изцяло.
lyubohar
Цитиране
09 юни 2026
Започнах Ghost of Yotei. Брех, не очаквах да е по-добър от стария. Мислех, че ще е още от същото. А то буквално всичко е по-яко, което не знам как са го постигнали. И май доста са играли RDR2, защото има силен RDR вайб, какъвто преди нямаше. Тя играта си е уестърн на практика. Визуално е уникално яка, вкарали са ден/нощ и въобще време на деня и позиция на слънцето и ефектът е поразителен.
Mitko6000
Цитиране
09 юни 2026
Самурайски уестърн е Йотейката. Което и мен ме радва много. Вместо 2 патлака, 2 катани. Трябва да се върна да я довърша, ама се бях пренаситил от много японско, след AC Shadows.

igra4
Цитиране
09 юни 2026
Йотейката е с класи под тушимата, супер скучна игра, а я взех с очаквания, дали имам 10на часа и я делнах, а Тушимата я бях изринал даже и платина й изкарах…
dzhiny
Цитиране
09 юни 2026
Защо никой не говори за Gothic 1 Remake? Очаквах някакъв хайп из форума около нея...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
nightwarrior
Цитиране
09 юни 2026
Няколко човека споменаваха, че ще я играят. Аз я почнах уикенда и имам 10тина часа. Оригинала не съм го играл(късно стигнах до него и вече ми изглеждаше много остаряло и дървено), но от римейка съм впечатлен. Не те води за носа, изглежда страхотно и наистина усещаш пътуването от 0 до герой. В началото бях тотал щета, вече почвам да раздавам правосъдие. Имаше едни стражи на мост към Новия Лагер, искаха ми пари да ме пуснат, аз им казах да го духат, от тогава като минавам ме гонят да ме убият. Снощи ги оправих и удовлетворението е страхотно.
dzhiny
Цитиране
10 юни 2026
Аз съм съвсем в началото, където трябва да се доказвам пред тия shadows и да имам двубой с някой, обаче тя въобще никви насоки не дава играта, което е яко от една страна. А нямам шанс за победа, убиват ме с 1 удар. Вероятно трябва да вдигна левел, но това без куест линията как се случва? Да бия рандом мобове вероятно.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
10 юни 2026
По някаква причина пак играя сега GoW 2018. Тя ми е нещо като comfort game, когато съм в по-трудни периоди както е сега.
Та не я бях цъкал от няколко години и я сравнявам с Рагнарока и бих казал, че като изключим бойната система, всичко е по-добре направено в играта от 2018. Самата история е по-плътна и консистентна и по-емоционална, по-интимна, диалогът е по-смислен и добре написан, левъл дизайнът е по-добър, има много добър баланс на пъзели, битки и изследване. В Рагнарока всъщност почти няма пъзели - само дето са нацвъкали навсякъде онези отвратителни розови храсти, които трябва да подпалваш и трябва да позиционираш точките на заплаване точно до пиксел иначе не става. Това ме подлудява в тази игра.
Също така установявам, че е и по-трудна като цяло. Пак има места, на които по 5-6 пъти умирам и по 1 час ми отнема да преодолея някоя засада като ти изскачат по 7-8 на куп, а отстрани още двама-трима ти стрелят разни огнени кълбета. Може би защото в Рагнарок Кратос има разширен арсенал и от комбота, и от оръжия и като цяло по-мощен се усеща. Например някои от руническите удари в първата игра Кратос си ги прави директно в боя в Рагнарок.
И въпреки, че е по-семпла от Рагнарока, с по-малък свят, пак е учудващо дълга, без да има усещането за повторяемост.
Освен това Балдур е и страхотен антагонист - много добре написан и изигран.
Още малко да я приключа и ще се върна в Старфийлда.
LethianDream
Цитиране
10 юни 2026
dzhiny написа
Защо никой не говори за Gothic 1 Remake? Очаквах някакъв хайп из форума около нея...

Аз я почнах, на 1% съм и вероятно на толкова ще си остана. Откачам при липса на журнал и липса на карта, Юбисофт са ми промили мозъка. Такива циганьорщини да ходиш като идиот и да се мъчиш като грешен дявол да вдигаш нива, отдавна не е за мен. Даже туториал няма, оправяй се както намериш за добре Соулс игрите явно са черпили вдъхновение от тази тъпня.

nightwarrior
Цитиране
10 юни 2026
Имаш си журнал, карти също има, но се купуват. Като влезеш в стария лагер (първия) веднага в дясно има вендор който ти продава карта за света и за самия лагер. Във втория лагер има един маг, който прави същото, само че за втория лагер.

@dzhiny Като убиваш животинките(а и хора) качваш нива. Като качиш ниво ти качва малко пасивните скокове и ти дава learning points. С тях при инструктори развиваш умения. При Диего(срещаш го в началото) можеш да учиш статове(strenght/dexterity). При другите можеш да научиш специфични неща. Примерно ловец ще те научи как да ловуваш по-добре, някой добър с лъка как да стреляш, мага на магии. За бой с мечове примерно в първия лагер този дето държи Арената може да те научи как да се биеш по-ефективно. На първото ниво ти отключва париране и по-умело боравене с меча(вече няма да си толкова клъмзи и да стискаш one handed меч с двете ръце), на по-високи нива навързваш комбота и т.н.

Бонус, почти чийт е да намериш в стария лагер нпс дето да те води до някой от другите лагери. Ти само го следваш, той избива зверчетата по пътя, а то пак си ти дава experience, аз даже тичах около пътя че да дръпна агро на чудовища дето не ни бяха видели. Има по едно и за двата лагера, даже за новия лагер има 2 npc-та дето минават по различен път. Едното е единия от ловците дето срещаш в самото начало на път към лагера, другото обаче вече не помня кой беше, май Mordrag, ама не съм сигурен. За Swamp лагера беше Baal някой си, ма убий ме не помня.

The_Doctor46
Цитиране
10 юни 2026
Аз съм играл оригиналния Gothic и много се чудя за римейка.В момента има какво да играя,но юли може и да си я взема.Аз много се радвам на игри,които не те водят за ръката.Навремето всяка беше така.Сега има въпросителни по картата,свети,мига нещо,което уж трябва сам да намериш и "любимата" ми жълта боя.

Ростик,не само това,а и Валкириите на мен ми бяха по-приятни да ги бия отколкото специалните врази в Рагнарок.Ако трябва да съм честен,първия GoW много ми хареса,а втория към края малко по задължения го играх.Не знам,нещо не беше така зарибяваща.

Аз иначе сега играя една игра-Homura Hime.Нещо в духа на Байонета,но по-бюджетна.Много забавна игрица особено за парите,които дадох.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
10 юни 2026
"Аз съм играл оригиналния Gothic и много се чудя за римейка.В момента има какво да играя,но юли може и да си я взема.Аз много се радвам на игри,които не те водят за ръката.Навремето всяка беше така."

Забравих, че едно време игрите са правени от безживотници за безживотници. Да седиш и да се луташ като изоглавен без път и посока

<
1
...
521
...
530
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.