Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
523
...
547
>
lyubohar
Цитиране
11 юни 2026
marvel midnight suns е такъв тип игра и е страхотна.
LethianDream
Цитиране
12 юни 2026
Ето тази е страхотната игра (дек билдър), на която бях забравил името, днес погледнах, навъртял съм 60 часа в нея.. Днес сутринта преди работа започнах нов рън..

Препоръчвам! Мега култови са разговорите, на клингонски, защото не са имали пари да дават за озвучение на английски.. Но така играта има невероятно яка атмосфера, хуморът е много свеж, а геймплеят е топ- особено като се караш с някой в някоя negotiation битка

Единият главен герой е пияница и пребива хората с буткилките, които са му останали след пиенето, смял съм се с глас

Отделно можеш да "отслабиш" бос, като го победиш с думи, пада му морала така и се сдухва Също можеш да привлечеш с думи допълнително геройче, което да ти помага в бос битка.

bonchef
Цитиране
12 юни 2026
Някой играл ли Boiling point: Road to hell? А можете ли да ми кажете нещо ново излязло подобно на тази игра?
nightwarrior
Цитиране
12 юни 2026
Far Cry 2 май ти е най-близкото, макар да няма толкова RPG елементи(по спомен Boiling point имаше). 3 вече е по... изчиестена формула, има RPG, но тя си е по чист open world shooter с кули на Ubisoft, но двойката има почти същото усещане по мое мнение.

Допирни точки има със Сталкър серията(интеракцията с различните лагери), но при Сталкър има повече сървайвъл елементи.

Може би от новите Atmofall има сходен геймплей(макар и не същото усещане, а и тя е сай-фай).

Deus Ex игрите са микс от immersive-sim+rpg та също може да се класират като сходни, макар да не са с отворен свят.

bonchef
Цитиране
15 юни 2026
Мда, изброените съм ги играл без Atmofall. Оказа се, че тази игра имала продължение за съжаление също толкова бъгливо, но иначе беше много интересна игра- отворен свят с оръжия, фракции, разни ненормалници, една камара мисии се бъгваха щото си решил, че ще опиташ нещо нестандартно. Към края на играта ми се бъше бъгнал бързия сейф и трябваше да издържа 30 минути без да ме убият до финала. Не ме питайте колко пъти преигравах докато успея. Сега не бих си го причинил. Сега си заплюх Алфа протокол това не съм го играл а изглежда интересно.
The_Doctor46
Цитиране
15 юни 2026
Протокола беше една от най-подценените игри навремето.Отдавна съм я играл,но си спомням,че беше много добра,а критиците доволно я насолиха тогава.Не знам как ще стои в днешно време обаче.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
15 юни 2026
Алфа Протокол е добра игра, но главно зарди концепцията и историята - шпионско RPG. Като игра, е доста бъгава и доста назад, в сравнение с други стелт игри, дори и от онова време.

Но пак си струва да се играе. Определено няма такава игра точно като нея.

Mitko6000
Цитиране
15 юни 2026
Аз вчера си купих Directive 8020 на Supermassive Games, докато бях в София. Помня че бях гледал трейлър, после забравих, че ще излиза. Фен съм на Until Dawn (оригинала) и The Quarry, а и като гледам има много вдъхновение от The Thing и Alien, така че определено ще се цъка.
LethianDream
Цитиране
16 юни 2026
Приятна е Директивата, основното вдъхновение са Alien и филма Life. Има доста стелт секции, освен типичните избори За съжаление, няма най-любимото ми нещо в този тип игри, да се криеш и да правиш QTE

В друга новина, Нинджа Тиъри са закрити, така че нова Сенуа няма да има, поне такива са слуховете Закрити са и пичовете, които направиха South of Midnight...

https://x.com/tomwarren/status/2066631719545917594

Mitko6000
Цитиране
16 юни 2026
Дейба, още едно компетентно студио си замина.
The_Doctor46
Цитиране
16 юни 2026
Това е заради новата шефка на XBOX.Тя се е заела сега да реформира.Намали абонаментите,прекръсти Microsoft Gaming на просто XBOX,смени логото и каза,че няма да допуска AI да разработва игрите им.Явно е решила,че определени студиа не им вършат вече работа.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
16 юни 2026
Не знаех, че На Юг от полунощ е на същото студио, което правило We Happy Few, която беше доста оригинална игра. Също и Контраст има добри идеи (първата им игра). South of Midnight ми изглежда някак си по-генерична и обикновена като погледах клипчета с геймплей, но може и да греша. Чета, че е била добре приета, награди разни ...
LethianDream
Цитиране
16 юни 2026
Игричката беше супер, но явно не се е продала в желаните МИЛИАРДИ бройки и сега зачеркват студиото.
После ревем защо игрите стават все по-дженерик и няма оригинални идеи. Е как да има? Няма как да има... Пусни си четвърта част на Уичъра, пусни си едно и също като всяка година мулти- Батълфилд, КОД или Fifa и си свиркай
igra4
Цитиране
17 юни 2026
Ако верно тва студио е правило тия игри си е за закриване. Мечтата ми е да няма инди игри и такива студиа за цоцане и лесни платина и да ми флудят стора с тъпотии. Отварям и само като видя обложката на играта и ми става лошо. Който е кадърен да ходи в студио и да прави качествени игри, който неможе да бози там скриптове за пари и толкоз.
Toxic VI
Цитиране
20 юни 2026
igra4 написа
Ако верно тва студио е правило тия игри си е за закриване. Мечтата ми е да няма инди игри и такива студиа за цоцане и лесни платина и да ми флудят стора с тъпотии. Отварям и само като видя обложката на играта и ми става лошо. Който е кадърен да ходи в студио и да прави качествени игри, който неможе да бози там скриптове за пари и толкоз.

По принцип си прав, колега.

Единици са игрите, създадени от малки независими студиа, които заслужават някакво внимание.

<
1
...
523
...
547
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.