Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
524
...
547
>
Toxic VI
Цитиране
20 юни 2026
А иначе по темата - не бях играл GTA Online с години и сега си сложих Enhanced изданието. Обаче какво да кажем - вече си й личат годините на тази игра. Имам за минаване няколко обира и мисии и после ще чакам новия обир юли, след което я оставям окончателно.
The_Doctor46
Цитиране
22 юни 2026
Аз тези дни си цъках Shape of Dreams.Това е hades подобна игра,с много по-дълбоки билдове.Супер зарибяваща.Има 8 Travelers,демек геройчета,всеки със собствените си умения.Започваш с двама отключени и в последствие се отключват другите.Има маса умения.Активни,пасивни колкто щеш.На мен лично повече ми харесва от hades някак,а в нея имам едни 120 часа.Ако някой обича подобен тип игри,може да й хвърли едно око.Да не говорим,че беше и супер евтина.Издател е NEOWIZ,създателите на Lies of P.Аз я играя на предпоследна трудност и си е предизвикателна,особено ако не ти пуска готини умения още в началото.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
23 юни 2026
Аз почнах тези дни Lost Eidolons. Много свежа игричка, тактически походови битки. Интересното е, че е създадена от корейци, но всички герои са с европеидни черти. Сюжетът и историята са класически meh, но геймплеят си ме радва на макс. Доколкото разбирам, играта има и продължение, което смятам да си взема, след като я превъртя. Може би е леко елементарна спрямо други подобни игри, но си има очарованието.

Любо, хвърли й едно око, предполагам, че ще я оцениш

lyubohar
Цитиране
23 юни 2026
Ще я видя, мерси.
dzhiny
Цитиране
24 юни 2026
https://prnt.sc/9ZFs6G_jtvnA
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
dzhiny
Цитиране
24 юни 2026
Lethian, Lost Eidolons: Veil of the Witch ли визираш, че и аз отдавна я бях мернал и мислих да я пробвам?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
24 юни 2026
Да, точно нея, тя е продължението на Lost Eidolons.
igra4
Цитиране
24 юни 2026
Физическото издание на GTA 6, ще е кутийка с код 😁То без тва дигиталка щях да я взимам, няма нужда Рокстар само да плащат за дискове, но които даже играта няма да се побере.
igra4
Цитиране
25 юни 2026
Ultimate edition-a получаваш достъп до три бизнеса, само за тоя едищън и още куп екстри. Ппц не харесвам едишъни, където ти дават оръжия, щото един вид е бууст преди да си ги заслужиш, но няма как да се лиша от магазини и бизнеси само за тоя едишън. Евала на Рокстар знаят как да си заработят още 20 евро отгоре 😀
bojosan
Цитиране
25 юни 2026
igra4 написа
Физическото издание на GTA 6, ще е кутийка с код 😁То без тва дигиталка щях да я взимам, няма нужда Рокстар само да плащат за дискове, но които даже играта няма да се побере.
Значи няма препродаване ако не те изкефи играта - вечно твоя. Това че аз няма да я купя ( поне не на преордер)Рокстар бълха ги ухапала, но много хора ще се откажат при тоя вариант. Не съм GTA фен, имам превъртяна само четворката от всички, на петицата имам не повече от половин час игра, просто не е мой тип, не казвам че няма да я купя, но първо искам да изгледам реален геймплей. Щото ако е още от същото просто няма смисъл да си хвърлям парите. ПП. Това с кутийката е малоумно. Защото има транспорт, логистика, разходи за производство на кутийка, нещо ми се губи смисъла за една седмица разлика.
Rostik79
Цитиране
25 юни 2026
Още от същото ще е Божо, какво да е? ГТА 3/Vice/San A/4/5 - все гангстерски екшъни с бандюги в главната роля. И хората това очакват, така че смяна на формулата няма да има и не е и нужно да има. Най-много да вкарат някакъв build simulator елемент да си строиш имения или нещо такова.

Да, това с код в кутийка наистина е малко шизофренично - уж да ти даде илюзията, че "притежаваш" някаква пластмаса да ти стои на шкафа. Всякакви фетиши имат хората.

LethianDream
Цитиране
25 юни 2026
Аз като нелогичен и ненормален човек не разбирам защо човек трябва да си продава играта, след като я изиграе. Последните години купувам всичко само и единствено дигитално, изобщо не се занимавам с дискове, които да се драскат и да не тръгват и да трябва да ги трия като ненормален. Има си различни трудности всяка игра, аз не съм като Любо да съм длъжен да превъртя дадена игра и да мина по всички пътища от едно изиграване.
Та това с продаването ми е странно. Но аз съм нелогичен човек, нямам жена и деца, които да ми харчат парите и затова го карам баровската
Поръчвам си Ултимативното издание на GTA6 на 19.11 сутринта и почвам да я играя през нощта, без да чакам педерасите от Озон кога ще ми доставят опикания и дефектен диск. Чиста работа. Ако не ми хареса, ми е през кура, че съм изгорял с едни 100 евро, които ги давам всяка седмица само с едно влизане в супермаркета за храна... Малките габровски душички да си броят стотинките, не ме вълнуват.
Mitko6000
Цитиране
25 юни 2026
Аз никога не си продавам игри, които съм изиграл. Винаги си ги пазя. Продавам тези, които съжалявам, че съм купил. Като например Until Dawn римейка.
lyubohar
Цитиране
25 юни 2026
Аз лично никога не си купувам игри на дискове, които бих продал На дискове купувам само игри, които са доказано велики в моите очи (в повечето случаи изиграни дигитално или на PC) и ги взимам по-късно на ниска цена и то само, за да ми стоят в колекцията на стойката до телевизора.

Трябва да призная, че имам няколко ценни за мен дискове, за които съм дал нелогично много пари. Например "правилния" диск на Outer Wilds с DLC-то, тъй като навсякъде се продава объркан диск, на който DLC-то липсва. Също за Grime дадох доста пари да поръчам азиатското издание от US, тъй като в Европа го няма. Наскоро така се сдобих и с PS4 изданието на Disco Elysium, което е много трудно да се намери вече. Чакам го всъщност все още. PS5 изданията в момента се продават по 150 евро диска Така че донякъде за някои от игрите това е и инвестиция с висока възвращаемост някой ден, но аз не ги купувам заради това.

nightwarrior
Цитиране
25 юни 2026
И аз не си продавам игрите, но има и други плюсове на физическо копие. Можеш на теория да инсталираш и играеш, дори да нямаш нет(макар с ден 1 пачовете е съмнително).

Аз обикновено вземам диск като има нещо по-специално, примерно за Ghost of Tsushima имаше готина метална кутия. За Elden Ring плакат, значки, книжка.

Много се чудя за GTA, не съм огромен фен на поредицата. Превъртал съм май само старите(3, Vice City, San Andreas). А имам и подозрения как ще върви на обикновения PS5. Ще изчакам ревюта и ще видя. То геймплея като цяло е ясен, ама ако е 30 фпс или много компромисен 60, направо ще чакам PC версията догодина, хем ще ми е по-евтино от някой сайт за ключове.

<
1
...
524
...
547
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.