Ростик, спиш! Отдавна трябваше да си изиграл един леглови мултиплеър с нея! Това, че има приятел не е фактор! Ще го издебнете да е навън и ще я разстреляш от първо лице
Пък иначе, когато излезе. Не ми е на дневен ред, ако ще и по-късно излезе. За теб знаем, че обичаш религиозно да дудукиш на Рокстар. ![]()
А GTA за мен не е просто няква игричка като другите за консумация и да я забравим.GTA е културен и социален феномен, ппоизведение на изкуството, много повече от няква си игра.
Ми, да ти кажа, малко са игрите от поредицата от които помня нещо.
Само от Vice City и San Andreas, с които израстнах, и 4-ката.
GTA IV беше перла в поредицата,фокато петицата ставаше единствено заради онлайн режима.
Буквално всяка игра излиза и в дигитална версия, търсиш под вола теле някакви проблеми да се оплакваш. Е го и играча, тоя умствен инвалид, видял оня фейк скрийншот на уж Р* съпорта и го приел веднага за чиста монета, ма иначе страшен разбирач все се пише ![]()
Честито на печелившите и един среден пръст за Сони! Явно след тази дата ще минавам на комп за новите игри.
Пък на 5-цата ще си цъкам всичко което съм събрал на диск и от разпродажби в PS Store.
През 2013, Майкрософт бяха тръгнали по същия път, но се сещаме какво стана.
Почнаха и меметата-
2006- баси яката книжка към диска, 2016- къде ми е яката книжка към диска?, 2026- къде ми е диска?