Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
525
...
547
>
Mitko6000
Цитиране
25 юни 2026
Физическо копие няма да има, така че аз ще си чакам PC версията. Да си купувам празна кутийка с код, не благодаря.
Rostik79
Цитиране
25 юни 2026
Да се приключва с тези физически и полу-физически копия (с код в кутийка), че само място им търся
Иначе не е лошо, че си менкам игри със съседката - поне 4-5 игри съм изиграл от взети назаем дискове, което ми е спестило известни пари. Не всички сме като Летиан да си харчи без да се замисля
LethianDream
Цитиране
25 юни 2026
Бедняк! Ама с хубава съседка!

Ростик, спиш! Отдавна трябваше да си изиграл един леглови мултиплеър с нея! Това, че има приятел не е фактор! Ще го издебнете да е навън и ще я разстреляш от първо лице

igra4
Цитиране
25 юни 2026
На пеце пък няма физически копия от 20г. За Пеце не я чакайте по рано от 2028г.
Mitko6000
Цитиране
25 юни 2026
Никой не е казал, че има физически копия за PC игри. И не е от 20 години, всъщност. Последните физически PC игри бяха към 2017 година.

Пък иначе, когато излезе. Не ми е на дневен ред, ако ще и по-късно излезе. За теб знаем, че обичаш религиозно да дудукиш на Рокстар.

igra4
Цитиране
25 юни 2026
Физикала на гта ще има диск, обявиха го.

А GTA за мен не е просто няква игричка като другите за консумация и да я забравим.GTA е културен и социален феномен, ппоизведение на изкуството, много повече от няква си игра.

bojosan
Цитиране
25 юни 2026
Е, това е добре, ще има време за размисъл 😁. Сигурно ги е страх да не изтече геймплей а да я хакват няма как щото за комп няма да излиза скоро май.
Mitko6000
Цитиране
26 юни 2026
igra4 написа
А GTA за мен не е просто няква игричка като другите за консумация и да я забравим.GTA е културен и социален феномен, ппоизведение на изкуството, много повече от няква си игра.

Ми, да ти кажа, малко са игрите от поредицата от които помня нещо. Само от Vice City и San Andreas, с които израстнах, и 4-ката.

BossOfGermany
Цитиране
27 юни 2026
igra4 написа

Братле принципно те уважам, но да твърдиш че GTA VI е произведение на изкуството е меко казано банално.

GTA IV беше перла в поредицата,фокато петицата ставаше единствено заради онлайн режима.

hyper
Цитиране
28 юни 2026
Rostik79 написа
Да се приключва с тези физически и полу-физически копия (с код в кутийка), че само място им търся
Иначе не е лошо, че си менкам игри със съседката - поне 4-5 игри съм изиграл от взети назаем дискове, което ми е спестило известни пари. Не всички сме като Летиан да си харчи без да се замисля

Буквално всяка игра излиза и в дигитална версия, търсиш под вола теле някакви проблеми да се оплакваш. Е го и играча, тоя умствен инвалид, видял оня фейк скрийншот на уж Р* съпорта и го приел веднага за чиста монета, ма иначе страшен разбирач все се пише

LethianDream
Цитиране
01 юли 2026
Дисковете приключват на 1 януари 2028 гпдина, официално изявление от Сони, че новите игри след тази дата ще излизат само дигитално!
Mitko6000
Цитиране
01 юли 2026
https://blog.playstation.com/2026/07/01/physical-disc-production-ending-in-january-2028-for-new-games-releasing-on-playstation-consoles/

Честито на печелившите и един среден пръст за Сони! Явно след тази дата ще минавам на комп за новите игри. Пък на 5-цата ще си цъкам всичко което съм събрал на диск и от разпродажби в PS Store.

LethianDream
Цитиране
01 юли 2026
Ми аз нямам диск в Про-то, така че всичко ми е дигитално вече
Mitko6000
Цитиране
01 юли 2026
Кой както се уреди. Ако настане бунт против това, може пък и Сони да си отменят решениято, знае ли човек?

През 2013, Майкрософт бяха тръгнали по същия път, но се сещаме какво стана.

LethianDream
Цитиране
01 юли 2026
Няма как да спреш гората да се разлиства, това е най-хубавото за компаниите- плащаш въздух, който не е твой реално. Това беше целта- да няма физически издания.

Почнаха и меметата-

2006- баси яката книжка към диска, 2016- къде ми е яката книжка към диска?, 2026- къде ми е диска?

<
1
...
525
...
547
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.