Освен това ще има компании, които ще продължат да печатат дискове (по-скъпи), за който иска да плаща - просто няма да е поръчано от компанията-автор. Както и сега го има и някои дискове се препечатват и преиздават от трети компании, аз имам такъв диск.
Сега се чудя какво да играе, мисля да направя Pre-order на AC Black Flag, но не знам дали има много битки с кораби и управеление на такива? Не съм фен на корабни битки и не искам да се окаже че 50% от играта е такава. Някой може ли да подскаже?
Много се радвам, че ти харесват толкова. И двете са феноменални и много зарибяващи игри, нарочно избягвам да мисля за тях, защото ще почна пак да правя рънове и всичко отива по дяволите
Напредването е бавно, това е идеята, на моменти са много трудни, бих ги сравнил дори със соулс игри като трудност.
А Бебето-урод в двойката...не знам, това ми е най-любимия мини бос евър!
Пак ми се доигра
Аз си купих за някакви жълти стотинки MindsEye, ама ме е страх да я пусна, като гледам как я хейтят
Тези дни ще се прежаля да я пробвам
Върнах се на Ghost Recon: Wildlands, бях я позабравил, а играта си е супер, та си разцъквам лежерно из Боливия
Направих си едно чернокожо пиченце със сини очи и ги пуцам с него ![]()
Отделно започнах Slay The Princess, но нещо никак не съм впечатлен. Едва ли не оценките я показваха като страхотна игра, а тя ми доскуча за по-малко от половин час.
Докторе, предполагам, че не си я играл, само си чел ревюта на разни олигофрени
Еми, и аз така четох възторжени рецензии за Slay The Princess и играта ме изненада изключително неприятно.
Иначе аз си взех вчера Metroid Dread,на физическо копие да си я имам.