Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
526
...
547
>
lyubohar
Цитиране
01 юли 2026
Няма как да стане бунт, това е все едно да вдигаме бунт, че са ни взели видеокасетите или аудиокасетите. Аз затова купувам повечко дискове на любими игри, за да ми остане колекция. Позитивното е, че ще се пестят пари, защото сега много игри ги имам два пъти

Освен това ще има компании, които ще продължат да печатат дискове (по-скъпи), за който иска да плаща - просто няма да е поръчано от компанията-автор. Както и сега го има и някои дискове се препечатват и преиздават от трети компании, аз имам такъв диск.

The_Doctor46
Цитиране
01 юли 2026
Аз не съм купувал игра на диск от 2015 мисля.Вече 11 години.Майсторската раса отдавна сме дигитални. Аз също много обичах физическите копия обаче.Някак усещането беше друго.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
BundyBari
Цитиране
05 юли 2026
Искам да благодаря на LethianDream затова, че писа тук мнение за играта Darkest Dungeon. Видях я намалена в PS Store и си викам "Я чакай да я пробвам, щом я хвали толкова", а и в жанр, който мен ме кефи. От няколко дни само това играя, даже ми прецака Световното по футбол, нямам време да гледам мачовете заради нея.
PS: След като пробвах първата част, веднага купих и втората, че и тя е на оферта, не знам за колко време се изиграват, но аз доста бавничко напредвам, та скоро май няма да цъкам друго. Препоръчвам.
tenga
Цитиране
06 юли 2026
Младежи, аз още се мъча на Crimson Desert или по-скоро чаках търпеливо всеки ден пач който ще оптимизира играта и ще я направи играема за конзола, но уви след вчера се отказах. Изгубих всякакво търпение с тия малоумници които пускат пачове с ново съдържание всяка седмица, но така и не оправиха fps drop-a. За какво по дяволите ми е това ново съдържание като не мога да изкарам едни нормални 60 fps. След най-новият пач 1.13 играта буквално започна да ми дропва fps-a абсолютно навсякъде, без дори да съм в голям град или да има меле. Приключих с тая боза.

Сега се чудя какво да играе, мисля да направя Pre-order на AC Black Flag, но не знам дали има много битки с кораби и управеление на такива? Не съм фен на корабни битки и не искам да се окаже че 50% от играта е такава. Някой може ли да подскаже?

Mitko6000
Цитиране
06 юли 2026
Ако си играл оригиналния Black Flag, би трябвало да имаш идея. Ако не, играта се развива в т.нар. "Златна ера на пиратството" на Карибите. Корабните битки са една от основните части. Корабът също е основният метод на транспорт между различните локации.
The_Doctor46
Цитиране
06 юли 2026
В отигинала си имаше корабни битки.Дали са били 50% от играта?Не,имаше доста,но не вярвам да са били чак толкова.Не съм засичал обаче.В римейка няма как да знаем какво количество време са отделили за тях.Моя съвет е да изчакаш да излезе и после решавай.Особено за игра правена от Юби.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
tenga
Цитиране
06 юли 2026
Не съм играл оригиналната игра, но ако основното е корабни битки то тогава по-скоро ще пропусна. Май ще заложа или на Red Dead Redemption 1 (PS5) или на Ghost of Yotei.
LethianDream
Цитиране
06 юли 2026
BundyBari написа
Искам да благодаря на LethianDream затова, че писа тук мнение за играта Darkest Dungeon. Видях я намалена в PS Store и си викам "Я чакай да я пробвам, щом я хвали толкова", а и в жанр, който мен ме кефи. От няколко дни само това играя, даже ми прецака Световното по футбол, нямам време да гледам мачовете заради нея.
PS: След като пробвах първата част, веднага купих и втората, че и тя е на оферта, не знам за колко време се изиграват, но аз доста бавничко напредвам, та скоро май няма да цъкам друго. Препоръчвам.

Много се радвам, че ти харесват толкова. И двете са феноменални и много зарибяващи игри, нарочно избягвам да мисля за тях, защото ще почна пак да правя рънове и всичко отива по дяволите Напредването е бавно, това е идеята, на моменти са много трудни, бих ги сравнил дори със соулс игри като трудност.

А Бебето-урод в двойката...не знам, това ми е най-любимия мини бос евър!
Пак ми се доигра

Rostik79
Цитиране
06 юли 2026
Аз само да кажа, че вече повече от седмица не съм геймил и 5 минути. Не, че нещо бойкотирам или умишлено се въздържам, а просто такова стечение на обстоятелства. Гостита, срещи, мачове, пътувах до Варна, после обратно в Шумен (където по принцип живея), после едно пътуване до София за концерта на Дюран Дюран, после обратно към Шумен и директно пък оттам пак за Варна (там пък е приятелката ми) и днес чак, освен ако не реша пак към Варна след работа, може и да се прибера у нас за първо спане от седмица насам и малко да погеймя
Ама лятото така - приключения. На 11-ти съм на концерт на Лили Иванова пак във Варна, понеже не можах да откажа на майка ми, какво да се прави. Ще я изтърпя за пореден път Жалко, че в същия ден ще изтърва SNAP (или каквато версия е сега), които заедно с някакви други ще имат шоу в Шумен.
LethianDream
Цитиране
06 юли 2026
Ще наваксаш есента и зимата, има време.

Аз си купих за някакви жълти стотинки MindsEye, ама ме е страх да я пусна, като гледам как я хейтят Тези дни ще се прежаля да я пробвам

Върнах се на Ghost Recon: Wildlands, бях я позабравил, а играта си е супер, та си разцъквам лежерно из Боливия Направих си едно чернокожо пиченце със сини очи и ги пуцам с него

Отделно започнах Slay The Princess, но нещо никак не съм впечатлен. Едва ли не оценките я показваха като страхотна игра, а тя ми доскуча за по-малко от половин час.

The_Doctor46
Цитиране
06 юли 2026
MindsEye?Are you fucking kidding me? Тази игра си е почти SCAM.Жълтите стотинки не те оправдават,че си я купил.Дори да ти плащаха,пак не си заслужава времето,което евентуално ще изгубиш.
Mitko6000
Цитиране
06 юли 2026
Не съм я играл, но и по-лоши игри съм виждал. Имах подобна случка с The Quiet Man преди 1-2 години. Май струваше към 2 лева като я купих. Като се сетя колко зле беше, чак изпитвах емоционална болка накрая. Но я превъртях.
LethianDream
Цитиране
06 юли 2026
Аз харесвам траш неща, може да ме изненада изключително приятно.

Докторе, предполагам, че не си я играл, само си чел ревюта на разни олигофрени

Еми, и аз така четох възторжени рецензии за Slay The Princess и играта ме изненада изключително неприятно.

The_Doctor46
Цитиране
06 юли 2026
Гледах,гледах и то доста.Един от стриймърите,които следя.Даже я изкара до половината.Това си е майтап игра.Ако има класация на най-лошите игри в историята,тази ще присъства и то в челото.

Иначе аз си взех вчера Metroid Dread,на физическо копие да си я имам.

Rostik79
Цитиране
06 юли 2026
Ghost Recon: Wildlands - това не е ли само кооп/мулти или има и сингъл кампания?
<
1
...
526
...
547
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.