Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
527
...
547
>
LethianDream
Цитиране
06 юли 2026
Кооп е по принцип, но аз си цъкам сингъл, общо сте 4 човека отбор, но аз си я играя сингъл, просто те са ботове, които ми помагат. Има готин шутинг от първо лице, приятно возене, солидно количество екшън престрелки, доста странични неща за правене, постепенно отваряш скилове, супер игричка, типична за Убисофт.
lyubohar
Цитиране
06 юли 2026
The_Doctor46 написа
Иначе аз си взех вчера Metroid Dread,на физическо копие да си я имам.

Игра ли я?
The_Doctor46
Цитиране
06 юли 2026
lyubohar написа
The_Doctor46 написа
Иначе аз си взех вчера Metroid Dread,на физическо копие да си я имам.

Игра ли я?
Все още не са ми я докарали.Днес или утре,ама знам,че е страхотна,та нямам търпение.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
06 юли 2026
Супер е, да, приятно! Аз със Cemu я играх (или някакъв друг емулатор беше) и вървеше на чук.
The_Doctor46
Цитиране
06 юли 2026
Благодаря.Да,спомням си ,даже ти тогава ми я препоръча,но аз винаги съм искал да си взема суич за мобилен гейминг и не исках да я пробвам с емулатора.Все не стигах да си купя,та сестра ми ми подари накрая.Утре чак ще дойде и след работа ще мога да поцъкам.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
06 юли 2026
Било е писано значи
Rostik79
Цитиране
08 юли 2026
Докато си цъкам Старфийлда, няма как да не я сравнявам със Сайбърпънк 2077 - различни са като жанрове много, разбира се, но има локации, където сравнението се самоналага - най-вече на НЕОН (Старфийлд) и разни дискотеки и клубове. Говоря графично, за геймплей няма каво да сравняваме.
В някои случаи в Старфийлд има много повече обекти на екран - всякакви кутийки, книги, чаши, химикалки, опаковки с храна... и всичко е някакъв обект, който можеш да вземеш, преместиш, консумираш... Обаче Сайбъра бие с по много по начина, по който управляват светлината, дим от запалена цигара, разни частици, летящи из въздуха, светлината от премигващ телевизор или неонова реклама... Всичко се усеща много по атмосферно, интимно и органично, докато в Старфийлда всичко е доста по-стерилно и чисто, макар чисто като резолюции и текстури като цяло да не е зле.
Mitko6000
Цитиране
08 юли 2026
Не съм цъкал Starfield, но определено мога да се съглася. Cyberpunk винаги е имала убийствена атмосфера. Прекарвал съм часове дори просто да си ходя по улиците на Night City нощем и да разглеждам.
BloodDagger
Цитиране
10 юли 2026
Cyberpunk за мен все още си остава най-впечатляващата игра, когато става въпрос за осветяване. Всичките и режими от стандартна растеризация то path tracing изглеждат много добре. Единствено ме е яд, че CDPR минават на UE5 за бъдещите си заглавия; трябваше да си държат и подобряват REDengine.
lyubohar
Цитиране
10 юли 2026
Някой играе ли Black Flag Resynced, никой нищо не казва...
Rostik79
Цитиране
10 юли 2026
BloodDagger писа в темата за Нека бъде гейминг, че я е почнал и е доволен.

Аз със сигурност ще я взема по-нататък. Отзивите са доста положителни. Взели са едно от най-хвалените и обичани заглавия от франчайза и освен, че е напълно пренаправено с красив енджин, са вкарани и множество Q-of-L подобрения и дори съдържание. При това идва на цена 50 евро.

The_Doctor46
Цитиране
10 юли 2026
Е,как бе,Любо.BloodDagger е написал отзиви в "нека бъде гейминг".
lyubohar
Цитиране
10 юли 2026
Да, видях там, но някак си очаквах по-бурен coverage
The_Doctor46
Цитиране
10 юли 2026
Аз бих я пробвал,защото Black Flag навремето ми хареса,ама сега нали Metroid-a цикля,та по-натам.
Mitko6000
Цитиране
10 юли 2026
Аз я играя. Като цяло, добра е. Има си своите кусури, разбира се, но за момента ми е по-приятна отколкото оригинала беше първият път като я играх.

Бонус точки за това, че играта дойде с карта на карибите и доста приятен art book. Няма такива неща в игрите в днешно време.

<
1
...
527
...
547
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.