Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
528
...
547
>
Rostik79
Цитиране
10 юли 2026
Mitko6000 написа
Бонус точки за това, че играта дойде с карта на карибите и доста приятен art book. Няма такива неща в игрите в днешно време.

Това стандартната версия ли?
Сега проверих - това е Launch версията, която обаче е и на същата цена.

Mitko6000
Цитиране
10 юли 2026
Launch Edition. Понеже я бях поръчал на пре-ордър и това беше единственото издание което Озон предлагаха. Сега като гледам, са пуснали и само кутията с диска, но пък цената е същата.
Rostik79
Цитиране
10 юли 2026
Видях, че я има все още и Лаунч версията в Озон, даде ми и някакви 9 евро отстъпка като я вкарах в кошницата (може би защото съм златен клиент) и си я поръчах - 50,99 евро.
Имаше и вече стандартната версия на същата цена иначе.
Айде другата седмица може да попиратствам, макар, че още съм в космоса със Старфийлд и тя също ми е интересна. Напоследък нещо не ми остава време да геймя качествено.
Mitko6000
Цитиране
10 юли 2026
И аз за толкова я взех, да. Имам платина при Озон, аз.
dzhiny
Цитиране
10 юли 2026
И по-добра ли е от Shadows-a или по-скоро се цъка, защото е от добрите класики ремастър?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
11 юли 2026
Тя и играта от 2013та се води по-добра от Шадоус (поне по разни класации), а сега доколкото чета са пипнали от Юби правилните места за римейка да го подобрят, така че би трябвало да е обективно по-добра.
Mitko6000
Цитиране
11 юли 2026
dzhiny написа
И по-добра ли е от Shadows-a или по-скоро се цъка, защото е от добрите класики ремастър?

Ремастър ще рече същата като оригинала, само че с леко пипнати текстури. Това си е цялостен римейк от нулата, направен на новия енджин на Убисофт, с преработен геймплей и механики и допълнения към историята. Много хора не правят разлика между двете.

Иначе, както бях споменал, за мен Black Flag винаги е била доста прехвалена. Идеята на AC игра с пирати е супер, но много от механиките в оригинала бяха по-лоша версия на 3-ката. Особено бойната система.

С тази, за момента, си прекарвам доста по-добре отколкото оригинала като го играх през 2013 година.

Има неща, които не ме кефят. Например, фактът че не могат да се преиграват мисии, а вместо това са сложили New Game + щото е по-лесно. Разбирам в Shadows и другите RPG игри защо е така, но тук нямат особено оправдание, особено когато опцията я имаше в оригинала. Дори в Mirage добавиха такава опция за главните лоши които убиваш и за контрактите. Не ми се занимава да преигравам цялата игра, само за да стигна до готина мисия, която бих искал да пробвам да мина по различен начин. И ако нямам ръчен сейв, съм преебан. За момента, се опитвам да си създам ръчни сейвове на няколко ключови части от историята, че да мога ако искам да се върна да преигравам. Надявам се и тук поне това да има с някой ъпдейт.

Друго което не ме кефи, са контролите. Макар и да могат да се променят дори и на PS5, контролите са направени много подобно на Shadows, което прави на практика невъзможно да се направят така, че да са близко до класическите, например спринтът да е като задържиш R2. В Миража също беше зор, но с ъпдейти, горе долу можеш да си оправиш контролите, че да са подобни на тези в по-старите части. Тук се мъчих и не намерих компромисен вариант при който да няма конфликти с други контроли.

Засега, тук са ми основните проблеми които ме дразнят.

Друг по-малък негатив е в новото съдържание и по-скоро допълнителните сцени. Просто си личи кое е запазено от оригиналната игра и кое е добавено сега за римейка. Не че не е добро, но все пак. В някои кътсцени наприемер, Едуард и човекът с който говори пак стоят като чучела. Едуард стои или на Ф, или със скръстени ръце като Касандра. Не е нещо ненормално което да разваля играта, но се забелязва. Освен това, на Matt Ryan гласът не е баш същия като преди 13 години и може да се разпознае кои записи са нови в диалога.

Друго нещо което ми липсва е опцията ръчно да избирам кога да се бия с юмруци. Много хора се оплакаха за липсата на бой със скритите остриета, освен при takedowns, но на мен това не ми пречи толкова. По-скоро има моменти, като например при един крадец в началото, където си мисля, че Едуард не би го убил с мечовете, а просто би го ступал. Има мисии където играта автоматично ти избира юмруците, но извън тях, винаги си само с мечовете.

Дали е по-добра, бих казал да, но се надявам с бъдещите пачове, Убисофт да адресира някои от липсващите неща.

The_Doctor46
Цитиране
11 юли 2026
Аз си продължавам с Metroid Dread-a и Любо може да ме анатемоса,но някак ми допада повече дори от Hollow Knight.Дали обективно е по-добра?Едва ли,но има нещо в геймплея,което ми допада повече.Самата комбат система е по-мой тип.Стилистиката на смата игра е готина,макар атмосферата в Hollow Knight да е по-добра.За момента мога да кажа,че наистина е страхотна метроидвания.Ако има други почитатели на жанра тук освен мен и Любо, и ако не я е играл,е задължителна за играене.Любо я е играл с емулатор и вървяла супер,та не е нужно да имаш суич.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
11 юли 2026
Е защо ще те анатемосвам, играта е супер наистина. Мога да си представя как някой ще ѝ се изкефи дори повече от HK, защото така или иначе е на подобно ниво.

Иначе играх версия с емулатор, който си беше в пакета с играта - настроен изцяло. Сваляш (ясно откъде) и пускаш.

Mitko6000
Цитиране
12 юли 2026
Продължавам да играя Black Flag Resynced и успях да намеря настройки на контролите в един клип в Тубата, които се доближават до оригинала на PS3. Сега ми е доста по-приятно да играя, отколкото с default сетъпа.
Panthers
Цитиране
13 юли 2026
Ако има фенове на Doom експанжъна на Dark Ages е много добър. Като история продължава от там, където свърши основната игра. Като геймплей също доста се променя с това ново оръжение (копието). Който е фен на играта мисля, че ще се изкефи на макс.
Rostik79
Цитиране
13 юли 2026
Rostik79 написа
Видях, че я има все още и Лаунч версията в Озон, даде ми и някакви 9 евро отстъпка като я вкарах в кошницата (може би защото съм златен клиент) и си я поръчах - 50,99 евро.
Имаше и вече стандартната версия на същата цена иначе.
Айде другата седмица може да попиратствам, макар, че още съм в космоса със Старфийлд и тя също ми е интересна. Напоследък нещо не ми остава време да геймя качествено.

Хм, докато чаках мейл да си взема играта, гледам, че съм получил съобщение, че по някаква причина не е минало плащането и поръчката ми е анулирана. Сега влизам в ОЗОН и гледам, че Launch версията (с картата и книжката) е налична само във физическите магазини. WTF!?

The_Doctor46
Цитиране
13 юли 2026
Rostik79 написа
Хм, докато чаках мейл да си взема играта, гледам, че съм получил съобщение, че по някаква причина не е минало плащането и поръчката ми е анулирана. Сега влизам в ОЗОН и гледам, че Launch версията (с картата и книжката) е налична само във физическите магазини. WTF!?
Колко му е да отскочиш до София.Има няма три часа от Шумен.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
13 юли 2026
Аха, три! Към 6+ часа идва с едно спиране за хапване. Поне аз ако карам, понеже съм много стриктен и дисциплиниран шофьор и спазвам почти винаги ограниченията Но в петък съм във Варна - там си имат магазин, може да мина.
The_Doctor46
Цитиране
13 юли 2026
Еее,чак 6+ часа.Миналата година до Бургас от София стигнахме за 3,30-4 часа някъде.Все пак са някакви 390 км.Това само с едно спиране за зареждане на бензин.Скороста варираше между 120-140.
<
1
...
528
...
547
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.