А иначе за вентилаторите на 5-цата, аз съм с оригиналния и хич не се чува, като се има предвид, че е на 3 години и половина вече.
Ростик, ако го няма физически в Шумен, утре имам път до Озон. Мога да ти я взема и да ти я пратя по еконт/спийди и да ми преведеш по Револют.
Между другото и аз съм от Шумен и потвърждавам че пътя Шумен - София е над 4 часа и половина с нормално каране. Преди 2 седмици го пътувах през Търново и вече на много участаци по пътя са сложили стълбове/конуси за да не се изпреварва и се кара с 80-90 км/ч максимум което прави пътуването още по-дълго, но поне една идея по безопасно. На връщане за уж по-удобно пътувах с влак София - Шумен. Е пътя беше общо 8 часа, влака се движи с 60 километра защото релсите били много напечени и можело да дерайлира. Върнаха ме не в миналият а в по-миналият век. Бях на косъм да слизам на Попово и да викам някой да ме взима оттам.
Ами, ако оригиналната (или която и да е друга AC игра) не ти е кликнала, надали и тази ще.
Иначе след няколко часа в открито море, все още съм с позитивни емоции към играта. Има подобрения в корабните механики и може би морските битки са една идея по-трудни, което е добре. За момента и не ми е омръзнало да обикалям по малките островчета из картата. Харесва ми и как са разнообразили грабежите на warehouses - трябва да обиколиш и да подслушваш у кого е ключа, вместо eagle vision-а да ти го показва веднага. Като забележка бих посочил и аз контролите, които на моменти дразнят, но това е поправимо надявам се.
Crouch - L3
Sprint - R1 Hold
Attack - Square
Photo mode - R2 + R3
Играта ще ти пусне предупреждения за конфликти, но могат да се игнорират. Всичко си работи.
Аз играя така и ми е много по-удобно от default контролите.
Тревогите на конзолните пейзани, хаха!
Проблеми с това имах в самото начало като хванах контролер, като 16 годишен.
Та харесват ми пиратите, не са лоши, но след Ghost of Yotei повечето механики ми се струват доста по-дървени и недомислени. Също ужасно ме дразни, че някакви random думи в диалозите са с главна буква
Неграмотна работа.